Copy
Felicia Thorell är internationellt cert. yogaterapeut och erbjuder kurser i MediYoga & individuell yogaterapi i Stockholm. 
View this email in your browser
Felicia Thorell, yogaterapeut  Foto: Nadja Hallström
Hej Yogi!

Hoppas året börjat gott för dig och att du fått all välbehövd vila över helgerna. Kanske har du kunnat behålla yogatråden med någon övning eller meditation hemma? Jag har besökt Indien för första gången och fördjupat mig i ayurveda på ett hälsohem i Kerala. Fantastiskt vilken djup och omfattande kunskap om hälsa som utvecklats och hållits vid liv där i närmare sju tusen år! Det är med djupare balans och inspiration som jag ser fram emot att se dig igen och återuppta yogakurserna för det nya året 2018! 

Kurserna på Salve är två veckor längre denna termin (17ggr) och löper fram till och med maj månad med uppehåll vid påsk (men yoga som vanligt under sportlovet!)

Datum för kursstarterna:

Salve 29/1!  MediYoga för återhämtning måndagar 11.00 -12.15 

Salve 31/1!  MediYoga med ayurveda onsdagar 17.00 -18.30

Mamita 16/2!  MediYoga för sinnet tisdagar 19.00 - 20.30


Det är också hög tid att boka dig för vår yogaretreat i Apulien om du känner dig dragen att besöka södra Italien och yoga och meditera i den världsarvslistade trullidalen! 26 juni - 3 juli. Notera att endast anmälningsavgiften betalas innan resan, resterande vid hemkomst. Med god framförhållning har du chans att hitta mycket prisvärda flygbiljetter.

Följ länkarna i text eller bild och läs mer om kursinnehåll, priser m.m. på hemsidan. Du anmäler dig enklast till kurserna genom att svara på detta mejl, din plats på kursen är bokad när jag fått din betalning. Hör av dig om du har behov av ett särskilt upplägg. Du kanske vill att dela upp kursavgiften, eller är varannan-vecka-förälder?  

Varmt välkommen!

Sat Nam,

Felicia

"Within us all is the archetype of the Divine healer. This is the true healer in all beings, not any particular individual or personality. To heal ourselves we must set this in motion within ourselves"
   David Frawley (Ayurvedic healing)     

 
MediYoga för återhämtning
MediYoga för sinnet - de tio kropparna
MediYoga med Ayurveda
Yoga i Italien
Copyright © *2017* *INNER STORIES*, All rights reserved.


Our mailing address is:
*Lundagatan 59
117 28 Stockholm*

Du får mitt nyhetsbrev för att du visat intresse för min yoga.
You can update your preferences or unsubscribe from this list

 


This email was sent to <<Min mejladress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Inner Stories · Lundagatan 59 · Stockholm 11728 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp