Copy

Mijnten Nieuwsbrief #32
December 2016

Decembertips voor Sinterkerst
Armari rugtas
Zeer comfortabele rugtas van Armari in samenwerking met ICETEC. Deze lichtgewicht Airflow Backpack is ergonomisch zo ontworpen zodat het fijn in de vorm van de rug zit. Dit geldt ook voor de armstraps. Ook zijn er stoffen gebruikt om bezwete sportkleding die na het sporten in de tas zitten goed te laten ventileren. Hierdoor kan deze rugtas goed luchten. Door het helmvak aan de voorkant van de  tas is deze tas zeer geschikt voor inline skaters, maar ook voor schaatsers, zeker nu de helm steeds meer opkomt op het ijs. Ook voor wielrenners en vele andere sporten en doeleinden!

 
Daarnaast kun je je schaatsen of skeelers aan de buitenkant hangen zodat je meer ruimte binnenin de tas overhoud. Natuurlijk kun je je schaatsen of skeelers er ook in de tas stoppen. Dan heb je ruimte voor een bidon etc.

Schaatshelm
Schaatsen met een schaatshelm is heel erg logisch en veilig. Je gaat steeds sneller en met deze helm is vallen nog steeds niet leuk, maar bescherm je wel je hoofd. De schaatsbond KNSB heeft de helm verplicht gesteld voor wedstrijdrijders in de landelijke marathons.
Schaatshelmen zijn er al vanaf € 49,50. Merken: Viking, Cadomotus jr en sr, Casco en Las.

Ribcaps
Alle ribcaps NU in december 25% korting, zolang de voorraad strekt.Rondeteller
Raak de tel niet kwijt op de ijsbaan: rondeteller: € 15,-.
Craft ritsbroek met KPN erop in het oranje
Deze Thermo Collant Salopet Ritsbroek van Craft is een Limited Edition. Oranje omdat die gemaakt is voor het Nederlands team! Nu kun JIJ ook in de stijl van het Nederlands team rijden! Wie wil dat nou niet?!
Adviesprijs € 89,95 Nu voor maar € 35,-. Verkrijgbaar in de maten XS tm XXL.
Soft boots skates
Alle soft boot skates voor zowel groot als klein in de maand december met 20% korting. Zolang de voorraad strekt!
 
Nieuw
Naast de fietsschoenen van Shimano nu ook Fietskleding van Shimano. Zowel windstopper jassen als broeken als shirts en sokken. Zoals de Shimano Performance Windbreak Jack bijvoorbeeld. Deze jas is speciaal ontworpen voor de sportieve fietser. Dit houdt niet in dat je deze jas niet aan kunt als schaatser of hardloper. Deze jas is namelijke ideaal voor iedereen die niet bang is voor een beetje kou. Deze jas houdt de warmte beter vast met een binnenzijde van geborsteld fleece, een winddicht drielaags rekbaar voorpand en een warmte reflecterende metallic thermal tech binnenin de achterzak.
Custom kleding
Wij leveren veel custom kleding aan verenigingen. Naast ’t Griezeveen, SV Viking, AIJV en SSV Eemland gaan wij nu ook de kleding van de SVU leveren. 
Heeft u vragen hierover of bent u geïnteresseerd, u kunt ons altijd mailen of bellen. Dit geldt voor grote groepen maar ook voor kleine groepjes! Altijd leuk om als schaats-, fiets- of skategroepje herkend te worden.

 
mijnten.nl
Copyright © 2016 Mijnten Schaats- en Skeelersport Achterveld, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp