Copy
Demà dissabte i diumenge XXII Fira del Rellotge.
Click per obrir en el navegador
Posada en marxa dels nous rellotges del campanar de l'església de Sant Feliu de Codines
XXII Fira del Rellotge

Ja ho tenim a tocar, cap de setmana històric a Sant Feliu de Codines!

La XXII Fira del Rellotge, veniu a viure-ho i veure-ho, US HI ESPEREM!

Per fi i gràcies a l’esforç de tots, tindrem en marxa els nous rellotges del campanar de l’església de Sant Feliu!

Demà dissabte 20 de maig de 2017 a les 19.00h benedicció dels nous rellotges del campanar de l’església. Monsenyor Romà Casanova bisbe de Vic farà la benedicció i en acabar, a les 20.00h con -celebrarà la missa a l’església parroquial.

Diumenge 21 de maig de 2017 a les 13.00h des de la Plaça Josep Umbert Rosàs, les autoritats locals i els membres de l’Associació Fira del Rellotge de Catalunya inauguraran els nous rellotges. Es farà un gran repic de campanes dels dos campanars.

Per tal que tots tinguem millor coneixement del campanar de l’església parroquial, a la web hem posat a disposicició de tothom la nota històrica "Els Campanars de Sant Feliu de Codines"que el Sr. Francesc Pineda ha fet dels campanars de Sant Feliu de Codines i que s’ha publicat en els dos darrers Fulls Parroquials de la Parròquia de Sant Feliu de Codines.

Primer de tot agrair al Sr. Pineda el gran detall i rigor en el seu escrit. Agrair també a la Parròquia de Sant Feliu de Codines i a tots els amics i veïns la seva gran implicació i ajuda que han fet en la divulgació i en la col·laboració d’aquest projecte en el que per fi posarem els rellotges a les quatre esferes que faltaven.

Així mateix us convidem el diumenge 21 de gaudir de les activitats i  vistar les exposicions de la Fira del Rellotge, també us hi esperem!

A tots, Moltes Gràcies!

Copyright © 2017 Fira del Rellotge de Catalunya, Tots els drets reservats.


Vol canviar la forma de rebre els emails?
Vostè pot actualitzar les seves preferències actua o bé donar-se de baixa i no rebre més emails

Email Marketing Powered by Mailchimp