Copy
PFI, Innovationsfunktion, Region Sjælland, nyhedsbrev
View this email in your browser
Sundhedsinnovation Sjælland er en del af Produktion, Forskning og Innovation (PFI), som er et tværgående center i Region Sjælland.  
Hjertesvigtsapp er klar til test
Vi arbejder lige nu på en app, som skal hjælpe hjertesvigtspatienter med at holde fokus på vægtstigning og væskeophobning, så patienterne undgår langvarige indlæggelser. 
En prototype på app’en Hjertesvigt er netop sendt ud til en lille gruppe patienter for at blive testet. Testen forløber i 4 uger. 
 

Håndfrit bad

Projektet Håndfrit Bad er et offentlig-privat innovationssamarbejde, som har til formål at udvikle nye teknologier for at hindre smitte mellem brugere af toilet- og badefaciliteter på de danske sygehuse.
Filmen neden for præsenterer projektet, processen, samt første prototype af et toiletmodul. I løbet af den kommende tid vil prototypen blive brugertestet på Slagelse Sygehus.

Se filmen fra Syddansk Sundhedsinnovation, som vi samarbejder med

Dysfagi

Synkebesvær er et udbredt, men overset problem mange steder - også i Region Sjælland. Det skal et nyt innovativt e-læringsprogram ændre på. OPI-projektet Dysfagi har nu udviklet en prototype af programmet, og vi er på vej ind i den endelige testfase. Vi vil her fokusere på brugervenligheden samt det faglige indhold.

Læs mere om projektet
Tre nye medarbejdere og en tilbage fra orlov
Fra venstre ses:
  • Konsulent Mette Solgaard Frøst, som arbejder på projektet App til hjertesvigt.
  • Konsulent Marie Bruun Nielsen, som arbejder med tests i projekterne Dysfagi og Håndfrit bad.
  • Konsulent Jesper Lakman, som arbejder med projekterne Trænings App, mPsyk App og DAT.
  • Konsulent Lone Stagsted Sillesen er netop kommet tilbage fra orlov. Hun skal primært arbejde med projektet Innocan (Vital Signs).
Hertil har vi konsulent Søren Stig Tvilsted, som er projektleder på projekterne Innocan, Dysfagi og Håndfrit Bad

Læs mere om projekter på hjemmesiden
Copyright © 2015 *Sundhedsinnovation Sjælland*, All rights reserved.

BESØG OS ONLINE HER:
www.sundhedsinnovationsjaelland.dk

unsubscribe from this list    update subscription preferences 

*Du modtager denne mail fordi, du tidligere har vist interesse i Sundhedsinnovation Sjælland, PFI, eller fordi vi tænker, at det vi laver, er relevant for dig. Hvis du ikke ønsker vores nyhedsbrev, kan du klikke på Unsubscribe-linket herover.