Copy
MediYoga med Felicia
View this email in your browser

Hej, Yogi!

Välkommen till ett nytt år och en ny termin! Du behöver inga förkunskaper för att delta i någon av mina klasser. Teknikerna är lika välgörande för nybörjaren som för den erfarna yogin. Du tar till dig övningarna och växer med yogan i din egen takt – yogan handlar ju om att bli mer av den du redan är! Det är alltså en metod att se vad som inte längre tjänar dig och nära det som känns sant för dig.

Redan på söndag 20/1 startar första tillfället Yoga på djupet 10.30 - 12.30. Yoga på djupet är en serie om sex längre klasser som du kan gå som en gles kurs eller som en eller flera workshops. Vi gör enkla övningar för en flexibel rygg, där alla 26 kotor får stimulans och alla chakra får energi. Klassen innehåller en guidad meditation. I priset ingår en inspelad övning att göra hemma mellan träffarna. Boka plats!

Måndagsgruppen för återhämtning är nästan fullbokad, hör av dig så fort som möjligt om du vill ha en kursplats! Jag kommer att hålla någon enstaka plats tillgänglig hela terminen för drop in (och dig med klippkort).
 
Mediyoga med ayurveda har kursstart onsdag 30/1. Här finns plats. Övningarna varierar med årstiderna. Klassen avslutas alltid med en andningsmeditation. Kompendium ingår. Välkommen till kursen!

Här är en länk till BokaDirekt där du kan hitta drop in- platser på alla mina kurser (och se vad som mer erbjuds på Salve Hälsocenter!)

Retreat 2019 närmar sig för oss alla som längtar till en vilsam, magisk och välgörande vecka tillsammans med yoga och meditation i södra Italien. Anmäl ditt intresse för yogaresan till Apulien! Sommarens datum är 11 - 18 juni  Micaela & jag har en ny hemsida där du kan ta del av vårt program  Benvenuti!

Funderar du på  individuell yogaterapi, tveka inte att höra av dig med eventuella frågor! Sat Nam,
Felicia

" Jappa* börjar. Du reciterar mantrat, vackra ord men på något vis inte dina egna. Sedan länge glömda tankar och känslor stöds inte längre. Ditt sinne reagerar. Du blir upprörd. Sinnet vill ha kontroll. Ditt ego vill tala. Istället talar du. Istället har du kontroll. Medvetet återvänder du med din uppmärksamhet till rytmen i mantrat. Med jappa håller du sinnet fokuserat på uppgiften."
                                                  Yogi Bhajan om meditation
 
*jappa - meditera genom att repetera ett mantra som exempelvis SAT NAM
Yoga för återhämtning Inner Stories
Kursstart 28 januari!

Yoga för återhämtning
Måndagar 11.00 - 12.15

Kurs: 2800 kr/ 16 ggr
Drop in: 200 kr

Läs mer!
Kursstart 30 januari!

Mediyoga med Ayurveda
Onsdagar 17.00 - 18.30
Krukmakargatan 3

Kurs: 2800 kr/ 15 ggr
Drop in: 220 kr

Läs mer!
Yogaretreat i Apulien
11- 18 juni 2019
Lämna din intresseanmälan här!

Läs mer!


 
Yoga på djupet
Söndagar 10.30 - 12.30
20/1, 10/2, 3/3, 24/3, 14/4, 5/5

Kurs: 1600 kr/ 6ggr
3-5: 280 kr/gång i förskott
Drop in: 300 kr

Läs mer!
Salve Hälsocenter
i hjärtat av Söder. 

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl.
Share
Forward
Pin
Copyright © 2019 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp