Copy
Nieuwsbrief 4 | Vrij Spel - Bouwers 
View this email in your browser
Beste bouwers, 
Met deze nieuwsbrief informeren we jullie over:
  • Keuze straatnamen
  • Openstelling Jan Sluytercomplex 26 maart
  • Model koopovereenkomst beschikbaar 
Naast informatie hebben we drie oproepjes voor jullie:
  • Belangrijk: check je inrit! Hebben wij jouw inrit goed ingetekend?
  • Trekkers voor gezamenlijk onderzoek en WKO gevraagd
  • Deel je kennis met collega-bouwers!
Ook kun je je weer aanmelden voor een bouwplan check. Aan het einde van deze nieuwsbrief lees je meer over de geplande data en aanmelden.

Veel leesplezier!

 
Check jouw inrit
Dankzij jullie medewerking kregen we een goed beeld van de plek waar jullie straks je inrit willen hebben. Vooral bij de laan is dit belangrijk, want de inritten bepalen hoeveel ruimte er over blijft om een mooie groene straat te maken met voldoende parkeerplaatsen voor bezoekers. Onder de inritten willen we de huisaansluitingen voor water, elektra en gas leggen. Zie je een foutje in deze tekening of wil jij jouw keuze doorgeven? Stuur dan een mail naar VrijSpel@s-Hertogenbosch.nl
 
Jan Sluyterscomplex wordt Hertoglaan en Hertogpark
Tijdens workshop 4 konden jullie straatnamen kiezen voor jullie nieuwe woning op het Jan Sluyterscomplex. Jullie voorkeur was duidelijk: een meerderheid koos voor de straatnamen Hertoglaan en Hertogpark. Op 2 maart zijn deze straatnamen vastgesteld door het College.
 

Samen sterk
Wil je jouw kennis delen met toekomstige buurtbewoners, kennis die goed van pas komt als je zelf je eigen woning bouwt? Stuur ons een mail. Wij plaatsen een bericht op onze webpagina Actueel of in onze nieuwsbrief Bouwers. Louis ging jullie voor met een workshop 3D tekenen met SketchUp op 22 februari.

Trekkers voor gezamenlijk onderzoek en WKO gevraagd
Een gezamenlijk sonderingsonderzoek, Warmte Koude Opslag (WKO) en bomenonderzoek, onderwerpen die werden genoemd op het paneel Samen Sterk. Onze oproep is dan ook: wie wil zich sterk maken voor een van deze onderwerpen? Meld je aan via VrijSpel@s-Hertogenbosch.nl en geef aan wat jouw aanpak is.
 
Model-koopovereenkomst 
De model-koopovereenkomst voor de zelfbouwers en duobouwers is beschikbaar. Hierin lees je alle randvoorwaarden voor de aankoop van jouw kavel. De termijnen in de model-koopovereenkomst gaan ervan uit dat het bestemmingsplan op 15 maart 2016 onherroepelijk wordt. Wordt er een beroep aangetekend? Dan passen we de termijnen in de overeenkomst aan. Download hier de modelovereenkomst.
 
Jan Sluyterscomplex zaterdagochtend 26 maart geopend
De lente is in aantocht. Tijd om weer eens een kijkje te komen nemen in jouw toekomstige woonbuurt. Zaterdagochtend 26 maart tussen 10.00 en 12.00 uur staat de poort open.
 
Volgende bouwplan-checks: 25 maart, 8 april en 22 april
Heb je vragen over je schetsplan die je graag met ons wil afstemmen? Meld je aan voor een Bouwplan-check via VrijSpel@s-Hertogenbosch.nl. De bouwplan-checks zijn elke vrijdagochtend in de even weken, vanaf 9.30 tot circa 12.00 uur. We plannen 45 minuten in.
Copyright © 2016 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 
Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlandsunsubscribe from this list    update subscription preferences