Copy
Nieuwsbrief 9 | Vrij Spel - Bouwers 
View this email in your browser
Beste Vrij Spel spelers,
In deze nieuwsbrief lees je meer over:
  • de reparatie van de parkeerregel
  • de vervolgstappen van het bestemmingsplan
  • de voorbereidingen van het bouwrijp maken
  • de koopovereenkomst  
Ben je al bezig met je bouwplan? Lees dan ook de informatie over de aanvraag Omgevingsvergunning.
Hoe wordt de parkeerregel in het bestemmingsplan gerepareerd?
Na de uitspraak van de Raad van State op 12 mei zijn we als gemeente meteen aan de slag gegaan met de reparatie van de parkeerregel. Dit doen we met een herziening van het bestemmingsplan. Wil je lezen wat er in de herziening staat? Klik hier. Wil je het antwoord weten op veel gestelde vragen over de reparatie? Lees hier verder..
Wat zijn de vervolgstappen voor het bestemmingsplan? 
Als de Raad de herziening van het bestemmingsplan op 12 juli goedkeurt, wordt het opnieuw gepubliceerd en 6 weken ter visie gelegd (tot 6 september). Half september weten we of belanghebbenden weer een beroep en/of voorlopige voorziening hebben ingediend. Zo ja, dan moeten we opnieuw naar de Raad van State. Wil je het antwoord weten op veel gestelde vragen over de vervolgstappen van het bestemmingsplan? Lees hier verder..
Hoe gaan de voorbereidingen van het bouwrijp maken? 
In april zijn we gestart met de voorbereidingen van het bouwrijp maken. Alles wat we konden doen, hebben we in gang gezet. Inmiddels is het clubgebouw volledig gesloopt. Ook zijn de bomen die in de weg stonden voor aanleg van de nieuwe entreeweg, verplaatst of gerooid. Wil je het antwoord weten op veel gestelde vragen over het bouwrijp maken? Lees hier verder..
Wat is de planning voor de koopovereenkomst? 
Op verzoek is het mogelijk om op korte termijn een koopovereenkomst af te sluiten. Hierdoor willen we tegemoet komen aan de zorgen van mensen die hun bestaande hypotheek willen meenemen naar hun nieuwe woning. Geïnteresseerd? Meld je dan bij ons aan via VrijSpel@s-Hertogenbosch.nl. Tip: zoek alvast een notaris. Wil je het antwoord weten op veel gestelde vragen over de koopovereenkomst en de grondlevering? Lees hier verder..
Bouwplan check en aanvraag omgevingsvergunning
Lees hier de geactualiseerde informatie over:
Copyright © 2016 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands
unsubscribe from this list    update subscription preferences