Copy
INZICHT NIEUWS 3e editie
Bekijk deze nieuwsbrief online

INZICHT INTRO

Met veel plezier brengen wij hierbij de 3e editie van INZICHT NIEUWS uit. De 6 wekelijkse nieuwsbrief waarmee we ons netwerk en onze relaties informeren, inspireren en ‘food for thought’ mee willen geven. INZICHT werkt actief, groeit en is volop in ontwikkeling. We hebben de verbouwing van de bovenverdieping afgerond en zijn heel blij met het resultaat. De eerste externe organisaties, waaronder de gemeente Schiedam, de gemeente Vlaardingen, Garfield Aluminium, Frixologie en Entrepreneurs’ Organization NL, hebben inmiddels gebruik gemaakt van onze ruimte. Heerlijk al die bedrijvigheid!

Daarnaast hebben we de planning van opleidingen 2015/2016 gemaakt; kijk voor het resultaat bij de agenda of op de website als je meer wilt weten. Ook zijn we heel blij met de komst van een nieuwe trainer! Alex Schulp komt met zijn ervaring en expertise ons team versterken. Al met al was het weer een energieke en productieve maand!

Namens het hele team wens ik je veel inzicht, bewustwording en ontwikkeling.

Desirée

WIST JE DAT...

 • De verbouwing van de eerste verdieping is afgerond en de ruimte volop in gebruik is?
 • INZICHT de leergang ‘Professionaliteit en Persoonlijk Leiderschap in beweging’ verzorgt binnen de gemeente Schiedam? En dat de eerste twee dagen bijzonder positief zijn verlopen?
 • Wij een opleidingstraject gaan verzorgen binnen de Stichting LMC Voortgezet Onderwijs in Rotterdam? Daar hebben we uiteraard heel veel zin in!
 • We heel blij zijn met de komst van een nieuwe collega? Alex Schulp gaat zich bezighouden met individuele coaching en het verzorgen van trainingen klantgerichtheid en teambuilding.
 • Alex hier vanuit zijn jarenlange ervaring als ondernemer in de horeca genoeg over te vertellen heeft?
 • Niet alleen jullie ervaringen en referenties heel welkom zijn, maar ook alle overige vragen, respons of suggesties? Wij horen je graag!
IN DE SCHIJNWERPERS
 • In deze editie zetten we de succesvolle masterclass ‘Systemisch coachen’ in de schijnwerpers. In een effectief coachtraject kan het van grote meerwaarde zijn om niet alleen het individu maar ook de context rondom hem of haar te bekijken. Op deze manier worden verbanden en patronen zichtbaar en kan de coachvraag in een breder perspectief geplaatst worden waardoor de coachee meer duidelijkheid verkrijgt. Systemisch coachen is een gesprekstechniek welke zich uitstekend leent om de systemen rondom de coachee zichtbaar te maken en casuïstiek in korte tijd helder te krijgen. In deze opleiding gaan we in op zowel familie-, culturele- als organisatiesystemen. De masterclass gaat weer van start in oktober en beslaat 8 opleidingsdagen binnen zes maanden. Schrijf je in, reserveer vrijblijvend een plek of neem contact met ons op als je meer wilt weten.

  ‘Als ik anders kijk
  Denk ik anders,
  Voel ik anders
  Gebruik ik mijn kwaliteiten anders,
  Communiceer ik anders,
  Verander ik mijn houding en gedrag
  En verandert mijn omgeving met mij mee.’
   
 • 26 Juni a.s. vindt de veelgevraagde workshop ‘BEWUSTWORDING VAN HET EIGEN SYSTEEM’ plaats. Tijdens deze 1 daagse workshop krijg je meer inzicht in het menselijke systeem. Wat maakt dat je reageert zoals je doet, welke verdedigingsmechanismen, emotielagen en reactiepatronen zijn hierop van invloed? Je leert meer over de psyche van de mens, eigen conditioneringen en onderliggende behoeften. Een inspirerende dag voor iedereen die wil ontwikkelen op het gebied van bewustwording en persoonlijk leiderschap of een ander hierin begeleidt. ‘Begrijp voor je begrepen wilt worden’.
   
 • INZICHT biedt ook letterlijk alle ruimte voor ontwikkeling. Sinds kort verhuren wij de ruimtes van onze trainingslocatie in Rotterdam aan derden. Ben je coach in Rotterdam? Wil je naar behoefte een gespreksruimte huren? Of ben je als organisatie op zoek naar een ruimte voor trainingen, vergaderingen etc. ? Onze locatie is te huur, waarbij wij naar wens ook voor een kundige, ervaren procesbegeleider kunnen zorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, beschikbaarheid en tarieven? Neem dan rechtstreeks contact op met Desirée Vreugdenhil: 06 414 799 66

INZICHT AGENDA

21-05-2015  Start learning track (1 jaar) ‘Effectief en bewust leiderschap’

05-06-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen met spiritualiteit en energie’

26-06-2015  Workshop (1 dag) ‘Bewustwording van het eigen systeem’

11-09-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen met spiritualiteit en energie’

18-09-2015  Start Post-HBO (1 jaar) ‘Registeropleiding tot Professional coach’

02-10-2015  Workshop (1 dag) ‘Bewustwording van het eigen systeem’

15-10-2015  Start Masterclass (8 dagen) ‘Systemisch coachen’

29-10-2015  Start leergang (10 dagen) ‘Professionaliteit en persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer'

04-11-2015  Start Masterclass (8 dagen) ‘Teamcoaching voor professionals’

20-11-2015  Workshop (1 dag) ‘Coachen op afscheid, rouw en verlies’

Voor de planning van workshops en opleidingen in 2016 verwijzen we je naar onze  website.

We houden je met deze agenda op de hoogte van alle startdata van trainingen, opleidingen en workshops. En vermelden uiteraard ook alle overige relevante data voor de komende periode. Heb je interesse maar weet je nog niet zeker of je kunt deelnemen? We bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend een plek te reserveren, zodat je verzekerd bent van deelname.

VOLGENDE EDITIE INZICHT NIEUWS

De volgende editie verschijnt in juni. Heb je vragen, input, aanvullingen of inspiratie? Items die we mee moeten nemen in de volgende editie? Laat het ons graag weten! Maak hiervoor gebruik van het contactformulier op onze website.
 
Hoofdkantoor:
Huis ter Duinstraat 29
2202 CS Noordwijk

Coach- & opleidingslocatie:
Jongkindstraat 16
3015 CG RotterdamWil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Klik hier om je af te melden


Email Marketing Powered by Mailchimp

Copyright © 2015 Inzicht.nl All rights reserved.