Metsähyvinvointi-uutiskirje
Näytä uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 3/2016


Mistä eväitä työhyvinvoinnin kehittämiseen?

Metsähyvinvointi-sivulle kerättyjen vinkkien avulla voi edistää työn sujuvuutta ja työhyvinvointia: tilaa valmennuspäivä tai alustus omaan tapahtumaan, nappaa kiinni blogeista, kerro itse Metsähyvinvointi-ohjelmasta... Tutustu ja tule mukaan!

Olethan jo ilmoittautunut kesäkuun 2016 valmennuspäivään "Hyvät tyypit työyhteisössä"? Paikkoja on vielä jäljellä jonkin verran. Huom! Tänä vuonna järjestetään vain yksi ohjelman tarjoama valmennuspäivä. Voit kuitenkin tilata puheenvuoroja ja valmennuksia myös esimerkiksi oman organisaation tarpeisiin.

Perinteinen syksyn ajankohtaistapahtuma järjestetään to 17.11.2016 Finlandia-talolla. Laita jo nyt kalenteriin!

 


Palkkaisitko itsesi oman elämäsi toimitusjohtajaksi?


Jatkuvassa muutoksessa työskentely vaatii meiltä oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja jatkuvaa uuden oppimista. Keskeinen osaaminen on taito johtaa itseä.

Se edellyttää pysähtymistä oman itsen ääreen ja vastuun ottamista omista valinnoista.


Lue lisää itsensä johtamisesta
 

Hyvä työ tuo tuottavuutta


Mitä hyvältä työltä edellytetään ja mitä hyvän työn pitäisi sisältää?

Ihmisen työn tuottavuutta pystytään kehittämään tekemällä työstä työntekijälle mielekkäämpää, sujuvampaa, terveellisempää ja turvallisempaa.

Lue
mitä ovat hyvän työn periaatteet.
Kutsu mukaan Metsähyvinvointiin!

Auta metsäalan ihmisiä löytämään tämä ihmisten ja koko alan hyvinvointia tukeva sivusto. Voit helposti vinkata haluamillesi ihmisille tämän uutiskirjeen alla olevasta "Kutsu mukaan" -linkistä.
 Peruuta uutiskirjetilaus | Katso uutiskirje selaimessa | Rekisteriseloste | Kutsu mukaan