Copy

Beste ouders,

Wat een jaar 2020... Een jaar waarin we de muziekschool tijdelijk moesten sluiten. Een jaar waarin we geleerd hebben dat het niet evident is om online les te krijgen. Een jaar waarin we elkaar meer dan ooit nodig hadden. Gelukkig konden wij de deuren in september openen en jullie allen op een veilige manier ontvangen. Jammer genoeg zorgde het vreemde beestje, waarvan jullie de naam ondertussen wel kennen, voor wat roet in het eten. Onze ensembles en koren mochten niet langer samen blijven musiceren. Desondanks mochten de individuele lessen blijven doorgaan en wat hebben we daarvan genoten. Hopelijk mogen we in de nabije toekomst weer samen komen om samen muziek te maken.

Hieronder zijn er nog enkele praktische dingen voor de heropstart van het 2e semester.

Ik wens jullie alvast prettige feestdagen toe.
Daan Merckx,

directeur Jeugdmuziekschool 't Mierennest

Opstart 2e semester

Het 1e semester duurt nog tot 31 januari 2021.
Ondertussen zijn de facturen voor het 2e semester verstuurd. Het tweede semester start op 1 februari 2021. Gelieve de facturen voor zaterdag 16 januari 2021 te betalen.

Als er een wijziging is qua uurrooster, je wilt je inschrijven voor een tweede instrument of indien je niet meer wenst in te schrijven voor het 2e semester, gelieve ons te verwittigen via mail.

Koren en ensembles

Voor de leerlingen van de koren en ensembles bekijken we de situatie op het moment van een mogelijke heropstart. Momenteel mogen deze lessen nog niet aanvangen. We hopen dat dit in de nabije toekomst weer mogelijk zal zijn! Deze leerlingen worden op de hoogte gehouden indien er meer mogelijk is. Jullie zullen voor het schooljaar 2020-2021 geen nieuwe factuur meer ontvangen. 

Verenigingencheque Beersel

Sommigen onder jullie hebben een verenigingencheque van €10/kind ontvangen.
Je kan deze cheque gebruiken als korting bij de bubbelverkoop of je kan deze gebruiken als deel van je betaling voor het 2e semester. 

Indien je deze wenst te gebruiken, gelieve te betalen op het secretariaat en je cheque mee te nemen.

BUBBELVERKOOP

Bijna 100 flessen zijn reeds de deur uit gegaan. Bestel jij de 100e fles?
Dan krijg je nog een lekker cadeautje!! Je kan nog bubbels afhalen tot en met zaterdag 19 december 2020. Na de vakantie kan dit nog tot en met zaterdag 30 januari 2021. Dank je wel aan al diegene die al bubbels hebben gekocht. Dit geeft ons als vereniging een enorm warm gevoel.

Kerstvakantie

Van 20 december 2020 tot en met 3 januari is het kerstvakantie. We hebben de laatste week met enkele leerlingen en leerkrachten gewerkt aan een kleine muzikale kerstvoorstelling. Deze zal op kerstavond online komen op onze facebookpagina  en zal nadien ook rondgestuurd worden in mail. Ga naar onze pagina, volg deze en deel gerust de foto's en filmpjes die er online komen.

Hou het gezond en draag zorg voor elkaar vanop een afstand!
Twitter
Facebook
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jan-Niklaasstichting vzw · Lotsesteenweg 33 · Dworp 1653 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp