Copy
Sundhedsinnovation Sjællands nyhedsbrev
View this email in your browser
Løsning til skizofrene vinder 100.00 kr.
Innovation kan være hel simpelt: Løsningen 'En social gave om måneden til ensomme skizofrene' vandt den 19. november 100.000 kr. til vores innovationskonkurrence ”Hackathon.” Her skulle patienter, sundhedspersonale og virksomheder, for første gang i Danmark, udvikle innovative løsninger til sundhedsvæsenet sammen.
På billedet ses vinderholdet sammen med regionrådsformand, Jens Stenbæk.
Læs mere her
Se videoen om Hackathon her

Innovation for Universitetssygehus Køge

Sundhedsinnovation Sjælland skal rådgive Køge Universitets Sygehus (USK) om innovation, projektledelse, testsupport, research, prototypeopbygning osv. USK har seks innovationsforløb, hvor SIS er involveret i de fire projekter.
Læs mere her

Mere træning for svage patienter

Sundhedsinnovation Sjælland, Næstved Sygehus og Slagelse kommune har i samarbejde med Icura udviklet en aktivitetsmåler, der skal sikre enkel, motiverende og sikker selvtræning for patienterne.
Læs mere her
Lifeline-projektet afsluttet
Projektet om en app til astabørn og en app til for tidligt fødtes forældre er afsluttet med en intern konference. Firmaet Viewcare arbejder nu med at markedsmodne appen og CE-mærke løsningen.
Se videoen om Lifeline- appsene her
Copyright © 2014 *Sundhedsinnovation Sjælland*, All rights reserved.

BESØG OS ONLINE HER:
*www.sundhedsinnovationsjaelland.dk*

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*Du modtager denne mail fordi, du tidligere har vist interesse i Sundhedsinnovation Sjælland, eller fordi vi tænker, at det vi laver, er relevant for dig. Hvis du ikke ønsker vores nyhedsbrev, kan du klikke på Unsubscribe-linket herover.