Copy
Nyhedsbrev for Innovation og OPI-platform,
Produktion, Forskning og Innovation Region Sjælland


Læs her de seneste nyheder om sundhedsinnovation
i Region Sjælland.

God fornøjelse med læsningen!
Resultat af OPI-projekt købt af Region Sjælland
E-læringsprogrammet om synkebesvær (dysfagi) er nu blevet indkøbt af Center for Uddannelse og Kompetenceudvikling (CUK) til brug for sundhedspersonalet i Region Sjælland.

Projektet er udsprunget af et vellykket samarbejde mellem bl.a. Sorø-virksomheden KvaliCare, Fys-/Ergo afdelingen på SUH Roskilde samt Køge og Roskilde kommuner. Et samarbejde opstået igennem OPI-platform.

E-Læringsprogrammet er simpelt og kan i den grad redde liv, fortæller specialeansvarlig ergoterapeut ved SUH i Køge, Pia Dahl Holbæk. - Programmet er bygget op som en test, hvor personalet både skal lytte, se film og billeder og ræsonnere over de situationer, som de bliver undervist i. Det tager kun 40-45 minutter, og så er man godt klædt på til at kunne opdage dysfagi.

Læs mere om e-læringsprogrammet på PFI's hjemmeside

OPI-samarbejdet er en succes!

Den 24. januar 2017 var Region Sjælland vært for en konference om resultaterne af OPI-platformen. Et solidt fremmøde fra både private virksomheder og offentligt sygehuspersonale vidner om en stor interesse for, hvordan Region Sjælland i fremtiden kan bruge offentlig-privat innovation som metode til både at forbedre vilkårene for patienterne og medvirke til at forny måden at løse opgaver på sygehuse og i psykiatrien.

Læs mere om konferencen på PFI's hjemmeside

STATUS PÅ INNOVATIONSPROJEKTER

Blodprøvetjek hjemme
InnoCan er i gang med at teste blodprøve-apparatet HemoCue, som gør det muligt for patienten at få tjekket sine blodværdier uden at skulle tage turen til hospitalet. Læs mere om testforløbet på InnoCans hjemmeside


 

Træningsapp-projekt afsluttet
Hvordan skabes det gode genoptræningsforløb for patienter, der både modtager genoptræning på sygehuset og af kommunen? Det spørgsmål har et af projekterne i OPI-Platform beskæftiget sig med. Se mere i projektrapporten
 

Én indgang har fået 55 henvendelser 
I 2016 har den regionale funktion Én indgang for medicinsk udstyr modtaget 55 henvendelser fra virksomheder, sundhedspersonale og private. Læs mere om Én indgang.
BESØG VORES HJEMMESIDE:
www.regionsjaelland.dk/Innovation

Du modtager denne mail, fordi du tidligere har vist interesse for innovation i Region Sjælland, eller fordi vi tænker, at det vi laver, er relevant for dig. Hvis du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbrev, kan du framelde dig her.

Er dette nyhedsbrev videresendt til dig, og ønsker du at tilmelde dig nyhedsbrevet, så kan du gøre det her.


This email was sent to <<Email>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Produktion, Forskning og Innovation (PFI) · Alléen 15 · Sorø 4180 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp