Copy
Datum eerste workshop is bekend!
View this email in your browser

Nieuwsbrief Vrij Spel

Woondromen in beeld!

In november stuurden we de email ‘Uw woondroom in beeld’ aan belangstellenden. We vroegen hen welke woondroom zij hebben en ontvingen tot nu toe veel uitgebreide en enthousiaste reacties (ca. 80). Daarmee kunnen wij ons al een aardig beeld vormen van de wensen. Als jij ons jouw eigen woondroom nog wilt toesturen, dan kan dat ook.
 
Wil jij ook alvast een beeld vormen van de woondromen van anderen, voor een globaal (en anoniem) overzicht van de ontvangen reacties
klik hier
 

Datum eerste workshop bekend!
Aan de hand van de ingediende woondromen en vragen zijn we blij de eerste workshop voor toekomstige bewoners te kunnen aankondigen. Deze vindt plaats op:
24 januari 2015 van 14.00 tot 17.00 uur in de Biechten,
Vincent van Goghlaan 1, te ‘s-Hertogenbosch
.
Tijdens deze workshop krijgen deelnemers algemene informatie over het project en proces van Vrij Spel, gaan we samen aan de slag over jouw nieuwe buurt/woonomgeving én jouw woonwensen. Bouw jij je droomhuis op het Jan Sluyterscomplex? Noteer dan alvast 24 januari 2015 in jouw agenda. Binnenkort ontvang je de uitnodiging.
 
Beeldmateriaal gevraagd!
We nodigen je nu alvast uit om eventuele (sfeer- of referentie) beelden van jouw gewenste woonomgeving via de email met ons te delen. Denk daarbij ook eens aan de thema’s parkeren, wegen, groen en duurzaamheid. Jouw beelden of zelfs moodboard gebruiken wij mogelijk bij de eerste workshop.
 
Ruimte voor jouw idee!
Weet je al precies wat je wilt en wil je anderen inspireren door jouw woondroom te vertellen? Dat kan! Net voor de derde helft geven we gelegenheid om enkele ideeën kort te presenteren. Lijkt dit je wat, laat het ons weten. Wij spreken vooraf de mogelijkheden met je door.  
 

 
Verbinding maken met andere geïnteresseerden
We ontvingen diverse verzoeken over het uitwisselen van contactgegevens. Wij brengen je uiteraard graag in contact met andere toekomstige bewoners om informatie uit te wisselen.


Wij nodigen je dan ook van harte uit op het samenwerkingsplatform www.vrijspelshertogenbosch.pleio.nl. Dit is een aangemaakte deelsite van Pleio. Lees meer 
Veelgestelde vragen
Jullie stelden ons allerlei verschillende vragen over het project en proces van Vrij Spel. Hoewel het voor jou misschien wel wat stil leek, zijn wij ondertussen druk bezig geweest deze vragen te bundelen en te beantwoorden. Het grootste deel van de vragen en antwoorden hebben we geplaatst op onze
website.  Het kan zijn dat jouw vraag nog niet beantwoord is in de veelgestelde vragen. Binnenkort beantwoorden we waar mogelijk de openstaande vragen.
 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp