Copy
Nieuwsbrief 9 | Vrij Spel - Gemeente 's-Hertogenbosch
View this email in your browser
29 huishoudens hebben een kavel ingetekend
Introductie in nieuwsbrief: De kavelgesprekken met de zelfbouwers zitten erop. De gesprekken zijn goed verlopen en wij zijn enorm blij met de voorlopige uitkomst! Veel geïnteresseerden hebben hun droomplek op het Jan Sluyterscomplex kunnen kiezen. Lees meer
'Toekomstige buren ontmoeten elkaar'
Een kijkje op het Jan Sluyterscomplex
Tijdens de kavelgesprekken hebben wij op zaterdagochtenden het terrein opengesteld voor de toekomstige bewoners. Wat zijn mooie plekken? Hoe is het uitzicht? Hoe hoog zijn de bomen? Vragen die bij veel zelfbouwers leefden om een goede keuze te kunnen maken. Ook werden er contacten gelegd met toekomstige buren. 
'Zijn er nog kavels vrij?'
Ik wil ook graag op Vrij Spel wonen! Zijn er nog mogelijkheden?
In oktober hebben wij een goed beeld of er nog kavels beschikbaar zijn en op welke locatie. Heb je nog interesse in een kavel? Mail je gegevens naar Vrij Spel dan plaatsen wij je op de geïnteresseerdenlijst. En houd onze website en nieuwsbrief goed in de gaten.
Stand van zaken bestemmingsplan
Voor de zomer startte de procedure voor het ontwerpbestemmingsplan Jan Sluytersstraat. Er zijn acht officiële reacties binnengekomen op dit plan. Ook zijn we een stap verder met het stedenbouwkundig plan. In de kavelgesprekken hebben we een beter beeld van wat er gebouwd wordt. We gaan het bestemmingsplan op sommige punten aanpassen.
 
In december 2015 vragen we de gemeenteraad een besluit te nemen over het (aangepaste) bestemmingsplan. Als alles goed verloopt kunnen we in het tweede kwartaal van 2016 beginnen met bouwrijp maken. Voor meer informatie over dit plan vind je op de
website van gemeente 's-Hertogenbosch.
Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 
Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands