Copy
View this email in your browser
3 redenen waarom u zeker naar het Lenterestaurant moet komen!

De tulpen steken al weer aarzelend hun kopjes boven de grond en de dagen worden langer. Tijd om er eens op uit te gaan en gezellig te komen eten  in het halfjaarlijkse restaurant van de Jan-Niklaasstichting. 

Op 11-12-13 maart toveren we de jeugdmuziekschool weer om tot hét fameuze eetfestijn

En mocht ik u nog moeten overtuigen, hier zijn 3 redenen om zeker te komen:
 

1)      De heerlijke  gerechten

Het onvolprezen Hammeke, de Dworpse lamsburger,  huisgemaakte Scampi's of de Vegetarische schotel! We zijn er helemaal klaar voor om uw favoriete gerecht te serveren. Loopt het water u al in de mond?

2)      De fantastische muzikale omlijsting

Wij luisteren uw diner op met live muziek. In de grote zaal zal Daan u met zijn fluwelen pianospel in vervoering brengen. Deze Clayderman van de Lage Landen betovert u met een repertoire van onvergetelijke disneyklassiekers tot subtiele licht-klassieke klanken.  In de kelder kunt u genieten van frivoler repertoire, want moeiteloos schudt Vik de een na de andere Franse chanson of populaire meedeiner uit haar accordeon.  

3)      Al genietend steunt u de Jan-Niklaasstichting en de Jeugdmuziekschool Mierennest.

We bestaan al meer dan 40 jaar op eigen kracht, op een bijdrage van de sympathieke gemeente Beesel na. En daarom is het lenterestaurant zo belangrijk. Dankzij uw komst kunnen we de maandelijkse kosten blijven betalen en kunnen we de lesgelden laag houden, waardoor meer mensen in Dworp en omstreken van de muziekschool kunnen genieten!

 

Kom dus proeven van de (h)eerlijke gerechten, maar kom zeker ook de gezelligheid en sfeervolle livemuziek ontdekken en beleven. Uw aanwezigheid is een warme steun voor ons, een sprankelende muziekbeweging gevuld met idealen. 

Welkom!
 

 

Jeugdmuziekschool "Mierennest"
Jan-Niklaasstichting vzw

Lotsesteenweg 33, 1653 Dworp
janniklaasstichting@gmail.com
www.mierennest-dworp.be

Like ons op Facebook!


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Jan-Niklaasstichting vzw · Lotsesteenweg 33 · Dworp 1653 · Belgium

Email Marketing Powered by Mailchimp