Copy
Nieuwsbrief 6 | Vrij Spel - Gemeente 's-Hertogenbosch
View this email in your browser

Workshop 3: Jij bent er toch ook bij?  

Op 6 juni 2015, om 13.30 uur start workshop 3. De voorbereidingen van het programma zijn in volle gang. Het belooft weer een leuk en leerzaam programma te worden met vooral meer duidelijkheid over de woonsferen in de verschillende buurten. 

We ontvangen nog steeds hele enthousiaste reacties van jullie. Dat vinden wij heel erg leuk! We zijn blij dat we tijdens workshop 3 weer een stap verder kunnen gaan in het proces, zodat het voor ons en voor jullie steeds concreter wordt. Workshop 3 vindt plaats op:
 

6 juni 2015 van 13.30 tot 17.00 uur in de Biechten
Vincent van Goghlaan 1 te Rosmalen


In deze nieuwsbrief vertellen we je meer over het programma, hoe je je aan kan melden en wat wij van je verwachten in de voorbereiding.

Ben jij erbij? Dan vragen we je het volgende ter voorbereiding
 

Stel je vragen alvast vooraf

Tijdens de informatiemarkt gaan wij inhoudelijk in op de thema’s: bestemmingsplan, kaveluitgifte & grondprijzen, lotingsprocedure en openbare ruimte. Als je vragen hebt stel ze dan vooraf zodat we op de meest voorkomende vragen in kunnen gaan tijdens de informatiemarkt. Is jouw vraag erg specifiek? Dan horen we dit alsnog graag van tevoren. We hebben op de workshop tijd gereserveerd om ook zoveel mogelijk individuele vragen te kunnen beantwoorden!
 
Neem een afbeelding mee van jouw bouwstijl
Op workshop 2 hebben wij gevraagd in welke stijl je graag zou willen bouwen: natuurlijk, modern, traditioneel of volledig vrij. Wij zijn benieuwd naar jullie beeld bij deze bouwstijlen. Wat vind jij typisch modern? En wat ziet je buurman als typisch modern? Daarom willen we je vragen om een afbeelding mee te nemen van de bouwstijl waarin jij zou willen bouwen. Aan de hand van jullie afbeeldingen gaan we samen in gesprek over de architectuur in jullie nieuwe buurt.
 
Nog even op een rijtje: wat hebben we nodig voor de aanmelding?
  • Meld je uiterlijk op 31 mei a.s. aan via VrijSpel@s-hertogenbosch.nl;
  • Vermeld met hoeveel personen je komt;
  • Heb je vragen over de thema’s? Stuur je vragen mee met je aanmelding;
  • Neem een of meerdere afbeeldingen mee (ongeveer A5 formaat) van een woning in de stijl waar jij aan denkt om te gaan bouwen. Op de workshop gebruiken we jouw afbeelding(en) om samen te bedenken in welke woonsfeer je woning past.
Aangemeld? Je ontvangt in de week voor de workshop in ieder geval:
  • meer informatie over de loting;
  • een kaart met daarop de woonsferen;
  • en de grondprijzenkaart.
 
Duobouwer maar nog alleen?
Op de vorige workshop hebben we van een paar mensen gehoord dat zij graag een twee-onder-een-kap woning willen bouwen. Wil je dit graag maar weet je nog niet met wie je samen wil bouwen? Op Pleio kun je altijd een oproep doen. Daarnaast zorgen wij dat er op de workshop een contactadvertentie bord is waarop je een oproepje achter kunt laten.

Ben jij géén voorinschrijver maar heb je wel interesse in Vrij Spel? Loting opent ook voor jou!
Ook als je niet ingeschreven bent voor de eerste loting is deze workshop interessant voor jou. 6 juni opent namelijk niet alleen de inschrijving voor de loting voorinschrijvers. We openen ook de inschrijving voor de tweede lotingsronde! Mocht blijken dat niet alle voorinschrijvers gebruik maken van de mogelijkheid om te loten en tekenen, dan kunnen we snel aan de slag met andere geïnteresseerden. Naast de opening van de loting is de workshop op 6 juni ook inhoudelijk interessant. We bespreken de woonsferen in de verschillende buurten, je kunt vragen stellen én wie weet je nieuwe buren alvast
ontmoeten.
Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands