Copy
MediYoga med Felicia
View this email in your browser

Hej, Yogi!

Nästa vecka startar jag en ny kvällskurs på Salve! Det blir en kurs där jag förmedlar yogans syn på dig som både fysisk varelse och energivarelse utifrån de två överlappande systemen: endokrina systemet och chakrasystemet.

Yogan har många övningar som specifikt stimulerar och balanserar kroppens körtlar som t.ex. sköldkörteln och hypofysen. Första tillfället handlar om rotchakrat och binjurarna. Med de övningar och meditationer vi gör har du samtidigt möjlighet att själv utforska och erfara de subtila delar av dig som är ditt energisystem.

Du har ur ett yogiskt perspektiv flera energipooler som förbinder din kropps biokemi och ditt psyke med flödet av din livsenergi. Tänk dig hur du på en och samma gång är en fysisk varelse av kött och blod, samtidigt som du har kapacitet att uppleva subtila energi- och tankeflöden som löser upp tid och rum och innefattar hela kosmos!

Yogan är en metod att komma till insikt om att du inte är separerad, utan tvärtom sammanlänkad med alla andra levande varelser. Yogan gör dig sensibel att uppfatta mer och mer av vad som pågår i dig och omkring dig. Ditt energisystem är ständigt i kontakt och kommunicerar med allt i ett ömsesidigt samspel. Insikt om denna samexistens kan skänka dig som individ stor avspänning, glädje och mening.

I själva kärnan av yogans tekniker ligger strävan att samstämma yogins nervsystem, körtelsystem och energisystem så att du kan uppnå din fulla potential som människa.

Välkommen också till söndagsworkshopen Yoga på djupet 22/9, där yogapasset avslutas med en längre guidad meditation. Det blir en favoritmeditation i repris från i våras: universalträdet.

Sat Nam,
Felicia

No one is ever really taught by another; each of us has to teach himself. The external teacher offers only the suggestion, which arouses the internal teacher, who helps us to understand things.”      Swami Vivekananda
Första tillfället 18/9!
Chakra- & hormonbalans

Varannan onsdag
19.00 - 20.15

Kurs: 1400kr/ 7ggr
Drop in: 220kr

Läs mer
Boka plats!
 


Yoga på djupet


Söndag 22/9
10.30 - 12.30

Workshop: 300kr

Läs mer
Boka plats!
Yogaterapi

Boka en individuell session och få ett personligt yogaprogram att arbeta vidare med hemma.

Första besök: 1200 kr/ 120 min
Uppföljning: 800 kr/ 60 min

Läs mer
Salve Hälsocenter
i hjärtat av Söder. 

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl.
Inner Stories på Facebook
innerstories
Kontakt och Anmälan
Share Share
Forward Forward
Pin Pin
Copyright © 2019 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp