Copy
Als deze mail niet leesbaar is, klik dan hier.
azgroeningenieuwsbrief
Facebook
Twitter
Website

In beeld

Landing van de Seaking op onze helihaven in het kader van de militaire oefening #DonzaResponse

Nieuws

LEIF-consulenten az groeninge houden elke maand gratis spreekuur over vroegtijdige zorgplanning


Vaak denken mensen niet of te laat na over hun wensen in verband met hun levenseinde. De dood is veelal niet bespreekbaar, het blijft een taboe. Een vroegtijdige zorgplanning kan veel leed voorkomen.
 
“Soms weet de familie niet wat moeder of vader zelf wil. Ze moeten dan zelf beslissingen nemen, niet evident. Vroegtijdige zorgplanning helpt de nabestaanden in die moeilijke situatie. Daarom kunnen mensen vooraf bij ons in alle vertrouwen en bewust hun wensen en waarden in verband met het levenseinde bespreken en eventueel vastleggen in een wilsverklaring,” zegt Heidi Vervaeke – LEIF consulente bij az groeninge. LEIF staat voor LevensEinde InformatieForum en streeft voor iedereen een waardig levenseinde na.

Onze LEIF-consulenten voorzien maandelijks een gratis spreekuur voor de niet-palliatieve (niet) gehospitaliseerde patiënten. Dit telkens de 1e maandag van de maand, op afspraak. De sessies zijn informatief, onze LEIF-consultenten voorzien niet in begeleiding.  
Meer info

In de kijker

Cateringconcept campus kennedylaan

Onze Bistro scoorde hoge ogen op de Horeca Expo. Elke dag besteden we veel aandacht aan onze maaltijden zodat niemand op zijn honger blijft zitten. "Het huidige concept van az groeninge kan als een schoolvoorbeeld dienen voor veel andere zorgcentra." Lees verder

#Werkenbijazgroeninge

Medewerker schoonmaak avonddienst

Solliciteer snel!

Agenda

Ook wij doen mee aan de warmste week! #azgroeningeforlife

Meer info en tickets
Meer info en tickets
Copyright © 2018 az groeninge, All rights reserved.


voorkeuren aanpassen    uitschrijven 

Email Marketing Powered by Mailchimp
Share
Tweet
Forward