Copy
Metsähyvinvointi-uutiskirje
Näytä uutiskirje selaimessa

Uutiskirje 9/2015

Metsähyvinvointia siivittämään

Ohjelmassa on luotu kiinteä Metsähyvinvoinnin Siivittäjien verkosto esimerkiksi järjestämällä kaksi valmennuspäivää ohjelman tavoitteiden mukaisista teemoista (mielekäs työ ja itsensä johtaminen). Kutsumme kaikkia metsäalan työhyvinvointia edistäviä henkilöitä Metsähyvinvoinnin Siivittäjiksi. Metsähyvinvointi-ohjelmassa syntynyttä tietoa ja oivalluksia voi jakaa omalla työpaikallaan eteenpäin esimerkiksi vinkkaamalla verkkosivuista, hyvistä blogeista, uutiskirjeestä tai tapahtumista. Liity mukaan!

Syksyn aikana Työssä opittua -blogi on saanut uusia kirjoittajia. Pyysimme Siivittäjiltä tarinoita, joilla kytkeä Metsähyvinvointi metsäalan ihmisten arkeen, onnistumisia, pieniä oivalluksia ja kertomuksia. Klikkaa alta mielenkiintoiseen aiheeseen. Lisää on tulossa! Jos teillä on aiheita ja kokemuksia, jotka voisitte jakaa muillekin blogin muodossa, ottakaa yhteyttä.

Muista 19.11. ajankohtaistapahtuma

Jo perinteeksi muodostunut Metsähyvinvoinnin ajankohtaistapahtuma järjestetään tänä vuonna torstaina 19.11.2015 klo 9.30-15.45 Finlandia-talolla Helsingissä. Teemana on "Motivaatio ja osaaminen - menestymisen avaimet".

Tilaisuuden ohjelman ja ilmoittautumisohjeet löydät tästä linkistä. Ilmoittautuminen viimeistään su 8.11.2015. Tervetuloa!

Johtamisakatemian toinen kurssi


Metsäalan Johtamisakatemian toinen kurssi järjestettiin Kirkkonummella lokakuun loppupuolella. Kurssille osallistui ihmisiä jälleen laajasti metsäalalta mutta myös muista sidosryhmistä. Lue lisää kurssista 2.

Metsäalan Johtamisakatemian synnystä tietoa täällä.

Työn ja johtamisen muutos


"Työn tekemisen ja johtamisen osaaminen vaatii tietoista kehittämistä ja myös tietoista täysin uuteen laajentamista.

Jokaisen työn ääressä on löydettävä omaa työtä parhaiten tukevat toimintamallit ja tavat löytää into ja yhteinen motivaatio työn tekemiseen." Lue lisää.
Kutsu mukaan Metsähyvinvointiin!

Auta metsäalan ihmisiä löytämään tämä ihmisten ja koko alan hyvinvointia tukeva sivusto.

Voit helposti vinkata haluamillesi ihmisille "Kutsu mukaan" -linkistä.
 Peruuta uutiskirjetilaus | Katso uutiskirje selaimessa | Rekisteriseloste | Kutsu mukaan