Copy
Taideyliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote
The weekly newsletter of the Student Union of the University of the Arts
Katso viikkotiedote selaimessa
View this newsletter in your browser
Seuraa FB:ssä
Seuraa FB:ssä
Seuraa Twitterissä
Seuraa Twitterissä
Taiyo.fi
Taiyo.fi
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Viikko / vecka / week 8
  
TAIDEYLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN TIEDOTE
KONSTUNIVERSITETETS STUDENTKÅRS VECKOBREV
UNIVERSITY OF THE ARTS STUDENT UNION NEWSLETTER
Också på svenska, se nedan / Also in English, further below

 

Tässä tiedotteessa tulevia asioita:

1. Korkeakouluopiskelijoiden vaalikampanja alkaa ke 25.2.: Paras lupaus on #koulutuslupaus
2. Pääsykoe eduskuntaan: Kampanjastartti Kaivopihalla 25.2. #koulutuslupaus 
3. TaiYo:n avustukset projekteille ja yhdistyksille ovat haussa!
4. Tuo oma esityksesi TaiYo:n synttäribileisiin 11.4.!
5. Haetaan opiskelijaedustajia
6. Töitä tarjolla: hae Taideyliopiston tutorkoordinaattoriksi!
7. M-talon soitinvaraston tyhjennys 22.2. mennessä
8. Musiikkitalon säätiön ideointityöpaja
9. Kysely Nyytin verkkopalveluista ja kevään nettiryhmät


På svenska:

1. Högskolestuderandenas valkampanj startar ons. 25.2: Det bästa löftet är ett utbildningslöfte
2. Inträdesprov till riksdagen, start på Brunnsgården 25.2.
3. Ansök om KonSts bidrag för projekt och föreningar!
4. Program till KonSts årsfest sökes
5. KonSt söker studentrepresentanter (bara på finska)
6. Tutorkordinator sökes (bara på finska)
7. M-husets instrumentförråd måste tömmas senast 22.2.
8. Ideworkshopen för Musikhusets stiftelse (bara på finska)
9. Enkät om Nyytis nätservice och vårens nätgrupper


In English:

1. Start of students' parliament election campaign (only in Finnish and Swedish)
2. Entrance examination to the parliament (only in Finnish and Swedish)
3. Apply for ArtSU’s grants for projects and student associations!
4. Bring your performance to the 2nd Birhday party of ArtSU!
5. Student representatives wanted (only in Finnish)
6. Tutor coordinator wanted (only in Finnish)
7. The instrument store of M-talo must be empty by Feb 22nd
8. Workshop for the Helsinki Music Centre Foundation (only in Finnish)
9. Survey on web service of Nyyti (only in Finnish and Swedish)1. Korkeakouluopiskelijoiden vaalikampanja alkaa ke 25.2.: Paras lupaus on #koulutuslupaus

#Koulutuslupaus on korkeakouluopiskelijoiden valtakunnallinen eduskuntavaalikampanja, joka käynnistyy keskiviikkona 25. helmikuuta samaan aikaan klo 11.30-12.30 eri kaupungeissa ympäri Suomen. Tuolloin opiskelija- ja ylioppilaskunnat järjestävät tempauksia, kuten pääsykokeita ehdokkaille, ja tarjoavat kuumaa juotavaa ohikulkijoille. Kampanjaa koordinoivat Suomen opiskelijakuntien liitto - SAMOK ja Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL).
 
Koulutuslupauksella opiskelijat haluavat muistuttaa ehdokkaita ja puolueita siitä, että koulutus on paras lahja yksilölle ja yhteiskunnalle. Suomalaisen yhteiskunnan kulmakiviä ovat korkea osaaminen ja kansainvälisesti tunnettu koulutusjärjestelmä. Koulutus on eniten hyvinvointia, tasa-arvoa ja talouskasvua tuottava yksittäinen tekijä. Panostamalla koulutukseen panostamme myös Suomen tulevaisuuteen.
 
“Koulutus ei kestä enää yhtään enempää leikkauksia. Tämän vuoksi paras lupaus eduskuntaan pyrkivältä ehdokkaalta onkin koulutuslupaus!” toteavat puheenjohtajat Jari Järvenpää (SYL) ja Joonas Peltonen (SAMOK).

Ensi viikon kampanja-avauksen yhteydessä opiskelijajärjestöt julkaisevat myös kannanoton eduskuntavaalitavoitteistaan. Kaupunkikohtaisista tempauksista tietoa alla lisätietojen yhteydessä.
 
Kampanjasivu avautuu 25.2. osoitteessa koulutuslupaus.fi ja Facebookissa www.facebook.com/koulutuslupaus. Aihetunnisteena somessa vaalikampanjan ajan on #koulutuslupaus.
 
Lisätietoja:
puheenjohtaja Jari Järvenpää (SYL), 044 906 5007, etunimi.sukunimi@syl.fi
puheenjohtaja Joonas Peltonen (SAMOK), 050 389 1000, etunimi.sukunimi@samok.fi


2. Pääsykoe eduskuntaan: Kampanjastartti Kaivopihalla 25.2. #koulutuslupaus

#koulutuslupaus: Pääsykoe eduskuntaan

aika: ke 25.2. klo 11.30-12.30
missä: Kaivopiha (Mannerheimintie 3)

Pääkaupunginseudun opiskelijakunnat (METKA, HELGA, Laureamko, Ask, HUMAKO, O’diako) sekä Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunta HYY ja Taideyliopiston Ylioppilaskunta TaiYo järjestävät yhdessä tempauksen, jossa luvassa ehdokkaiden puheita, kahvitarjoilu ja  #koulutuslupaus-valokuvausseinä.

Yhteyshenkilö: Mimmi Piikkilä (HYY), 050 595 0327, mimmi.piikkila@hyy.fi


3. TaiYo:n avustukset projekteille ja yhdistyksille ovat haussa!

Tiesithän, että Taideyliopiston ylioppilaskunta tukee jäsentensä projekteja ja järjestöjen toimintaa rahallisin avustuksin? Avustuksia on kahdenlaisia: Projektiavustuksia myönnetään TaiYo:n jäsenille, akatemiajaostoille ja opiskelijajärjestöille yhteisöllisiin tai taiteellisiin projekteihin – kyseessä voi olla niin opiskelijoiden vapaa-ajan tapahtuma, liikuntavuoro kuin yhteisöllinen taideprojektikin, kunhan se palvelee laajasti ja avoimesti Taideyliopiston opiskelijoiden yhteisöä. Järjestöavustukset taas on tarkoitettu TaiYo:n piirissä toimivien yhdistysten normaalin vuosittaisen toiminnan tukemiseen; isompiin yksittäisiin projekteihin järjestötkin voivat hakea projektiavustusta. Molemmat avustukset myöntää TaiYo:n hallitus kirjallisten, perusteltujen hakemusten pohjalta.

Kevään 2015 avustukset ovat nyt haussa! Kaikkia avustuksia haetaan lähettämällä hakemus osoitteeseen taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi mahdollisuuksien mukaan 28.2. mennessä. Avustuksia voi hakea ja niitä voidaan myöntää tilanteen mukaan jatkuvalla haulla muinakin aikoina, mutta määräaikaan mennessä tulleet hakemukset ovat aina etusijalla eli niillä on paremmat mahdollisuudet saada hakemansa avustus. Alla tarkempia tietoja ja ohjeita siitä, mitä eri avustusten hakemuksiin tulee sisältyä:

 • Projektiavustukset: Hakemukseen tulee sisältyä haettava summa, lyhyt kuvaus projektista ja sen alustava talousarvio. Kaikki myönnettävät summat ovat maksimisummia, ja lopulliset avustukset maksetaan aina toteutuneiden kulujen perusteella kuitteja ym. vastaan (osa avustuksesta voidaan erikseen sopimalla maksaa myös ennakkoon). Avustuksia ei yleensä myönnetä projekteille, jotka sopisivat toteutettaviksi Vapaan taiteen tilassa sen tarjoamien kulukorvausten avulla eikä yksittäisten opiskelijoiden tai pienten ryhmien omaan taiteelliseen työskentelyyn, ellei se palvele laajemmin Taideyliopiston opiskelijoiden yhteisöä.
 • JärjestöavustuksetHakemukseen tulee sisältyä haettava summa sekä lyhyt selvitys järjestön taloudellisesta tilanteesta ja kuluvalle vuodelle suunnitellusta toiminnasta. Avustuksia voidaan myöntää vain virallisesti TaiYo:n piirissä toimiville yhdistyksille.

Hyödynnä siis ylioppilaskunnan tarjoama tuki ja hae avustusta projektillesi tai yhdistyksellesi! Tarkempia tietoja ja apua hakemiseen voi kysellä TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäeltä (taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi, p. 040 710 4296). TaiYo:n hallituksen päättämät avustusten myöntämisen yksityiskohtaisemmat periaatteet löytyvät ylioppilaskunnan nettisivuilta kohdasta Säännöt.


4. Tuo oma esityksesi TaiYo:n synttäribileisiin 11.4.!


Taideyliopiston ylioppilaskunta juhlii 2-vuotista taivaltaan synttäribileillä TeaKin torilla lauantaina 11.4. Bileiden ohjelma koostuu luonnollisesti Taideyliopiston opiskelijoiden omasta taiteesta, ja kaikki esiintymisestä ja järjestämisestä kiinnostuneet voivat nyt ilmoittaa halukkuudestaan olla mukana! Haussa bileisiin on:
- pääesiintyjä (tai -esiintyjiä) tanssittamaan juhlakansaa,
- muita, lyhyempiä esityksiä ja taidepläjäyksiä laidasta laitaan – mukaan toivotaan niin musiikkia, esitystaidetta kuin kuvataidettakin,
- ihmisiä, jotka haluavat olla tekemässä loistavia bileitä yhdessä ylioppilaskunnan hallituksen kanssa ja osallistua tavalla tai toisella illan järjestelyihin – oli kyse sitten suunnittelusta tai apukäsistä paikan päällä.

Siispä saksofonistit, tanssijat, DJ:t, baarimikot, videotaiteilijat, lausujat, cembalistit, roudarit, graafikot ja kaikki muutkin esiintymisestä ja järjestämisestä kiinnostuneet: tulkaa mukaan ja ilmoittakaa kiinnostuksestanne osoitteeseen erla.pulli@uniarts.fi!


5. Haetaan opiskelijaedustajia

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee seuraavia opiskelijaedustajia:

 • Sibelius-Akatemian johtokunta, opiskelijajäsen (hakuaika päättyy 24.2. klo 12.00)
 • Kuvataideakatemian päävalinnan arvosteluryhmä 2015, varsinainen jäsen ja varajäsen (hakuaika päättyy 3.3. klo 12.00)
 • Kuvataideakatemian rekrytointitoimikunta, 3 eri valintaa (kuvanveiston professori, taidehistorian ja -teorian professori,  piirustuksen ja havainnon lehtori) (hakuaika päättyy 3.3. klo 12.00)
 • Kuvataideakatemian akateeminen neuvosto, jatko-opiskelijajäsen (hakuaika päättyy 3.3. klo 12.00)
 • Teatterikorkeakoulun esitystoiminnan suunnitteluryhmä ESSU, 2 varajäsentä (paikat täytetään heti kun hakijoita löytyy)
 • Sibelius-Akatemian klassisen musiikin osaston osastoneuvosto, varajäsen (paikka täytetään heti kun hakijoita löytyy)
 • Sibelius-Akatemian klassisen musiikin osaston yhteysopiskelijat (3 kpl, paikat täytetään heti kun hakijoita löytyy)

Katso tarkemmat hallinnon opiskelijaedustajien hakuilmoitukset osoitteesta http://taiyo.fi/avoimet-luottamuspaikat ja lähetä hakemuksesi TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi).


6. Töitä tarjolla: hae Taideyliopiston tutorkoordinaattoriksi!

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen projektityöntekijää, jonka tehtävänä on koordinoida ylioppilaskunnan puolesta Taideyliopiston uusien opiskelijoiden opiskelijatutorointia ja tutoreiden koulutusta lukuvuodelle 2015–16. TaiYo:n lisäksi tutorkoordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä akatemioiden opintopalvelutiimien kanssa, ja keskeisenä tavoitteena on viime vuonna aloitetun kaikkien akatemioiden yhteisen tutorkoulutuksen kehittäminen entistä toimivammaksi.

Tutorkoordinaattorin työtehtäviin kuuluvat mm. seuraavat asiat:
• tutoreiden rekrytointi syksyksi 2015 ja kevääksi 2016 kaikissa akatemioissa (tähän saa tarvittaessa apua),
• kaikkien akatemioiden yhteisen tutorkoulutuksen ja palautetapaamisen suunnittelu ja järjestäminen,
• kaikkien akatemioiden yhteisten tutor- ja fuksioppaiden sekä muiden materiaalien toimittaminen,
• tutoreiden tukena toimiminen ja auttaminen akatemiakohtaisten fuksitapahtumien järjestämisessä,
• tutoroinnin toteutussuunnitelman ja loppuraportin kirjoittaminen sekä palautteiden kerääminen,
• yhteydenpito kaikkien tutorointiin osallistuvien tahojen välillä ja muut erikseen sovittavat tehtävät.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy viimeistään vuoden 2015 lopussa. Työntekijä määrittää itse työaikansa, mutta tehtävien toteutusaikatauluista sovitaan ylioppilaskunnan ja akatemioiden opintopalvelutiimien kanssa. Työstä maksetaan projektipalkkana yht. 2250 €. Hakijoilta toivotaan aiempaa kokemusta tutoroinnista, ymmärrystä Taideyliopiston rakenteista, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi, kykyä itsenäiseen projektiluontoiseen työskentelyyn ja halua kehittää tutorointia koko Taideyliopiston yhteisenä mutta kunkin akatemian erityispiirteet huomioivana kokonaisuutena.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa ma 2.3.2015 klo 12.00 mennessä TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (sähköisesti taiyo-paasihteeri (ät) uniarts.fi tai paperilla Nervanderinkatu 13, 4. kerros, 00100 Helsinki). Osa hakijoista voidaan kutsua vielä haastatteluun erikseen sovittavana aikana viikolla 10. Lisätietoja hausta ja tutorkoordinaattorin tehtävästä antaa Ville Sinnemäki (puh. 040 710 4296).7. M-talon soitinvaraston tyhjennys viimeistään 22.2.

Musiikkitalon 3. kerroksessa opiskelijoiden käytössä olevan soitinvaraston rikkoontuneet hyllyt korjataan viikolla 9. Remontin aikana varaston täytyy olla tyhjä.
Viethän soittimesi pois varastosta viimeistään sunnuntaina 22.2!


8. Tervetuloa jakamaan ideoita Musiikkitalon säätiön tulevaisuudesta!

Ideointi järjestetään työpajana:
aika: ma 2.3.2015 klo 12.30-15
paikka: Musiikkitalon Sivulämpiö (Info opastaa eteenpäin tarvittaessa), Mannerheimintie 13 A

Työpaja on suunnattu musiikkialan järjestöjen edustajille sekä alan opiskelijoille. Voitte jakaa viestiä eteenpäin organisaatiossanne asiasta kiinnostuneille henkilöille. Työpaja on osa Musiikkitalon säätiön toiminnan kehittämistä kausilla 2015-16. Kehittämisprojektin tarkoituksena on löytää tapoja, joilla sätiö voi tukea Musiikkitalon kokonaisuutta sekä edistä helsinkiläistä ja suomalaista musiikkikulttuuria parhaalla tavalla.

Lisää tietoa Musiikkitalon säätiöstä:
http://www.musiikkitalo.fi/fi/organizer/musiikkitalon-saatio

Työpajaan mahtuu 18 ensimmäistä ilmoittautunutta.
Ilmoittautumiset 25.2.2015 mennessä osoitteeseen: reetta.sariola@hel.fi

Toivottavasti näemme kehittämisen merkeissä!
Ystävällisin terveisin,
Reetta Sariola, säätiön asiamies


9. Kysely Nyytin verkkopalveluista ja kevään nettiryhmät


Kerro mitä juuri Sinä toivoisit Nyyti ry:n verkkopalveluilta! Vastaamalla kyselyyn autat Nyytiä kehittämään toimintaansa. Samalla voit osallistua 100 euron arvoisen lahjakortin arvontaan. Kyselyyn voi vastata nimettömästi niin suomeksi kuin ruotsiksi, ja vastaaminen vie vain noin 5 minuuttia. Kysely on käynnissä 15.3. saakka.

Mielipiteesi on tärkeä - vastaa siis kyselyyn osoitteessa https://www.nyyti.fi/nyyti-ry/ajankohtaista/osallistu-kyselyyn-ja-voita/.

p.s. Keväällä 2015 Nyytillä on kaksi nettiryhmää: Yksinäisyysryhmä käynnistyi tammikuussa, ja Sinkkuna-ryhmä alkaa 2.3. Kuka tahansa voi lukea nettiryhmissä käytäviä keskusteluja, ja kirjoittajiksi voivat rekisteröityä kaikki korkeakouluopiskelijat.

 

***********************

På svenska


1. Högskolestuderandenas valkampanj startar ons. 25.2: Det bästa löftet är ett utbildningslöfte


Utbildningslöftet är högskolestuderandenas riksomfattande riksdagsvalkampanj som startar onsdagen den 25 februari samtidigt kl. 11.30–12.30 i olika städer runt om i Finland. Då ordnar studerande- och studentkårerna evenemang, så som inträdesprov för kandidaterna, och bjuder förbipasserande på varma drycker. Kampanjen koordineras av Finlands studerandekårers förbund – SAMOK och Finlands studentkårers förbund (FSF).
 
Med utbildningslöftet vill studerandena påminna kandidaterna och partierna om att utbildning är den bästa gåvan man kan ge både individen och samhället. Det finländska samhällets hörnstenar är vår höga kompetens och vårt internationellt kända utbildningssystem. Utbildningen är den enskilda faktor som skapar mest välfärd, jämlikhet och ekonomisk tillväxt. Genom att satsa på utbildningen satsar vi även på Finlands framtid.
 
"Utbildningen klarar inte av flera nedskärningar. Därför är utbildningslöftet det bästa löfte som en riksdagsvalkandidat kan ge!" konstaterar ordförandena Jari Järvenpää (FSF) och Joonas Peltonen (SAMOK).

I samband med nästa veckas kampanjöppning publicerar studerandeorganisationerna även ett ställningstagande om sina mål inför riksdagsvalet. Mer information om evenemang i olika städer finns nedan.
 
Evenemang:
Utbildningslöftet: Inträdesprov till riksdagen
tidpunkt: ons. 25.2. kl. 11.30-12.30
plats: runt om i Finland (se listan nedan)
 
Kampanjsidan öppnas 25.2. på adressen koulutuslupaus.fi och på Facebook www.facebook.com/koulutuslupaus. Under valkampanjen används fyrkantstaggen #koulutuslupaus i de sociala medierna.
 
Ytterligare information:
ordförande Jari Järvenpää (FSF), 044 906 5007, fornamn.efternamn@syl.fi
ordförande Joonas Peltonen (SAMOK), 050 389 1000, fornamn.efternamn@samok.fi


2. Inträdesprov till riksdagen, start på Brunnsgården

Huvudstadsregionens studerandekårer (METKA, HELGA, Laureamko, Ask, HUMAKO, O’diako) samt Studentkåren vid Helsingfors universitet HUS och Konstuniversitetets studentkår TaiYo ordnar tillsammans ett evenemang där det bjuds på tal från kandidater, kaffeservering och en #koulutuslupaus-fotovägg.

Var: Brunnsgården (Mannerheimvägen 3)
När: 25.2. kl. 11.30-12.30
Kontaktperson: Mimmi Piikkilä (HUS), 050 595 0327, mimmi.piikkila@hyy.fi


3. Ansök om KonSts bidrag för projekt och föreningar!

Du vet väl att Konstuniversitetets studentkår ger ekonomiska bidrag för medlemmarnas projekt och föreningarnas verksamhet? Det finns två slags bidrag: Projektbidrag ges till medlemmar i KonSt, till akademisektioner och till föreningar för gemenskapsskapande eller konstnärliga projekt – det kan handla om såväl fritidsevenemang för studenterna, studentgruppernas självledda motionspass som kollektiva konstprojekt, så länge de är öppna och gagnar samhörigheten mellan studenterna på Konstuniversitetet i stort. Bidrag till föreningar är avsedda för normal verksamhet av föreningar som verkar inom KonSt; för större enskilda projekt kan också föreningarna ansöka om projektbidrag. Alla bidrag beviljas av styrelsen för KonSt på basis av skriftliga, motiverade ansökningar.

Nu kan man ansöka om bidrag för våren 2015! Alla ansökningar skickas till adressen taiyo-paasihteeri (at) uniarts.fi, om möjligt senast 28.2. Ansökan är kontinuerlig, så bidrag kan sökas och beviljas också andra tider på året, men ansökningar som lämnas in före ansökningstidens utgång prioriteras och har alltså större chanser att bli beviljade. Här kommer närmare information och anvisningar om vad som borde ingå i ansökningarna:

 • Projektbidrag: Av ansökan ska framgå hur stor summa man ansöker om, en kort beskrivning av projektet och en preliminär budget. Alla beviljade summor är maximisummor och det slutgiltiga bidraget betalas alltid ut enligt de reella kostnaderna, mot uppvisande av kvitton o.dyl. (en del av bidragen kan genom skild överenskommelse betalas ut också i förväg). I allmänhet beviljas inte bidrag till projekt som skulle lämpa sig för att hållas i Rummet för fri konst med stöd av de kostnadsersättningar man kan få därifrån, eller för enskilda studenters eller små gruppers egna konstnärliga arbete, om det inte gagnar samhörigheten bland studenterna vid Konstuniversitetet i stort.
 • Bidrag till föreningar: Av ansökan ska framgå hur stor summa man ansöker om och en kort utredning om föreningens ekonomiska situation och den verksamhet som planerats för året. Bidrag beviljas endast till föreningar som officiellt verkar inom KonSt.

Utnyttja det stöd som studentkåren erbjuder, ansök om bidrag för ditt projekt eller din förening! Mera information och hjälp med ansökningen kan du få av KonSts generalsekreterare Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri (at) uniarts.fi, tfn 040 710 4296). KonSt-styrelsens detaljmotiveringar för bidrag finns på studentkårens webbplats på sidan ”Säännöt” (tyvärr bara på finska).


4. Program till KonSts årsfest sökes

KonSts födis firas på Teaterhögskolans Tori 11.4. Vi skulle gärna se allt möjligt mer eller mindre kreativt på festen. Speciellt välkomna är:
-ett eller flera huvudartister med fungerande festmusik (folk vill dansa!)
-kortare konstspektakel från alla tänkbara genrer
-mänskor, som vill hjälpa till antingen före eller under festens gång.

Mejla till erla.pulli@uniarts.fi!!
 

5. KonSt söker studentrepresentanter (bara på finska)


6. Tutorkordinator sökes (bara på finska)7.  För bort ditt instrument från M-husets instrumentförråd

Hyllorna i Musikhusets instrumentförråd skall förnyas vecka 9 och därför måste förrådet vara tomt senast 22.2.


 
8. Ideworkshopen för Musikhusets stiftelse (bara på finska)


9. Enkät om Nyytis nätservice och vårens nätgrupper


Svara på Nyytis enkät om nätservicen och vinn ett presentkort på 100 euro!

https://www.nyyti.fi/nyyti-ry/ajankohtaista/osallistu-kyselyyn-ja-voita/.

Våren 2015 har Nyyti två nätgrupper, som vem som helst kan följa med.


 

**********************************

In English:
 

1. Start of students' parliament election campaign (only in Finnish and Swedish)


2. Entrance examination to the parliament (only in Finnish and Swedish)


3. Apply for ArtSU's grants for projects and student associations!


The Student Union supports its members’ projects and associations with grants. There are two kinds of grants: Project grants are given to ArtSU members, committees and student associations for social and artistic projects, e.g. student pastime events, practice times for students’ sport groups or socially engaged art projects, as long as they are focused on the University of the Arts’s students. Student association grants are meant to support the normal yearly activities of associations operating within ArtSU - for single larger projects also associations also apply for project grants. All grants are given by the Student Union board based on written, motivated applications.
You can now apply for the grants of spring 2015! All grants are applied for by sending an application to the address taiyo-paasihteeri (at) uniarts.fi by 28 February if possible. Grants can also be applied for and given on a continuous basis, but applications that arrive by the given deadline have priority, meaning they have a better chance of getting funded. More detailed information and instructions on how to apply are below:

 • Project grants: the application should include the applied amount, a short description of the project and a preliminary budget for the project. All grants are given as maximum amounts, and the final grants are always paid according to realized expenses (you must show the receipts). A part of the grant can also be given in advance, if such an agreement is made. Grants are not usually given to projects that can be realized in the Space for Free Arts with the Space’s own financial support, or to the artistic work of individual students or small groups unless they are more widely connected to and serve the whole student community of the University of the Arts.
 • Association grants: The application should include the applied amount and a short description of the association’s financial situation and activities planned for the year in question. These grants can only be given to associations officially operating within ArtSU.

Benefit from the aid of the Student Union and apply for a grant for your project or student association! Further information and help with applying for a grant is available from ArtsU’s Secretary General Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri (at) uniarts.fi, tel. 040 710 4296). The detailed principles of giving grants, as decided by the Student Union board, can be found on the Student Union website on the page “Säännöt” (only in Finnish).


4. Bring your performance to the 2nd Birhday party of ArtSU!

 
We will celebrate our student union on April 11th at the Theatre Academy, and would like to see you all there! In order to actually have a super party, we are looking for different kind of performances to cheer up the event. We are especially looking for
- one (or maybe two) bands with good and dancy music
- shorter performances of all kind (dancers, painters saxophone players - whoever wants to come!)
- helpful hands before and during the party

Join us and send a mail to
erla.pulli@uniarts.fi!!


5. Student representatives wanted (only in Finnish)


6. Tutor coordinator wanted (only in Finnish)7. The instrument storage must be empty by Feb 22nd

Reparation of the shelves of Music Center instrument storage - empty by 22 February!
The shelves of Music Center 3rd floor instrument storage, used by students, will be fixed from Monday 23 February on. During the reparation the storage must be empty.
Please take your instrument out of the storage by Sunday 22 February at the latest.


8. Workshop for the Helsinki Music Centre Foundation (only in Finnish)


9. Survey on web service of Nyyti (only in Finnish and Swedish)


 

Copyright © 2015 Taideyliopiston ylioppilaskunta, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp