Copy
INZICHT NIEUWS 2e editie
Bekijk deze nieuwsbrief online

INZICHT INTRO

Met veel plezier brengen wij hierbij de 2e editie van INZICHT NIEUWS uit. De 6 wekelijkse nieuwsbrief waarmee we ons netwerk en onze relaties informeren, inspireren en ‘food for thought’ mee willen geven. Sinds het begin van deze maand zijn we op onze trainingslocatie in Rotterdam druk bezig met de verbouwing van de bovenverdieping, waardoor we nog meer ruimte tot onze beschikking krijgen voor INZICHT activiteiten. Daarnaast werken we onzichtbaar, en met minder bouwstof, achter de schermen aan de planning van onze opleidingen en trainingen. Én aan een aantal nieuwe activiteiten zoals thema-avonden, intervisiesessies en terugkomdagen. We houden je uiteraard op de hoogte; via de nieuwsbrief, via Facebook en via onze website.

Namens het hele team wens ik je veel inzicht, bewustwording en ontwikkeling.

Desirée

WIST JE DAT...

IN DE SCHIJNWERPERS
 • In deze editie zetten we de learning trackEffectief en bewust leiderschap’ in de schijnwerpers. Voor leidinggevenden, ondernemers, projectleiders en programmamanagers die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap. De drie hoofdthema’s die aan bod komen zijn: zelfbewustzijn en leiderschap, van stagnatie naar inspiratie en leidinggeven met visie en impact. De learning track start op 21 mei 2015 en kent een doorlooptijd van 1 jaar; 7 lesblokken van 2 dagen, 2 begeleide intervisie sessies en 2 individuele coachgesprekken om persoonlijke leerpunten te begeleiden. Alle trainingsdagen worden geleid door Jasper Vreugdenhil, executive coach en senior opleider op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Schrijf je in, reserveer vrijblijvend een plek, of neem contact op als je meer wilt weten.
   
 • Januari jl. zijn we in Rotterdam gestart met de cursusSpiritualiteit en persoonlijk leiderschap’. Deze cursus, geleid door Desirée Vreugdenhil, is bedoeld voor iedereen die:
  • meer vaardigheid wil ontwikkelen op het gebied van spiritualiteit en meditatie;
  • meer wil weten van, of verder wil groeien in, het werken met energie in combinatie met coaching;
  • op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/leiderschap verder wil groeien;
  • meer zelfsturing wil ontwikkelen en dit ook vast wil houden;
  • meer ik-kracht wil ontwikkelen en vanuit balans en spiritualiteit met beide benen in het leven wil staan.

  Inmiddels zijn er, vanwege grote belangstelling, twee cursussen van start gegaan. Mocht je interesse hebben, laat het ons dan weten. Bij voldoende belangstelling start er een derde cursus.
   
 • Heb je behoefte aan de perfecte locatie voor een training, workshop, cursus, of MT-sessie? Sinds kort verhuren wij de ruimtes van onze trainingslocatie in Rotterdam per dagdeel aan derden, waarbij wij tevens naar wens voor een kundige, ervaren procesbegeleider kunnen zorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Neem dan rechtstreeks contact op met Desirée Vreugdenhil: 06 414 799 66

INZICHT AGENDA

17-04-2015  Workshop (1 dag) ‘Afscheid, rouw en verlies

21-05-2015  Start learning track (1 jaar) ‘Effectief en bewust leiderschap

28-05-2015  Start masterclass (8 dagen) ‘Teamcoaching voor professionals

05-06-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen met spiritualiteit en energie

26-06-2015  Workshop (1 dag) ‘Bewustwording van het eigen systeem

18-09-2015  Start Post-HBO (1 jaar) ‘Registeropleiding tot Professional coach

15-10-2015  Start Masterclass (8 dagen) ‘Systemisch coachen
We houden je met deze agenda op de hoogte van alle startdata van trainingen, opleidingen en workshops. En vermelden uiteraard ook alle overige relevante data voor de komende periode. Heb je interesse maar weet je nog niet zeker of je kunt deelnemen? We bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend een plek te reserveren, zodat je verzekerd bent van deelname.

VOLGENDE EDITIE INZICHT NIEUWS

De derde editie verschijnt vrijdag 1 mei. Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website.
 
Hoofdkantoor:
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Coach- & opleidingslocatie:
Jongkindstraat 16
3015 CG RotterdamWil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden


Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2015 Inzicht.nl All rights reserved.