Copy
Juni 2016 - Waddenpost
View this email in your browser

Mooiste idee

Waddenpost is aangemeld als mooiste idee voor de Waddenzee. Dat is een prijsvraag die is uitgezet door de Waddenvereniging. Een jury van deskundigen bepaalt samen met de stemmen van het publiek welk project het mooiste idee voor de Waddenzee is.

Waddenpost helpt met haar platform mee aan een betere Waddenzee, met meer aandacht en meer plezier aan het gebied. Stemmen jullie ook op Waddenpost?
Stemmen kan hier.

Over het posten en delen

In elke Nieuwsbrief van Waddenpost plaatsen we een artikeltje over een technisch onderwerp betreffende posten op de website. Alle uitleg en regels zijn te vinden in het WP-Kompas, maar we lichten er hier steeds eentje uit.

Deze keer gaat het over delen op andere social media.
Onderaan elke post staan de icoontjes van social media. Facebook, Twitter, Google + en alle andere zijn bereikbaar door er op te klikken en je post of die van een ander te delen. Dat levert meer bezoek op en dat is wat je wilt voor je eigen posts en voor Waddenpost. Gebruik ze dus, die knoppen. Eén klik en je bereikt je eigen connecties, die weer naar Waddenpost kunnen gaan om te lezen over en kijken naar wat je hebt gepost. Of ze melden zichzelf als Waddenposter aan. Helemaal fijn. Doen, dus, dat delen.

Een prachtig kleurenspel in de lucht en het is een lucht boven een van de Waddeneilanden.
Waddengoud is een van de fanatiekste Waddenposters op Waddenpost. En ... Waddenpost heeft zelf het keurmerk Waddengoud. Hier prijkt de vlag aan de gevel van het hoofdkwartier.
Niet vergeten te stemmen, hè?
En als je meer ideeën mooi vindt, kun je die ook verrassen met je stem. Hoe meer stemmen hoe mooier.
Nog één keer de link dan.
Dit is hem.
In juni 2016 staat de teller op bijna 7000 posts. Het is ongelofelijk maar waar en Waddenposters dragen daar aan bij met hun verhalen, foto's en filmpjes. Waddenpost is altijd nieuwsgierig naar wat er nu weer over de wadden te melden is. Altijd wel wad.
Klik op het groene schakeltje hieronder en begin meteen.
Copyright © 2016 Waddenpost, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp