Copy
Metsähyvinvointi-uutiskirje
Näytä uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 2/2016

Mietteitä Johtamisakatemian jälkeen
Metsäalan Johtamisakatemian virittämänä sen käyneet tulevaisuuden näkijät ja tekijät, vaikuttajat, jakavat akatemian teemoihin liittyviä näkemyksiä, kokemuksia ja linjauksia Vaikuttaja-blogeina. Tässä uutiskirjeessä tuhti avaus.

Johtamisakatemian keskeisiä teemoja ovat rikastava vuorovaikutus, minä ja motivaatio, itsensä johtaminen ja työn merkityksellisyys, niin johtamisen kuin työyhteisötaitojen näkökulmasta. Raamin tarkastelulle antaa huomisen toimintamallien eheä jäsentäminen.

Blogit julkaistaan Metsähyvinvointi-sivustolla Vaikuttaja-nimimerkillä, mutta itse sisältö kunkin kirjoittajan nimellä. Siivittäjät-nimimerkillä julkaistaan vastaavasti Metsähyvinvointi-verkoston henkilöiden ja organisaatioiden blogeja, joita olemme nostaneet esille edellisissä uutiskirjeissä.

Metsähyvinvointi-ohjelman esittelymateriaali


Metsähyvinvointi-ohjelmasta on tehty PowerPoint-esittely, jossa kerrotaan ohjelman sisällön keskeisistä osista sekä luodaan katse tulevaisuuteen.

Puhujakommentteihin on sanoitettu tarvittava tausta ja lisätieto, jotta esityksen voi pitää esimerkiksi omassa organisaatiossa. Katso ja lataa esitys.

Lopeta ajanhallinta ja tee töitä kuin urheilija


Saatko enemmän aikaan työskennellessäsi kolme tuntia uupuneena univajeesta vai tunnin energisenä, optimistisena ja läsnäolevana?

Tuntien sijaan tulisikin keskittyä siihen, milloin ja millä keinoilla olemme parhaimmillamme ja pystymme huippusuorituksiin, sekä henkisesti että fyysisesti. Lue lisää.
 

Ilmoittaudu kesäkuun valmennuspäivään


Kesäkuussa 2016 järjestetään jälleen Metsähyvinvoinnin Siivittäjien valmennuspäivä, johon ovat tervetulleita kaikki metsäalan työhyvinvoinnista kiinnostuneet. 

Teemana on tällä kertaa "Työyhteisön hyvät tyypit". Lue lisää aiheesta ja ilmoittaudu mukaan jo nyt.
 
Metsähyvinvointi-uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa.
Kutsu mukaan Metsähyvinvointiin!

Auta metsäalan ihmisiä löytämään tämä ihmisten ja koko alan hyvinvointia tukeva sivusto.

Voit helposti vinkata haluamillesi ihmisille "Kutsu mukaan" -linkistä.
 Peruuta uutiskirjetilaus | Katso uutiskirje selaimessa | Rekisteriseloste | Kutsu mukaan