Copy
Nyhedsbrev for Innovationsfunktionen og OPI-platform,
Produktion, Forskning og Innovation, Region Sjælland


Læs her de seneste nyheder om sundhedsinnovation
i Region Sjælland.

God fornøjelse med læsningen!

PFI søger partner til at "finde vej"

Region Sjælland søger virksomheder til at indgå i samarbejde om at ”finde vej på sygehusene”. Har din virksomhed ekspertise inden for udvikling af apps, vil vi meget gerne se dig til det kommende infomøde om udvikling af en ny app, som skal gøre det nemmere for patienter, pårørende og ansatte at finde vej på Regions Sjællands sygehuse. Infomødet finder sted:

Torsdag den 19. januar kl. 11-14 i Regionshuset, Alléen 15, 4180 Sorø  
(Frokost er inkluderet) 


Mere om projektet
Appen skal udvikles, så den kan bruges på alle regionens enheder. Vi vil på dagen komme med et "koncept" og virksomheden får til opgave at komme med et konkret forslag til at kunne finde vej til fx et ambulatorium eller et aftalt sted. PFI vælger den virksomhed, vi vil gå videre med, og projektet vil derefter starte op. Det nærmere koncept vil også blive beskrevet og annonceret på www.udbud.dk.  
Projektet vil forløbe som et OPI projekt (Offentlig-Privat Innovation), hvor den genererede viden vil blive tilgængelig for offentligheden via vores OPI hjemmeside og hvor regionen vil deltage i udviklingsforløbet. Læs mere om OPI Platform og Innovation i Region Sjælland.

Tilmelding og spørgsmål
Skriv hvor mange I kommer til projektleder Jesper Lakman; jelak@regionsjaelland.dk

Vi glæder os til at se jer!

Innovationskonference i Slagelse

Har du tilmeldt dig Region Sjællands innovationskonference den 24. januar om OPI Platform? Tilmelding frem til den 10. januar. Deltagelse er gratis for offentlige og private virksomheder. Se programmet og tilmeld dig her.
 

Tirsdag den 24. januar kl. 13-16 i Psykiatrisygehuset i Slagelse
På konferencen kan du afprøve produkter, som OPI-samarbejdet har afstedkommet og møde offentlige og private innovatorer. Der vil være oplæg af blandt andre vicedirektør Sune Knudsen fra Dansk Design Center (DDC), der har stor erfaring med udvikling og design af løsninger udviklet i samarbejde mellem offentlige parter og private innovatorer. 
 

STATUS PÅ INNOVATIONSPROJEKTER

Forbedret kræftbehandling
InnoCan tester nye innovative løsninger på kræftafdelinger i både Danmark og Tyskland. Feltstudier har vist, at der er store forskelle mellem de danske og tyske kræftafdelinger. Læs mere om testforløb, forskningsstudier og dataanalyser på 
InnoCans hjemmeside


 

Projektmidler i 2017
I 2017 vil det være muligt at ansøge Styregruppen for Innovation (SGI) om midler til at gennemføre innovative projekter. Den næste ansøgningsfrist er den 6. marts. Læs mere om ansøgningsprocessen på vores hjemmeside

Test af terapi-app (DAT)
I projektet "Mobilløsning til patienter i Dialektisk AdfærdsTerapi” er testfasen netop afsluttet, og den afsluttende rapport er på vej. Læs mere på vores hjemmeside.
BESØG VORES HJEMMESIDE:
www.regionsjaelland.dk/Innovation

Du modtager denne mail, fordi du tidligere har vist interesse for innovation i Region Sjælland, eller fordi vi tænker, at det vi laver, er relevant for dig. Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du framelde dig her.

Er dette nyhedsbrev videresendt til dig, og ønsker du at tilmelde dig nyhedsbrevet, så kan du gøre det her.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Produktion, Forskning og Innovation (PFI) · Alléen 15 · Sorø 4180 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp