Copy
MediYoga med Felicia
View this email in your browser

Hej, Yogi!


När dygnets mörka timmar är fler än de ljusa kan det passa bra att meditera på en ljuslåga. Missa inte övningen som jag delar längre ned i det här brevet! Det är en enkel, kraftfull andnings- och visualiseringsmeditation för ökad självinsikt.

I morgon lördag kl. 13.00 är du välkommen att centrera dig i hjärtat med hjärtchakraövningar. Passet ger jag till förmån för Barncancerfondens kampanj Yoga of hope. Donera (150kr+) och boka din plats! ❤️

Sedan på söndag 18/11 är det dags igen för Yoga på djupet 11.00 -13.00 med guidad djupmeditation. Även 25/11. Välkommen på drop in!

Micaela och jag är glada att kunna presentera nästa års yogaresa till Apulien 11 - 18 juni 2019! Vi har en ny hemsida där du kan ta del av vårt preliminära program

Kurserna på Salve avslutas för terminen under Luciaveckan. Du som går kurs får gärna ta igen tillfälle du missat i den andra gruppen, om det finns plats: måndagar 11 och onsdagar 17.

Jag kommer att finnas tillgänglig för individuell yogaterapi för den som önskar boka under december och januari.

Vårens kursstarter på Salve planeras till månadsskiftet januari/februari. Mer om det i nästa brev!

Sat Nam,
Felicia

"Burn worldly love, 

rub the ashes and make ink of it, 

make the heart the pen, 

the intellect the writer, 

write that which has no end or limit."

                           Guru Nanak
Meditation ljuslåga
Tid: 5 minuter

Sitt i lätt meditationsställning med rak rygg. Slut ögonen, forma munnen till ett O och andas kraftfulla, relativt snabba andetag (15-20 per minut) in och ut genom munnen. 2 minuter.

Övergå sedan till långa djupa andetag genom näsan. Håll fokus i 3:e ögat. Se en ljuslåga inne i denna punkt, som bränner negativitet, skuldkänslor m.m. från nuet och från det förflutna. Upplev att du själv blir denna ljuslåga.

Fortsätt andas långa djupa andetag i 2 minuter. Upplev att du är ljuslågan, skimrande, ljus, het. Se dig själv som ett hopp för framtiden. Låt ditt ljus fylla hela rummet.

Avsluta med att andas in, samla ihop och rikta din energi. Känn ljuset och upplev det positiva, det hoppfulla som ljuset för med sig. Sitt så i 1 minut. Avsluta.
Yogaretreat Apulien Italien
Yogaretreat i Apulien 11- 18 juni 2019
Lämna din intresseanmälan här!


 
Salve Hälsocenter
i hjärtat av Söder. 

Salve ligger på Krukmakargatan 3. T-bana Mariatorget, uppgång Torkel Knutsson. Bussar: 4, 66, 55, 43, 74 mfl.
Share
Forward
Pin
Copyright © 2018 Inner Stories, All rights reserved.


Om du inte längre vill ha mina nyhetsbrev avskriver du dig nedan
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp