Copy
Nieuwsbrief 5 | Vrij Spel - Gemeente 's-Hertogenbosch
View this email in your browser

Aankondiging Workshop 3

Jij bent er toch ook bij?


Op 6 juni 2015, om 13.30 uur start workshop 3. Noteer datum en tijd alvast in je agenda. De officiële uitnodiging volgt nog. Wij zijn op dit moment  druk bezig met de voorbereidingen van het programma. Het belooft weer een leuk en leerzaam programma te worden met vooral meer duidelijkheid over de woonsferen in de verschillende buurten. Jij bent er toch ook bij? (Let op: voorinschrijvers die nog géén workshop hebben bij gewoond, zorg dat je er bent anders vervalt de voorinschrijving!)

 
Verder in deze nieuwsbrief: de resultaten van workshop 2, het vertrek van Esther Kolkman, belangrijke momenten voor zelfbouwers en de loting van CPO en BAT groepen.
Veel leesplezier!
Belangrijke momenten Zelfbouwers (voorinschrijvers)
Komende tijd staat er veel te gebeuren voor de zelfbouwers die zich vooraf al hebben ingeschreven. Om jullie meer inzicht te geven op wat er allemaal op jullie af gaat komen hebben wij voor jullie de belangrijke momenten op onze website geplaatst (zie hier). Noteer ze alvast in jullie agenda's!
Stemresultaten workshop 2
Weet je nog dat je de vorige workshop hebt gestemd over onder andere je huidige woning, bouwambities en wensen voor je toekomstige buurt? Wij hebben veel aan je input gehad om het project Vrij Spel weer een stap verder te helpen. Lees meer 
Loting CPO- en BAT groepen
Er is geloot! Het waren spannende momenten voor veel toekomstige bewoners van het Vrij Spel-terrein.

Ben je benieuwd hoe het ervoor staat met de BAT- en CPO-groepen?
 
lees meer
Zelfbouwen betekent niet ‘alleen’ bouwen
Als je ervoor kiest om zelf te bouwen bij Vrij Spel betekent dit dat je veel vrijheid hebt. Met eigen kennis en kunde ga je aan de slag. Het betekent echter niet dat je ook alles zelf moet doen. Lees meer

Transfers binnen het Vrij Spel-team!
Het Vrij Spel-team kent vanaf 1 mei een nieuw gezicht. Omdat Esther Kolkman vanaf 1 mei a.s. aan een nieuwe uitdaging binnen de gemeentelijke organisatie begint, komt Ymke Elfring het team  versterken. Velen van jullie kennen Esther ondertussen goed en zullen het, net als wij, jammer vinden dat Esther niet meer actief betrokken is bij dit mooie project. Daarom schreef Esther een korte afscheidsboodschap aan jullie:
 
“Het afgelopen half jaar heb ik met heel veel plezier aan Vrij Spel gewerkt. Dit kwam mede door jullie ideeën, enthousiasme en betrokkenheid voor dit project. Bedankt daarvoor. Ik wens jullie veel plezier en succes in het verder vormgeven van jullie woondromen! Hartelijke groeten, Esther Kolkman”
 
We verwachten dat we Esther, hoewel niet meer actief betrokken, nog regelmatig ‘aan de zijlijn’ zullen zien. Vragen die jullie voorheen aan Esther stelden, kunnen jullie stellen via
Vrijspel@s-hertogenbosch.nl
 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands