Copy
INZICHT NIEUWS 4e editie
Bekijk deze nieuwsbrief online

INZICHT INTRO

Vanaf een zonovergoten Ibiza schrijf ik deze nieuwsbrief. De zomer, mijn favoriete jaargetijde, is tevens een periode waarin ik samen met mijn collega's terugblik op alle ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Het INZICHT-jaar loopt namelijk van september tot halverwege juli, waarna de zomervakantie een relatief rustige periode inluidt. En wat een mooi jaar is het geweest! Twee coachopleidingen, drie vervolgopleidingen, een aanzienlijk aantal individuele coachtrajecten, trainingen en cultuurtrajecten binnen diverse gemeenten, ministeries, scholengemeenschappen, zorginstellingen, commerciële organisaties, enzovoorts, zijn positief afgerond. Het is mooi om te zien dat steeds meer mensen binnen en buiten organisaties zich realiseren dat veranderen/reorganiseren staat of valt met het ontwikkelen van de persoon die de verandering gaat inzetten. En dat mensen daardoor niet alleen zakelijk gezien beter gaan functioneren, maar ook een rijker mens worden qua persoonlijke ontwikkeling. Met alle positieve gevolgen van dien. Wat een fantastisch werk hebben wij, dat wij ons steentje hieraan mogen bijdragen!

Wij willen als team iedereen heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons hebben. Ook de mensen die ons bureau hebben aanbevolen bij andere personen en/of organisaties; heel hartelijk dank! Tenslotte is mond tot mond reclame het grootste compliment dat je als organisatie kunt krijgen.

We wensen je een mooie zomer,

Desirée

WIST JE DAT...

 • Wij een boek aan het schrijven zijn over de INZICHT methodiek?
 • En dat dit boek is gebaseerd op 10 jaar onderzoek en ervaring in coaching?
 • Wij nog geen titel voor het boek hebben?
 • Wij heel graag jullie suggesties ontvangen?
 • Degene die dé titel aandraagt een gratis exemplaar van het boek ontvangt?
 • In september de 21e leergang van de post-HBO registeropleiding tot Professional coach start?
 • Hier nog maar een paar plaatsen voor beschikbaar zijn?
 • We, vanwege grote belangstelling, in de week van 24 augustus starten met een 3e meditatiecursus 'Spiritualiteit en persoonlijk leiderschap'?
 • En dat deze cursus zowel in Rotterdam als in Noordwijk gegeven wordt?
 • Je nog kunt deelnemen aan deze cursus?
 • We in deze nieuwsbrief starten met het voorstellen van ons team, te beginnen met Jasper?
IN DE SCHIJNWERPERS
 • In deze editie zetten we Jasper Vreugdenhil in de schijnwerpers. Jasper heeft als mede-eigenaar van INZICHT zijn weg gevonden binnen het vak van coach, docent en trainer. Als inspirator, motivator en provocateur volgt hij zijn missie om mensen een effectieve focus te laten ontwikkelen op eigen bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Met de kracht van bewustwording in combinatie met het snel en scherp kunnen analyseren van een persoon en zijn gedragspatronen, weet hij hen te inspireren, te motiveren en te enthousiasmeren. Binnen korte tijd weet hij de kern van een situatie of persoon te duiden en met zijn systemische werkwijze geeft hij individuen, management teams en organisaties inzicht in hun mogelijkheden. Het ontwikkelen van zelfsturing en het vergroten van de cirkel van invloed zijn vaste onderdelen van zijn werkwijze.
   
 • De Post HBO-Registeropleiding tot Professional Coach start in september voor de 21e keer. De opleiding kent een voortdurende afwisseling van theorie en praktijk, is intensief en toch prima te combineren met een baan. In negen maanden heb je twee dagen per maand les, neem je drie keer deel aan intervisiebijeenkomsten en voer je, naast de oefengesprekken in de opleiding, zelfstandig vijf coachgesprekken. Wil jij:
  • als professioneel coach werken;
  • als manager coachend (leren) leidinggeven;
  • als trainer of docent een meer coachende stijl ontwikkelen;
  • als projectmanager op een coachende wijze projecten leiden vanuit effectieve communicatie;
  • als personeels- of loopbaanadviseur cliënten meer coachend begeleiden;
  • groeien in je huidige functie of doorgroeien naar een leidinggevende functie?
  Dan is deze coachopleiding iets voor jou! Lees meer, of meld je direct aan.
   
 • De succesvolle Masterclass ‘Coachen op kern-emoties’ begint pas weer in januari 2016, maar de eerste aanmeldingen zijn alweer binnen. Dus wil je een verdiepingsslag aanbrengen in je coachvaardigheden om te kunnen werken met kernemoties als onderdeel van het systeem van de coachee? Ga dan als deelnemer aan de slag met het werken met kind-emoties, schaduwzijden, het onderbewuste, het terugbrengen van de emoties in het hier & nu, de relatie met het systeem van de mens en hoe de coachee te brengen tot zelfmanagement en het ontwikkelen van zelfsturing binnen dit thema. Wil je je nu nog niet definitief inschrijven, maar heb je wel interesse? Dan bestaat de mogelijkheid van een vrijblijvende reservering, waardoor je in ieder geval verzekerd bent van deelname. Lees meer, of meld je direct aan.

INZICHT AGENDA

Week 35  Start 3 meditatiecursussen ‘Spiritualiteit en persoonlijk leiderschap’

11-09-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen met spiritualiteit en energie’

18-09-2015  Start Post-HBO (1 jaar) ‘Registeropleiding tot Professional coach’

02-10-2015  Workshop (1 dag) ‘Bewustwording van het eigen systeem’

15-10-2015  Start Masterclass (8 dagen) ‘Systemisch coachen’

29-10-2015  Start leergang (10 dagen) ‘Professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer’

20-11-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen op afscheid, rouw en verlies’

Voor de planning van workshops en opleidingen in 2016 verwijzen we je naar onze website.

Heb je interesse maar weet je nog niet zeker of je kunt deelnemen? We bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend een plek te reserveren, zodat je verzekerd bent van deelname.

VOLGENDE EDITIE INZICHT NIEUWS

De vijfde editie volgt in september, na de zomervakantie.

Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website.
 
Hoofdkantoor:
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Coach- & opleidingslocatie:
Jongkindstraat 16
3015 CG RotterdamWil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden


Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2015 Inzicht.nl All rights reserved.