Copy
INZICHT NIEUWS 5e editie
Bekijk deze nieuwsbrief online

INZICHT INTRO

Voor de meeste mensen zit de zomervakantie er weer op en is het ritme van het dagelijks leven weer begonnen. Wat INZICHT betreft is dit dé tijd om je persoonlijke balans op te maken. Te bekijken of je nog op de voorgenomen weg zit. Of dat je wellicht een andere kant op wilt, een andere koers wilt varen om nieuwe wegen te verkennen. Of ben je vastbesloten om nu eindelijk eens de vruchten te plukken van de investeringen die je reeds hebt gedaan. Wat jouw bevindingen ook zijn, belangrijk is dat je met voldoende focus en energie van start gaat met datgene wat bij jou past.

Ook wij hebben die start gemaakt voor ons nieuwe werkjaar, en zijn met veel plezier aan de slag gegaan! De zomerperiode hebben wij benut om te starten met ons boek waar wij inmiddels een mooie titel voor hebben. Dank voor alle positieve reacties en de vele goede ideeën, heel leuk! Daarnaast beginnen we in 2016 met een aantal nieuwe (vervolg)opleidingen zoals de ‘Vervolgopleiding kindercoaching' maar daarover binnenkort meer!

Al met al was het een zonnige, productieve zomer en ligt er een beloftevol werkjaar voor ons!

Desirée

WIST JE DAT...

 • De titel van ons boek bekend is?
 • Deze titel door één van jullie is aangeleverd?
 • Bart van Nol de bedenker is?
 • Ons boek 'Bewust in Wording’ gaat heten?
 • Bart dus ons boek cadeau krijgt (gaat nog wel even duren…)?
 • Alex, één van onze coaches, eindelijk met een foto op onze site staat?
 • En hij zich, net als Jasper in de vorige nieuwsbrief, aan jullie voorstelt?
 • We druk bezig zijn het vullen van de INZICHT agenda?
 • Er mooie nieuwe en bekende opleidingen, workshops en cursussen op de planning staan?
IN DE SCHIJNWERPERS
 • In deze editie zetten we Alex Schulp in de schijnwerpers. Sinds begin 2015 maakt Alex als senior coach en trainer onderdeel uit van het INZICHT-team. Hij begeleidt ondernemers en bedrijven in het verfijnen van hun beleid gericht op klantgerichtheid en gastvrijheid, inclusief bijbehorende vaardigheden, grondhouding en gedrag. Daarnaast begeleidt hij personen op het gebied van leiderschap en bewustwording en het ontwikkelen van empathisch vermogen en sensitiviteit in het werken met mensen. Zijn intuïtie is zijn kernwaarde. Hij weet daarmee op verfijnde wijze iemand zijn of haar handelen en ratio te leren herkennen, te accepteren en meer in contact te brengen met zijn of haar gevoel. Alex verzorgt gastvrijheidstrainingen, diverse coachtrajecten en begeleidt trajecten op het gebied van cultuur, klantgerichtheid en communicatie op de werkvloer.
   
 • Wij ontwikkelen trainingen voor organisaties op het gebied van communicatie, coachend- en persoonlijk leiderschap en bewustwording. De basis van onze trainingen richt zich op zelfbewustwording en het optimaliseren van zelfsturing waarmee er een beroep wordt gedaan op de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Persoonlijk leiderschap en pro-activiteit zijn hierbij kernwaarden. Het zijn levendige en prikkelende trainingen, inspirerend en leerzaam. Elke training is maatwerk en sluit naadloos aan op zowel de organisatiedoelstellingen als de medewerkers.

  Wij verrichten onze diensten in zowel de profit als non-profitsector en zijn bekend en ervaren met het werken binnen grote en/of ambtelijke organisaties, kleine firma’s, dienstverlening en zorgsectoren. Meer weten? Neem graag contact met ons op.  
   
 • Heb je eerder deelgenomen aan een van onze opleidingen? Dan vind je binnenkort een uitnodiging van INZICHT in je mailbox. Een uitnodiging voor onze terugkomdagdelen en intervisie. Het is immers niet alleen belangrijk om als coach de juiste opleiding(en) te volgen, maar vooral ook goed bij te blijven voor wat betreft de ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Heb je nu al vragen, een behoefte of suggesties? Laat het ons graag direct weten. Je bent van harte uitgenodigd.

INZICHT AGENDA

13-10-2015  Learning track Personal Development’*. Speciaal voor ondernemers die lid zijn van Entrepreneurs’Organization Netherlands

15-10-2015  Start Masterclass (8 dagen) ‘Systemisch coachen’ nog 1 plek vrij

29-10-2015  Start leergang (10 dagen) ‘Professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer’

De planning van workshops en opleidingen in 2016 verschijnt in onze volgende nieuwsbrief.

*Deze Learning Track gaan we binnenkort ook aanbieden voor ondernemers die niet zijn aangesloten bij EO. Wil je meer weten? Heb je interesse? Bel rechtstreeks met Jasper Vreugdenhil (06-153 799 55) of stuur een mail naar info@inzicht.nl

VOLGENDE EDITIE INZICHT NIEUWS

De zesde editie verschijnt in november.

Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website.
 
Hoofdkantoor:
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Coach- & opleidingslocatie:
Jongkindstraat 16
3015 CG RotterdamWil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden


Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2015 Inzicht.nl All rights reserved.