Copy
Nieuwsbrief januari 2017

Inzicht intro

‘Het einde van het jaar alweer’, dat waren de beginwoorden van onze laatst uitgebrachte nieuwsbrief. En inmiddels zijn we ruim een jaar verder en staan we aan het begin van 2017. Wat gaat de tijd snel!

Het afgelopen jaar was een positief enerverend jaar voor ons. Onze organisatie groeide zo hard dat, wilden wij op een goede manier de groei van de organisatie bijbenen en tegelijkertijd trouw blijven aan onze missie en visie, het nodig was om een doorstart te maken en verder te professionaliseren. Een boeiend proces waarbij we van de ene verandering in de andere rolden. Onvermijdelijk, omdat wij het belangrijk vinden dat alles op elkaar aansluit en complementair is. Én we uiteraard onze kwaliteit wilden behouden. Het doorlopen van dit proces heeft onder andere een geheel nieuwe huisstijl met een nieuwe website opgeleverd. Ik kan jullie melden; dat is niet zo makkelijk als het lijkt :). Met het eindresultaat zijn wij echter heel tevreden.

Ik nodig jullie graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Ook in de komende tijd zullen we frequent nieuwe informatie plaatsen. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Heb je feedback, vragen of aanvullingen; dan horen we dat natuurlijk graag.

Tot slot wil ik jullie namens ons complete team een bijzonder gelukkig nieuwjaar wensen met veel positieve groei. En daarnaast heel hartelijk danken voor het vertrouwen dat jullie in onze organisatie hebben gehad in het afgelopen jaar. Voel je welkom in 2017!

Desirée
 
Wist je dat...
 • Er helaas twee collega’s ontbreken op onze nieuwe teamfoto;
 • Wij hen daarom graag even benoemen: Cor Vreugdenhil en Ellen de Knegt-Verschuren;
 • We niet alleen een nieuwe website hebben, maar ook 2 nieuwe collega’s;
 • Colin Mulders en Dieter Twenhöven ons team zijn komen versterken;
 • Wij onwijs blij met hen zijn;
 • We een nieuwe masterclass hebben ontwikkeld;
 • Deze op 8/9 maart a.s. voor het eerst van start gaat;
 • Deze nieuwe masterclass hieronder IN DE SCHIJNWERPERS staat;
 • Onze nieuwsbrief - na een periode van radiostilte -  weer iedere 2 maanden zal verschijnen;
 • We heel trots en blij zijn met onze nieuwe vormgeving en website;
 • We heel benieuwd zijn wat jij van ervan vindt…
In de schijnwerpers

Masterclass Intuïtief en Energetisch coachen

We hebben een nieuwe masterclass ontwikkeld: Intuïtief en Energetisch coachen. Deze masterclass gaat dit voorjaar voor het eerst van start (8/9 maart in Rotterdam).

De belangrijkste beïnvloedbare succesfactor binnen coaching ben jij zelf! Naarmate jij je meer persoonlijk ontwikkelt, leer je meer op jouw intuïtie te vertrouwen. En hoe meer je op je intuïtie vertrouwt, hoe meer je begrijpt dat de wereld om je heen bestaat uit energie. Het besef dat deze energie veel bepaalt in een gesprek en je kunt leren dit beter aan te voelen en op basis hiervan een gesprek effectief te beïnvloeden, is een voorwaarde om te groeien als coach én als mens.

Deze masterclass beslaat 8 lesdagen binnen een half jaar. Meer weten? Lees meer over de masterclass of neem contact met ons op.

Learning track Effectief en Bewust Leiderschap

De succesvolle learning track Effectief en Bewust Leiderschap start in 2017 met een 2-daagse op 5/6 april. Deze learning track is ontwikkeld voor leidinggevenden, ondernemers, projectleiders en programmamanagers die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap. Het effectief beïnvloeden van medewerkers naar een hogere mate van taakvolwassenheid, een professionele grondhouding en de kunst van communicatie zijn hierbij essentiële elementen.

Het programma kent een voortdurende afwisseling van theorie en praktijk, is intensief en toch prima te combineren met een baan. Binnen 1 jaar tijd heb je 14 lesdagen, neem je 2 keer deel aan begeleide intervisiebijeenkomsten en heb je 2 individuele coachsessies gericht op jouw ontwikkeling en leerpunten. Je gaat aan de slag met het geleerde, brengt actuele casuïstiek in en creëert grotendeels je eigen groei door te werken aan zelfbewustzijn en –reflectie. Meer weten? Lees meer over de learning track of neem contact met ons op.

Colin Mulders

In deze editie zetten we onze collega Colin Mulders in de schijnwerpers. Colin heeft ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende in de financiële dienstverlening. Daarnaast is hij gecertificeerd LeanSixSigma (LSS) Black Belt en gespecialiseerd in het begeleiden van (proces)veranderingen op de werkvloer.

Tijdens zijn werkzaamheden als Black Belt ontdekte Colin dat veranderingen op de lange termijn pas succesvol waren als er meer aandacht werd besteed aan de menselijke kant van veranderen. De juiste grondhouding van alle betrokkenen was net zo belangrijk voor het succes als de methodiek.

Na het volgen van diverse (coach)opleidingen bij Inzicht heeft hij zijn ervaring, vaardigheden en inzichten gecombineerd. Hij begeleidt veranderprocessen binnen organisaties; van management tot medewerkers op de werkvloer. Hij heeft een unieke aanpak waarin hij het LSS-gedachtengoed combineert met het ontwikkelen van grondhouding en gedrag met de Inzicht-methodiek. Colin is gericht op het ontwikkelen van het individu en het van klant-tot-klant-proces binnen organisaties.

Colins passie ligt bij het bewust persoonlijk laten groeien van individuen én het besmetten van teams met zijn grote passie; LSS. Zijn no-nonsense manier van coachen is humorvol en effectief direct.
Inzicht agenda | startdata
17/18 februari
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach (locatie Rotterdam)
8/9 maart
Masterclass Intuïtief en energetisch coachen
4 april
Learning track Personal Development Entrepreneurs
5/6 april
Learning track Effectief en Bewust Leiderschap
20/21 april
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach (locatie Arnhem)
16/17 mei
Masterclass Coachen op kern-emoties
7/8 september
Masterclass Kindercoaching
15/16 september
Post-HBO Registeropleiding tot Professional coach (locatie Rotterdam)
15/16 november
Masterclass Systemisch coachen
Volgende editie Inzicht nieuws
De eerstvolgende editie verschijnt begin maart 2017

Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contact formulier op onze website.
Inzicht Noordwijk
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Inzicht Rotterdam
Jongkindstraat 16
3015 CG Rotterdam

Inzicht Arnhem
Kastanjelaan 11
6828 GH Arnhem
Contact
Voor meer informatie over de diensten van Inzicht kun je contact opnemen met één van onze medewerkers, via het contact formulier, of bel 071 - 36 269 64

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bent aangemeld of omdat je in contact bent geweest met Inzicht. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Klik hier om af te melden

Email Marketing Powered by Mailchimp


Copyright © 2017 Inzicht.nl, All rights reserved.