Copy
Metsähyvinvointi-uutiskirje
Näytä uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 5/2016


Mitä jää huomaamatta kun keskityn vain muutokseen?


Viime kuukausina on käyty paljon keskustelua siitä, muuttuuko kaikki vai eikö mikään muutu. Kaikki ovat tavallaan oikeassa ja väärässä. Murroksen aikajänteet ovat hyvin eripituisia, ja kun muutosta katsotaan vaikkapa tilastollisin perustein, näkymä rajoittuu helposti vain taaksepäin.

Tunnistamme helposti nopean muutoksen asioita: työtehtävät, teknologiat tai työpäivän rakenne. Mutta jääkö meiltä huomaamatta esimerkiksi tekoälyn mahdollisuudet tai murroksessa syntyvät innovaatiot? Miten paljon rakenteemme ja tapamme toimia ja ajatella kahlitsevat meitä näkemästä yhdessä?

Haaskaammeko huomaamattamme kilpailuedun, joka syntyy ihmiskäsityksen ja toiminnan perusajatusten muuttamisesta vastaamaan verkostomaisen digimaailman vaatimuksia? Blogista löydät lisää Marja Vilukselan ajatuksia siitä, mitä merkityksellistä voimme sivuuttaa keskittymällä vain muutokseen.
 

Metsähyvinvointi innosti pohtimaan muutoskestävyyttä


Metsähyvinvointi oli mukana huhtikuussa järjestetyllä Käpyristeilyllä, joka kokosi yhteen noin 200 metsäalan ammattilaista, niin opiskelijoita kuin pidempään työelämässä olleita metsäihmisiä.

Paluumatkalla pidetyssä Metsähyvinvoinnin valmennustilaisuudessa pääsivät osallistujat herättelemään ajatuksiaan muutoskestävyyden näkökulmasta.

Halu, tarve tai tahto tehdä asioita


Tiede näyttää olevan yhtä mieltä siitä, että (sisäisesti) motivoituneet ihmiset ovat tehokkaita, tuottavia ja hyvinvoivia.

Mikä sitten saa meidät ihmiset haluamaan, tarvitsemaan ja tahtomaan? Voiko tätä motivaatiota ohjata ja kuinka se tehdään?

Näiden kysymysten lisäksi blogissa kerrotaan, kuinka merkittävässä osassa muut ihmiset sekä ympäristö ovat motivaatiomme kehityksessä ja tukemisessa.

Johtamisakatemian kevään 2016 kurssi


Metsäalan Johtamisakatemian kurssi 3 järjestettiin 27.4.-29.4.2016 Majvikissa.

Kurssilla käsiteltyjä teemoja olivat muun muassa metsäalan tulevaisuus ja tulevaisuuden taidot, motivoiva johtaminen ja metsäalan uudistuva johtajuus.

Seuraava Johtamisakatemia järjestetään lokakuussa 2016.
Seuraa Metsähyvinvointia LinkedInissa
Metsähyvinvointi-uutiskirje ilmestyy noin kerran kuussa.
Kutsu mukaan Metsähyvinvointiin!

Auta metsäalan ihmisiä löytämään tämä ihmisten ja koko alan hyvinvointia tukeva sivusto.

Voit helposti vinkata haluamillesi ihmisille "Kutsu mukaan" -linkistä alta.


Lisätietoa uutiskirjeestä.     Tilaa uutiskirje.
 Peruuta uutiskirjetilaus | Katso uutiskirje selaimessa | Rekisteriseloste | Kutsu mukaan  


This email was sent to <<Sähköposti>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Metsäteho Oy · Vernissakatu 4 · Vantaa 01300 · Finland

Email Marketing Powered by MailChimp