Copy
INZICHT NIEUWS 6e editie
Bekijk deze nieuwsbrief online

INZICHT INTRO

Het einde van het jaar alweer. Een tijd van terugblikken en van vooruitkijken, zowel op zakelijke als persoonlijke gebeurtenissen. Over het algemeen zijn we bezig met (te) hard werken, met wat we nog moeten doen en met wat er nog niet goed gaat of is gegaan. Neem eens de tijd om te reflecteren op de mooie dingen die je hebt beleefd. Hoe je bent gegroeid, wat je hebt geleerd, de successen die je hebt behaald en de mensen die je hebt ontmoet. Neem de tijd en de rust om de echt belangrijke herinneringen zichtbaar te maken. Terugkijkend op mijn jaar, ik heb ook even de rust genomen ;-), ben ik vooral dankbaar. Dankbaar voor de lessen die ik heb geleerd, de mensen die ik heb ontmoet, de liefdevolle mensen die dicht bij mij staan en het fantastische werk dat ik doe. Ik ben benieuwd naar jullie terugblik!

Ik kijk gemotiveerd uit naar het nieuwe jaar. We gaan de oversteek maken naar New York om daar een aantal dagen met een team aan de slag te gaan! We hebben verschillende nieuwe opleidingen op de agenda staan, en we gaan in 2016 de coachopleiding ook aanbieden in de omgeving Arnhem. We zijn heel benieuwd hoe dat gaat verlopen. Al met al; een bedrijvig jaar staat voor de deur!

Vanaf deze plaats wenst het gehele team van INZICHT jullie liefdevolle feestdagen en een energiek en positief begin van het nieuwe jaar toe.

Desirée

WIST JE DAT...

 • de planning van de opleidingen 2016 klaar is;
 • die planning onderaan deze nieuwsbrief staat;
 • wij het heel leuk vinden om jullie in 2016 (wederom) te ontmoeten;
 • ons motto is: THE BEST PROJECT YOU’LL EVER WORK ON IS YOU’
 • wij als geen ander weten hoe we jouw project succesvol kunnen begeleiden;
 • de masterclass Kindercoaching op de planning staat;
 • hier al veel vooraanmeldingen voor zijn;
 • je dus snel moet zijn met inschrijven :-)
IN DE SCHIJNWERPERS
 • In deze editie zetten we Desirée Vreugdenhil in de schijnwerpers. Desirée, geboren en getogen in Rotterdam, is de grondlegger van INZICHT. 10 Jaar geleden heeft ze besloten haar visie op bewustwording verder te ontwikkelen vanuit haar eigen onderneming: INZICHT Coaching & Communicatie.

  Desirée staat bekend om haar effectieve coaching. Ze weet mensen fijntjes mee te nemen in de gewenste verandering op cognitief en emotioneel vlak. Met haar visie op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap is zij voor veel mensen een inspiratiebron.

  In de afgelopen jaren is zij als specialist veel gevraagd om het ondernemerschap en kwaliteitswerken binnen zorginstellingen op de kaart te zetten en naar het gevraagde kwaliteitsniveau te brengen. Daarnaast is zij een van de vaste docenten van diverse (coach)opleidingen, coacht zij individuen op intra- en interpersoonlijke sensitiviteit en teams op het vlak van professionaliteit op de werkvloer.
   
 • Komend voorjaar start de masterclass Kindercoaching! Een leergang gericht op het kundig begeleiden van kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud. Het ondersteunen van kinderen in hun sociaal emotionele ontwikkeling is een bijzondere specialisatie in coaching. Op jonge leeftijd worden kinderen gevormd met ervaringen die een effect hebben op de vorming van hun blauwdruk. Deze blauwdruk is onbewust altijd van invloed op hun doen en laten en de wijze waarop zij geleerd hebben naar hun werkelijkheid te handelen. Een subjectieve werkelijkheid waarbij jij als coach een kind, door hem/haar anders te laten reflecteren, kan leren om bewuster om te gaan met allerlei emoties en worstelingen. Het helpen ontwikkelen van zelfbewustzijn op jonge leeftijd is een krachtige investering voor de rest van iemands leven.

  Deze masterclass is geschikt voor gediplomeerde coaches, counselors of therapeuten (of een gelijkwaardige opleiding). Ook professionals werkzaam met kinderen (hbo-niveau) zoals leerkrachten en pedagogisch medewerkers zijn van harte welkom om deel te nemen.
   
 • Win een coachtraject t.w.v. € 1000,00! Het zal je vast niet zijn ontgaan; dit jaar bestaat onze organisatie 10 jaar. We ronden het jubileumjaar af met een mooie actie.
  Like onze INZICHT Facebookpagina en geef op Facebook aan waarom jij in aanmerking wilt komen voor een coachtraject t.w.v. €1000,00. Degene die de beste, meest originele, echte, ontroerende, aansprekende motivatie op Facebook plaatst wordt door INZICHT verkozen tot winnaar. Je kunt nog reageren t/m 31 december 2015! Maandag 11 januari 2016 maken we de winnaar bekend. En jullie weten: delen maakt gelukkig!

INZICHT AGENDA

04-02-2016  Workshop (1 dag) 'Coachen met spiritualiteit en energie'

12-02-2016  Start Post-HBO (1 jaar) ‘Registeropleiding tot Professional coach’

03-03-2016  Start Masterclass (8 dagen) 'Coachen op kernemoties'

24-03-2016  Workshop (1 dag) 'Bewustwording van het eigen systeem'

31-03-2016  Start Masterclass (8 dagen) 'Kindercoaching'

21-04-2016  Start Learning track (1 jaar) 'Effectief en bewust leiderschap'

12-05-2016  Start Post-HBO (1 jaar) ‘Registeropleiding tot Professional coach’

01-06-2016  Workshop (1 dag) 'Coachen op afscheid, rouw en verlies'

16-09-2016  Start Post-HBO (1 jaar) ‘Registeropleiding tot Professional coach’

29-09-2016  Start Masterclass (8 dagen) 'Systemisch coachen'

11-10-2016  Start Masterclass (8 dagen) 'Executive coaching'

02-11-2016  Start Verdiepingsmodules (8 dagen) 'Kindercoaching'
 

VOLGENDE EDITIE INZICHT NIEUWS

De eerste editie 2016 verschijnt halverwege februari.

Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website.
 
Hoofdkantoor:
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Coach- & opleidingslocatie:
Jongkindstraat 16
3015 CG RotterdamWil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden


Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2015 Inzicht.nl All rights reserved.