Copy
Nieuwsbrief 2 | Vrij Spel - Bouwers - 's-Hertogenbosch 
View this email in your browser
Wanneer zien we elkaar weer?
Op zaterdag 30 januari en 16 april zijn er nieuwe workshops voor alle zelfbouwers, duobouwers en samenbouwers die een reserveringsovereenkomst hebben getekend. Ook degenen die op 11 december meeloten voor de vrije kavels zijn welkom. De workshops starten om 13.30 uur; we sluiten om 17.00 uur af met een borrel.

Terrein geopend
Wil je niet tot 30 januari wachten? Op zaterdag 12 december 2015 gaat de poort van het Jan Sluyterscomplex open. Tussen 10.00 en 12.00 uur kun je weer een kijkje nemen. 
Wat gaan we doen in workshop 4?
In workshop 4  op 30 januari 2016 gaan we het hebben over de openbare ruimte, de planning en de aanpak van je bouwplan. Lees meer
Straatnamen gevraagd!
Heb je een leuke ideeën voor de toekomstige straatnamen op het Jan Sluyterscomplex? Lees meer

Planning

Op 15 december neemt de gemeenteraad een besluit over het (aangepaste) bestemmingsplan en er is meer duidelijkheid over de aanpak van het bouwrijp maken. Een overzicht van de globale planning kun je op de pagina Bouwen lezen onder het kopje Zelfbouw.

Bouwplan-check
Sommigen van jullie hebben ideeën of vragen over de indeling van hun bouwkavel. Waar komt je woning te staan, waar wil je erfbebouwing, waar komen parkeerplaatsen? En wat zijn de consequenties van bepaalde keuzes? Daarom is er vanaf eind januari de mogelijkheid om je ideeën te bespreken met bouwplantoetsers Neeltje Wijtvliet en Frans Lamers, stedenbouwkundige Maresa van der Linde en projectleider Sonja de Jong. Lees meer 
Telefonisch consult
Heb je een vraag over je bouwplan die ook telefonisch beantwoord kan worden? Meld je dan aan via vrijspel@s-hertogenbosch.nl. Geef in je mail aan wat je vraag is en op welk telefoonnummer je het beste bereikbaar bent. Je wordt dan de eerstvolgende vrijdag teruggebeld.
 
Tijdens workshop 4 komt de planning en de aanpak van je bouwplan aan bod. Wil je hier niet op wachten? Lees dan de onderstaande informatie.
Informatieve aanvraag
Ben je nu al een stapje verder met je ideeën of wil je wat meer zekerheid? Dien dan een informatieve aanvraag omgevingsvergunning in. Een informatieve aanvraag is mogelijk op basis van een schetsplan dat je zelf kunt maken. Je hebt nog geen architect of adviseur nodig. Lees meer
 
Aanvraag omgevingsvergunning
Het indienen van een aanvraag Omgevingsvergunning raden we op dit moment af. Je maakt hoge kosten voor het (laten) maken van technisch goede tekeningen en berekeningen, terwijl er nog geen zekerheid is over het bestemmingsplan. Lees meer
Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 
Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands