Copy
Taideyliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote
The weekly newsletter of the Student Union of the University of the Arts
Katso viikkotiedote selaimessa
View this newsletter in your browser
Seuraa FB:ssä
Seuraa FB:ssä
Seuraa Twitterissä
Seuraa Twitterissä
Taiyo.fi
Taiyo.fi
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Viikko / vecka / week 42

TAIDEYLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN TIEDOTE
KONSTUNIVERSITETETS STUDENTKÅRS VECKOBREV
UNIVERSITY OF THE ARTS STUDENT UNION NEWSLETTER
 

Tässä tiedotteessa tulevia asioita:

1. Edustajistovaalien ehdokasasettelu jatkuu vielä 19.10. klo 12 asti!
2. TaiYo:n kehitysyhteistyöviikko 26.-30.10.
3. Tule auttamaan TaiYo:n edustajistovaalien toteuttamisessa!
4. Haetaan opiskelijaedustajia
5. Kuulopuheita! Taideyliopiston kuulonsuojelutapahtuma 29.10.
6. SibAn Esitystekniikkapalvelut tiedottaa
7. Apurahoja kapellimestarikoulutukseen
8. Vastaa opiskelijoiden matkustuskyselyyn
 
På svenska:
1. Kandidatupppställning för delegationsvalen pågår fram till 19.10 kl. 12!
2. KonSts utveclingssamarbetsvecka 26-30.10 (bara på finska)
3. Kom med och hjälp med organiseringen av delegationsvalet!
4. KonSt söker studentrepresentaner (bara på finska)
5. Evenemang om skydd av hörseln 19.10 (bara på finska)
6. SibAs presentationsteknologitjänster informerar (bara på finska)
7. Stipendium för dirigentstuderande (bara på finska)
8. Svara på studerandes rese-enkät!

In English:
1. Nomination of candidates in ArtSU's Council elections on until Oct 19 at noon!
2. ArtSU's developement cooperation week Oct 26-30
3. Help needed with the organization of the elections
4. Student representatives wanted (only in Finnish)
5. Event on protecting your hearing 29.10. (only in Finnish)
6. News from SibA's Presentation technology services (only in Finnish)
7. Grants for conductor students (only in Finnish)
8. Answer students' traveling survey!


1. Edustajistovaalien ehdokasasettelu jatkuu vielä 19.10. klo 12 asti!
 
TaiYo:n edustajistovaalien ehdokasilmoittautuminen jatkuu maanantaihin 19.10. klo 12.00 saakka. Samalla vaalipäivät siirtyvät niin, että äänestäminen tapahtuu tiistaista torstaihin 17.-19.11. Syynä muutokseen on liian vähäinen ehdokkaiden määrä, ja uuteen määräaikaan mennessä onkin äärimmäisen tärkeää saada huomattavasti lisää ehdokkaita!
 
Edustajistovaalien alkuperäinen ehdokasasettelu päättyi 6.10., ja määräaikaan mennessä ehdokkaaksi ilmoittautui vähemmän opiskelijoita kuin edustajistossa on paikkoja. Niinpä keskusvaalilautakunta on TaiYo:n vaalijärjestyksen määräysten mukaisesti julistanut määräaikaan mennessä ehdolle asettuneet valituiksi edustajistoon ja päättänyt järjestää varsinaisten edustajistovaalien sijaan täydennysvaalin, jossa valitaan loput edustajiston jäsenet. Täydennysvaalissa valitaan siis 12 edustajiston jäsentä ja 18 varajäsentä nyt ilman vaalia valituiksi tulleiden kuuden jäsenen seuraksi.
 
Ehdokasilmoittautuminen täydennysvaaliin on nyt käynnissä, ja kaikki ehdokasilmoitukset sekä sopimukset vaaliliitoista ja vaalirenkaista on jätettävä viimeistään maanantaina 19.10. klo 12.00 mennessä. Ehdolle täydennysvaalissa voivat asettua kaikki Taideyliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi ilmoittautuneet TaiYo:n jäsenet.
 
Täydennysvaali järjestetään 17.-19.11.2015 niin, että ennakkoäänestys on tiistaina 17.11. ja varsinaiset vaalipäivät ovat keskiviikko ja torstai 18.-19.11. Äänestyspaikat eivät muutu alun perin ilmoitetuista. Äänioikeus täydennysvaalissa on kaikilla läsnäolevaksi ilmoittautuneilla ylioppilaskunnan jäsenillä.
 
Tarkemmat tiedot äänestämisestä sekä yksityiskohtaiset ohjeet ehdolle asettumisesta ja kaikki tarvittavat lomakkeet löytyvät edelleen TaiYo:n vaalisivuilta osoitteesta www.taiyo.fi/edustajistovaalit. Lisäksi vaalien perustiedot sisältäviä vaalijulistuksia sekä ehdokaslomakkeita löytyy myös paperisena kaikilta kampuksilta.
 
Jotta ylioppilaskunta pystyy jatkamaan kaikkea toimintaansa ongelmitta ja mm. tarjoamaan palveluita entiseen tapaan, on äärimmäisen tärkeää että täysimääräinen edustajisto saadaan täydennysvaalissa kokoon ja se pääse aloittamaan toimintansa ajallaan. Kannustammekin ihan jokaista ylioppilaskunnan jäsentä harkitsemaan vakavasti ehdolle lähtemistä, jotta TaiYo voi jatkaa toimintaansa häiriöttä.
 
Edustajistoon ilman vaalia valituiksi tulleet uudet jäsenet:
Maia Häkli (TeaKin vaaliliitto)
Joel Härkönen (TeaKin vaaliliitto)
Riikka Karjalainen (TeaKin vaaliliitto)
Joel Neves (TeaKin vaaliliitto)
Niklas Nybom (TeaKin vaaliliitto)
Eetu Sadeharju (Vaaliliittojen ulkopuolinen ehdokas / SibA)
 
Kahden vuoden toimikaudeksi valittava edustajisto on ylioppilaskunnan ylin päättävä elin. Se mm. päättää TaiYo:n jäsenmaksusta ja säännöistä, hyväksyy toimintasuunnitelman ja talousarvion sekä valitsee ylioppilaskunnan hallituksen, pääsihteerin ja Taideyliopiston hallituksen opiskelijajäsenet.
 
Lisätietoja:
Vaalityöntekijä Milja Moilanen (milja.moilanen@uniarts.fi, puh. 040 710 4227)
Pääsihteeri Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, puh. 040 710 4296).


2. TaiYo:n kehitysyhteistyöviikko 26.-30.10.

Taideyliopiston ylioppilaskunta on mukana järjestämässä ylioppilaskuntien yhteistä kehitysyhteistyöviikkoa 26.-30.10. Kehyviikon tarkoituksena on lisätä tietoisuutta kehitysyhteistyöstä sekä tutkia, miten taide ja kehitysyhteistyö voivat auttaa ja tukea toisiaan. Sekä taide että kehitysyhteistyö ovat monipuolista toimintaa paremman ja inhimillisemmän maailman saavuttamiseksi, mikä näkyy myös viikon neljän tapahtuman moninaisuutena.

Ma 26.10. Klo 12.30 Paneeli Musiikkitalon ravintolassa
Ti 27.10. Klo 12-14 Café Käytävä SibAn T-talolla
Ke 28.10. Klo 12-14 Café Käytävä TeaKilla ja 14-16 KuvAlla
To 29.10. Klo 17.30 Flash mob Rautatieasemalla, tapaaminen aikataulujen alla
Pe 30.10. Klo 18.00 Juhlat Vapaan taiteen tilassa

Lounaan yhteydessä pidettävä paneelikeskustelu avaa Kehyviikon kysymällä, mitä kehitysyhteistyö on ja miten taiteilija voi rikastaa taidettaan sen avulla, saaden samalla positiivista muutosta aikaan. Vierailijoina ovat freelancemuusikko ja opettaja Marjo Smolander sekä kehitysyhteistyön läänintaiteilija Anna Jussilainen. Kolmas vieras ei ole vielä varmistanut pääsyään. Paneelin puheenjohtajana toimii TeaKin opiskelija Anna Valpuri. 

Café Käytävän aikana saa ilmaista Reilun kaupan kahvia ja teetä, lukea kehitysyhteistyöstä, katsoa videotervehdyksiä maailmalta, keskustella ja osallistua halutessaan #haluanmaailman-kampanjaan.

Flash mobiin toivotaan paljon osallistujia, jotta yhteisprojektistamme tulee näyttävä. Flash mobiin ei tarvitse tuoda kuin itsensä, ja osallistumisellaan pääsee näyttämään luottamuksen, yhteisöllisyyden ja tukemisen tärkeyden.

Vapaan taiteen tilassa on tiistaista perjantaihin esillä teoshaun avulla valittuja opiskelijoittemme teoksia, jotka käsittelevät monipuolisesti kehitysyhteistyötä. Perjantaina näyttely muuntuu juhliksi, joissa on myös musiikkia ja ruokaa. Taiteilijoiden kanssa kannustetaan juttusille.

Kaikki tapahtumat ovat maksuttomia. Tervetuloa mukaan!
Seuraa myös tapahtumaa Facessa (www.facebook.com/kehyviikkoTaiYo) ja Instagramissa!


3.Tule auttamaan TaiYo:n edustajistovaalien toteuttamisessa!
 
Jotta Taideyliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit saadaan sujumaan kunnialla, tarvitaan siihen juuri sinun apuasi. Jokaiseen vaalien äänestyspisteeseen tarvitaan ihmisiä vaalilautakuntaan pyörittämään äänestystä ja huolehtimaan siitä, että kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Kysymys on leppoisasta, mutta sitäkin tärkeämmästä hommasta.
 
Ennakkoäänestys on tiistaina 17.11., ja varsinaiset vaalipäivät ovat keskiviikko 18.11. ja torstai 19.11. Äänestyspisteitä on joka päivänä kolme, yksi jokaisen akatemian tiloissa (paitsi ennakkoäänestyspäivänä myös neljäs äänestyspiste Kuopiossa), ja ne ovat auki klo 11–18. Vaalilautakunnan päivystysvuorot on jaettu kahden tunnin pätkiin, joita saa tehdä niin monta kuin sielu sietää. Lyhyemmäksikin ajaksi saa kuitenkin tulla tarvittaessa auttamaan, ja jo lyhyestäkin päivystyksestä on paljon apua.
 
Kaikille vaalilautakunnissa mukana olleille on luvassa palkkioksi hyvää ruokaa ja juomaa, ja vähintään kaksi kahden tunnin vuoroa tehneet saavat kiitokseksi myös leffalippuja. Tule siis mukaan edistämään demokratiaa ja käy täyttämässä ilmoittautumislomake täällä: http://goo.gl/forms/KA1jOMYGZg.
 
Tarvittaessa voit olla yhteydessä myös suoraan vaalityöntekijä Miljaan:
milja.moilanen (ät) uniarts.fi, puh. 040 710 4227

 
4. Haetaan opiskelijaedustajia

Taideyliopiston ylioppilaskunta hakee seuraavia opiskelijaedustajia:

  • Teatterikorkeakoulun johtokunta, 1 jäsen (hakuaika päättyy 19.10. klo 12.00)
  • Taideyliopiston tutkintolautakunta, 3 varajäsentä (hakuaika päättyy 19.10. klo 12.00)
  • Teatterikorkeakoulun tutkimusneuvosto, 2 varajäsentä (hakuaika päättyy 19.10. klo 12.00)
  • Sibelius-Akatemian klassisen musiikin osaston yhteysopiskelijat; vasket ja lyömäsoittimet; puupuhaltimet ja harppu; (2 kpl, paikat täytetään heti kun hakijoita löytyy)
Katso tarkemmat hallinnon opiskelijaedustajien hakuilmoitukset osoitteesta http://taiyo.fi/avoimet-luottamuspaikat ja lähetä hakemuksesi TaiYo:n pääsihteeri Ville Sinnemäelle (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi).

 
5. Kuulopuheita! Taideyliopiston kuulonsuojelutapahtuma 29.10.

Tervetuloa Taideyliopiston yhteiseen kuulonsuojelutapahtumaan, jossa puhujina ja kysymyksiin vastaamassa ovat mm. musiikkilääketieteen erikoislääkäri Miikka Peltomaa, Mehiläisen työterveyslääkäri Katriina Moilanen ja Työterveyslaitoksen tutkija Heli Koskinen. Kuulopuheita! järjestetään to 29.10. klo 9-12 Musiikkitalon auditoriossa. Tilaisuus on tarkoitettu opiskelijoille, opettajille ja muulle henkilökunnalle - merkitse kalenteriisi!
 
Kuulonsuojelu koskee kaikkia Taideyliopistossa työskenteleviä, opiskelevia ja vierailevia henkilöitä. Se perustuu sekä työsuojelulainsäädäntöön että yliopistolakiin, joiden perusteella opiskelijoilla ja henkilökunnalla on oikeus turvalliseen opiskelu- ja työympäristöön. Taideyliopisto järjestää myös paljon tapahtumia, joissa yleisö voi altistua voimakkaille äänille.
 
Yliopiston tänä syksynä julkistettavassa kuulonsuojeluohjelmassa kuvataan yliopiston toiminnassa syntyvän melualtistuksen luonne ja altistusrajojen ylittymisen syyt. Ohjelmassa määritellään myös keinot altistuksen vähentämiseksi ja toimenpiteiden toteutuksen aikataulu.
 
Lisätietoa Artsissa: https://artsi.uniarts.fi/henkilostoasiat/tyoterveys-ja-hyvinvointi/kuulonsuojelu. Voit myös lähettää kysymyksiä kuulosta, kuulo-ongelmista ja kuulonsuojauksesta ennen Kuulopuheita!-tilaisuutta osoitteeseen matti.jordman@uniarts.fi.
 
 
6. SibAn Esitystekniikkapalvelut tiedottaa

Sibelius-Akatemian Esitystekniikkapalvelut ylläpitää kaikkien SibA:n opetustilojen AV-järjestelmiä. Jos törmäät opetus- tai harjoitusluokassa rikkinäiseen laitteeseen tai piuhaan, ilmoita siitä heti osoitteeseen siba.avhelp@uniarts.fi.

Esitystekniikkapalvelut järjestää myös perehdytyksiä SibAn salien tallennusjärjestelmiin. Suuren kysynnän vuoksi perehdytyksiin on nyt perustettu uusia perehdytysryhmiä. Perehdytyssession jälkeen käyttäjä saa avainoikeuden ja osaamisen omatoimiseen kuvan ja äänen tallentamiseen SibAn saleissa M- ja T-taloilla. Ryhmien tarkat ajankohdat löytyvät Artsista etusivun uutisista, ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse esitystekniikkapäällikkö Marko Myöhäselle (@uniarts.fi).


7. Apurahoja kapellimestarikoulutukseen

Suomen säveltaiteen tukisäätiö julistaa haettavaksi vuoden 2015 apurahat. Säätiön tarkoituksena on Suomen säveltaiteen tukeminen ja edistäminen. Tänä vuonna apurahoja myönnetään orkesterin- tai puhallinorkesterinjohdon opintoihin. Apurahojen jaettava enimmäismäärä on 4 000 euroa / hakija.

Hakuaika alkaa 1.10. ja päättyy 30.10.2015. Apurahaa haetaan täyttämällä säätiön kotisivuilla oleva lomake. Haku on pääosin sähköinen ja vain lausunnot toimitetaan postitse. Hakuohjeet ja lisätiedot: www.suomensaveltaiteentukisaatio.fi


8. Vastaa opiskelijoiden matkustuskyselyyn
 
Opiskelijajärjestöt kartoittavat opiskelijoiden matkustustapoja ja -tottumuksia allaolevalla kyselyllä, johon vastaaminen vie vain pari minuuttia. Kiitos avustasi!
 
http://goo.gl/forms/sw98Ea0ZJM
 

 
******************

På svenska
 

1. Kandidatupppställning för delegationsvalen pågår fram till 19.10 kl. 12!

Kandidatuppställningen för KonSts delegationsval har förlängts och pågår t.o.m. måndagen 19.10 kl. 12.00. Också valdagarna har ändrats, och nya valdagarna är 17-19.11. Orsaken till ändringarna är att antalet kandidater är hittills inte tillräckligt stort, och nu är det oerhört viktigt att få mycket mera kandidater före nya deadlinen!

Ursprungliga kandidatuppställningen tog slut den 6.10 och bara sex kandidater ställde upp. Eftersom antalet kandidater var mindre än antalet platser i delegationen, blev de här sex kandidater valda utan röstning, och i stället för själva delegationsvalet ska nu ordnas extra delegationsval. I extra valet utses 12 ordinarie delegationsmedlemmar och 18 suppleanter i KonSts delegation i tillägg till de sex medlemmar som redan blev valda.

Kandidatuppställningen föt extra delegationsvalet pågår just nu och alla kandidatanmälningar och avtal om valförbund och valringar ska lämnas in senast 19.10 före kl. 12.00. Kandidera i valet kan alla medlemmar av KonSt som har anmält sig som närvarande eller frånvarande vid Konstuniversitetet.

Extra delegationsvalet hålls 17-19.11, och man kan rösta i sin egen akademi under förhandsröstningen 17.11 och på de egentliga valdagarna 18.11 och 19.11. Röstberättigade i delegationsvalet är alla närvaroanmälda studentkårsmedlemmar.

Närmare information om röstningen, anvisningar för hur man ställer upp som kandidat och alla nödvändiga blanketter finns på KonSts webbplats www.taiyo.fi/edustajistovaalit. Dessutom finns valaffischer och kandidatblanketter i pappersform på alla campus.

För att studentkåren kan fortsätta sin verksamhet utan problem ät det jätteviktigt att få tillräckligt med kandidater i extra valet och att delegationen kan börja sitt arbete i tid. Därför uppmanar vi alla KonSt medlemmar att seriöst besinna kandideringen.

Nya delegationsmedlemmar som blev valda utan röstning:
Maia Häkli (TeaKs valförbund)
Joel Härkönen (TeaKs valförbund)
Riikka Karjalainen (TeaKs valförbund)
Joel Neves (TeaKs valförbund)
Niklas Nybom (TeaKs valförbund)
Eetu Sadeharju (Kandidat utan valförbund / SibA)

Delegationen är studentkårens högsta beslutande organ som bl.a. beslutar om studentkårsavgiften och stadgarna, godkänner verksamhetsplanen och budgeten samt väljer studentkårens styrelse och generalsekreterare och studentrepresentanterna i Konstuniversitetets styrelse. Delegationens mandatperiod är två år.

Mera information:
Valarbetare Milja Moilanen (milja.moilanen@uniarts.fi, tfn 040 710 4227)
Generalsekreterare Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, tfn 040 710 4296).


2. KonSts utveclingssamarbetsvecka 26-30.10 (bara på finska)


3. Kom med och hjälp med organiseringen av delegationsvalet!

För att delegationsvalet kunde organiseras smidigt, behöver vi just din hjälp! Till varje röstningsställe behövs människor till valnämnden, som ser till att allt fungerar. Arbetet är lätt, men desto viktigare!

Förhandsröstningen är tisdagen 17.11. och de egentliga valdagarna är 18.-19.11. Varje dag har tre röstningsställen öppet kl 11-18 (förutom förhandsröstningen, då ett fjärde ställe har öppet i Kuopio), och man får vara med och jobba så mycket man vill, i princip två timmar åt gången. Också en kortare tid hjälper mycket!

Alla som varit med får god mat och dryck, plus om man jobbat minst 2x2 timmar får man också en biobiljett. Anmäl dig via länken: http://goo.gl/forms/KA1jOMYGZg.

Valarbetare Milja Moilanen ger vid behov mera information: milja.moilanen@uniarts.fi, tfn. 040 710 4227.


4. KonSt söker studentrepresentanter (bara på finska)

5. Evenemang om skydd av hörseln 19.10 (bara på finska)

6. SibAs presentationsteknologitjänster informerar (bara på finska)

7. Stipendium för dirigentstuderande (bara på finska)


8. Svara på studerandes rese-enkät!

Vi kartlägger hur och med vad studerande reser. Tack för din hjälp!

http://goo.gl/forms/ULPelp3T3x
 


******************

In English


1. Nomination of candidates in ArtSU's Council elections on until Oct 19 at noon!

The nomination of candidates for ArtSU’s Council elections has been prolonged until October 19 at 12.00 noon. At the same time, the election days have been moved to November 17-19. The reason for the changes is that the amount of candidates is so far too small, and it is very important to get a lot of new candidates before the new deadline!

The original nomination of candidates ended on Oct 6, and only six candidates decided to run for Council. As the number of candidates was smaller than the number of seats in the Council, the six candidates were elected directly without a vote, and instead of the original Council election there will now be a supplementary election. In the supplementary election, 12 members and 18 vice members will be elected to ArtSU’s Representative Council alongside the six members who were already elected.

The nomination of candidates for the supplementary election is now on, and all nomination forms as well as coalition and alliance agreements must be submitted by October 19, 12.00 noon. Every Student Union member (registered as a present or absent student) can become a candidate and run for Council.

The supplementary election will take place on November 17-19, November 17 being the advance voting day and November 18-19 the official voting days. The voting venues will remain the same as announced earlier. All Student Union members who are registered as present students have the right to vote in the supplementary election.

More information on voting, instructions on running for Council and nomination forms can be found on the Student Union’s website at www.taiyo.fi/edustajistovaalit. The election declaration and nomination forms are also available in paper format on all campuses.

For the Student Union to be able to function properly and continue offering all its services, it is extremely important to get enough candidates for the supplementary election so that the Council can begin its activities on time. We therefore encourage all students to consider running for Council!

New Council members elected directly without a vote:
Maia Häkli (TeaK’s coalition)
Joel Härkönen (TeaK’s coalition)
Riikka Karjalainen (TeaK’s coalition)
Joel Neves (TeaK’s coalition)
Niklas Nybom (TeaK’s coalition)
Eetu Sadeharju (Candidate outside the coalitions / SibA)

The Representative Council is the highest decision-making body of the Student Union and decides e.g. on ArtSU’s statutes, membership fee, action plan and budget and appoints the Student Union’s executive board and secretary general and the student members of the University’s executive board. The Council is elected for a two-year term.

More information:
Election coordinator Milja Moilanen (milja.moilanen@uniarts.fi, tel. 040 710 4227)
Secretary General Ville Sinnemäki (taiyo-paasihteeri@uniarts.fi, tel. 040 710 4296).


2. ArtSU's developement cooperation week Oct 26-30

University of the Arts Student Union is co-organizing a common Development Cooperation Week with other Finnish student unions on Oct 26-30. The aim of the week is to raise awareness on development cooperation and to explore how arts and development cooperation can help and enrich each other. The week will include four events combining art and development cooperation themes.

Mon 26/10 at 12.30 Panel discussion in Music Centre restaurant (in Finnish)
Tue 27/10 at 12-14 Corridor Café in Siba’s T-Building
Wed 28/10 at 12-14 Corridor Café in Teak and at 14-16 in Kuva
Thu 29/10 at 17:30 Flash mob at the Railway station, meeting under the departing trains schedule
Fri 30/10 at 18:00 Party in Space for Free Arts

In Café Corridor, you can get free coffee and tea, read about development cooperation, watch video greetings from around the world, discuss and take part in the #haluanmaailman campaign.

The flash mob needs many participants to become impressive. You don’t need to bring with you anything else but yourself, and by attending you will have the opportunity to show the importance of trust, communality and help.

From Tuesday until Friday there will be an exhibition in Space for Free Arts, featuring works by our students. The exhibition will culminate into a party, where music and food are also served. 

All events are free of charge. You’re warmly welcome!
Follow the week also on FB (www.facebook.com/kehyviikkoTaiYo) and Instagram!


3. Help needed with the organization of the elections

In order to organize the Council elections properly, we need your help! At every voting venue people are needed to look after the voting process - an easy, but very important job!

The advance voting day is Tuesday Nov 17 and the official election days are Nov 18-19. Every day, 3 voting venues are open (except on Nov 17, when a fourth venue is open in Kuopio) from 11 am to 6 pm. The days are divided in 2-hour shifts, and you can do as many of them as you like.

Everybody will get good food and drinks, and if you do a minimum of two 2-hour shifts, you'll get a movie ticket, too! Enroll via this link: http://goo.gl/forms/KA1jOMYGZg.

The election coordinator Milja Moilanen can give you more information if needed: milja.moilanen@uniarts.fi, puh. 040 710 4227.
 

4. Student representatives wanted (only in Finnish)
 
5. Event on protecting your hearing 29.10. (only in Finnish)

6. News from SibA's Presentation technology services (only in Finnish)

7. Grants for conductor students (only in Finnish)


8. Answer students' traveling survey!

We are surveying how students travel. We appreciate your help, thank you!
 
http://goo.gl/forms/DahWmQMnuo
 
Copyright © 2015 Taideyliopiston ylioppilaskunta, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp