Copy
Nieuwsbrief 11 | Vrij Spel - Gemeente 's-Hertogenbosch
View this email in your browser
De kerstvakantie staat voor de deur. Het Vrij Spel team neemt vrij tot 4 januari. Maar niet voordat we kort terugblikken op een druk, spannend en succesvol 2015:
  • Samen met geïnteresseerde zelfbouwers en samenbouwers is er in drie workshops een ruimtelijk plan gemaakt voor de nieuwe woonbuurt. De randen zijn uitgewerkt met de omwonenden.
  • In de workshops hebben toekomstige buren elkaar leren kennen, zijn er WhatsApp-groepen ontstaan en hebben sommigen  besloten om samen te gaan bouwen.
  • Jan Sluijters - Here we come, Open Doel, We hebben ze op 'n Rijtje, namen van enkele samenbouw-groepen die na de loting in april aan de slag zijn gegaan. Er komen totaal 3 CPO-groepen en 2 BAT-groepen (Building Apart Together), voor zelfbouwers die hun bouwplan op elkaar afstemmen.
  • Na een spannende loting in juli zijn er 35 zelfbouwers en duobouwers op de kavelgesprek geweest. Totaal 21 zelfbouwers en 12 duobouwers hebben in het najaar hun droomkavel ingetekend.
  • Op 11 december hebben 14 nieuwe zelfbouwers meegedaan aan de loting voor de 3 kavels die nog beschikbaar zijn en voor de kavels die eventueel weer vrijkomen.
  • Ook gemeenteraad is enthousiast over Vrij Spel en heeft het bestemmingsplan Jan Sluytersstraat op 15 december vastgesteld, een belangrijke stap in de bestemmingsplanprocedure.
  • Geïnteresseerd in een zelfbouwkavel op het Jan Sluyterscomplex? Meld je hier aan voor de wachtlijst. Je wordt door ons benaderd als er een kavel vrijkomt.

 

Vrij Spel bouwers aan het woord

Nieuwsgierig naar enkele toekomstige zelfbouwers en samenbouwers? Kijk dan naar onze nieuwe webpagina Bouwers. Hierin vertellen Kimberley, Annemie, Geert, Monique, Kees, Thomas en Mieke hun ervaringen en woondromen.
 


Een inspirerend 2016!

Het Vrij Spel team wenst alle zelfbouwers, duobouwers en samenbouwers in 2016 veel inspiratie toe! Wij gaan in 2016 ons weer volop inzetten om jullie woondromen waar te maken.

 

Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 
Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands