Copy
INZICHT NIEUWS - Februari 2015
Bekijk deze nieuwsbrief online

INZICHT INTRO

We zijn blij en trots met deze 1e editie van INZICHT NIEUWS. De 6 wekelijkse nieuwsbrief waarmee we ons netwerk en onze relaties informeren, inspireren en ‘food for thought’ mee willen geven. INZICHT maakt het verschil als het gaat om persoonlijk leiderschap, bewustwording en het omgaan met veranderende context. Door te coachen en begeleiden, coaches op te leiden, bij te scholen en te trainen. Én door maatwerk te leveren. Op onze eigen wijze, dus met impact, bevlogenheid en diepgang. Dit doen we inmiddels 10 jaar, met veel plezier en succes. Namens het hele team hartelijk dank voor jouw betrokkenheid en enthousiasme!

Desirée

WIST JE DAT...

 • INZICHT Coaching & Communicatie 10 jaar bestaat?
 • Ons team 10 ervaren en betrokken professionals telt?
 • De 2 meest recente masterclass evaluaties allebei boven de 9 scoren!
 • In maart de 20e leergang Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach start?
 • We zijn gehuisvest in een Rietveld villa in het kunstzinnige hart van Rotterdam?
 • We per 1 maart ook de bovenverdieping van dit pand zullen gaan huren?
 • We bezig zijn met het schrijven van een boek over onze eigen INZICHT methodiek?
 • Jouw like voor onze INZICHT pagina op FACEBOOK van harte welkom is?

IN DE SCHIJNWERPERS

 1. In deze eerste editie zetten we de masterclass ‘Teamcoaching voor professionals’ in de schijnwerpers. In deze masterclass ga je aan de slag met het (door)ontwikkelen van jouw kennis en intuïtief vermogen als teamcoach en leer je groepen en teams professioneel te begeleiden tijdens de diverse fasen van teamontwikkeling. Vanuit bewust beïnvloeden creëer je een effectievere context binnen de samenwerking. Dit heeft direct invloed op de mate van taakvolwassenheid van een team. Deze masterclass zal je inspireren om verder te kijken naar verstoringen binnen systemen en jouw toegevoegde waarde als teamcoach. ‘Teamcoaching voor professionals’ richt zich op eenieder die:
  •  als coach meer vaardigheid wil ontwikkelen;
  •  zich als hulpverlener vakinhoudelijk wil professionaliseren;
  •  zich als trainer of docent verder wil verdiepen;
  •  zich als coachend leidinggevende (verder) wil bekwamen.
   
 2. In maart a.s. start de 20e leergang van onze Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach. Een opleiding waarin ‘coach worden en coach zijn’ centraal staat. Voor oud deelnemers aan deze opleiding starten we op korte termijn met ‘OPEN AVONDEN’ (data en tijden krijg je z.s.m. van ons door). Het zijn avonden waarin thema’s worden herhaald en besproken. Bovendien krijg je de gelegenheid te oefenen onder begeleiding van INZICHT collega’s. Je kunt je ontwikkeling tonen en vaardigheden toepassen. Kennis delen, anderen inspireren en laten zien en voelen welke ontwikkeling je hebt doorgemaakt.
   
 3. We zijn blij met al jullie ervaringen en referenties. Om van te leren, te groeien en met plezier te delen. Een willekeurige greep van fragmenten uit jullie ervaringen: ‘Jaren geleden kreeg ik voor het eerst een bril. Er ging een wereld voor me open. INZICHT heeft op onze organisatie een vergelijkbaar effect’. ‘Een aanrader voor iedereen die bereid is zichzelf kritisch te onderzoeken’. ‘De meest waardevolle opleiding die ik tot op heden heb gevolgd’. ‘Een lach, een traan, werkelijke diepgang, en een gouden griffel!’. ‘Niet wollig, maar duidelijk en concreet’.

INZICHT AGENDA

12-02-2015  Start masterclass ‘Coachen op kernemoties

06-03-2015  Start Post HBO Registeropleiding tot Professional coach

17-04-2015  Workshop (1 dag) ‘Afscheid, rouw en verlies

28-05-2015  Start Masterclass ‘Teamcoaching voor professionals

05-06-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen met spiritualiteit en energie

26-06-2015  Workshop (1 dag) ‘Bewustwording van het eigen systeem

We houden je met deze agenda op de hoogte van alle startdata van trainingen, opleidingen en workshops. En vermelden uiteraard ook alle overige relevante data voor de komende periode.
 

VOLGENDE EDITIE INZICHT NIEUWS

De tweede editie verschijnt vrijdag 20 maart. Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website.
 
Hoofdkantoor:
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Coach- & opleidingslocatie:
Jongkindstraat 16
3015 CG RotterdamWil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden


Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2019 Inzicht.nl All rights reserved.