Copy
View this email in your browser

Terugblik eerste workshop 

Afgelopen zaterdag, 24 januari, stond de eerste workshop gepland. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze dag. Wat zijn jullie enthousiast! We merken dat velen van jullie staan te popelen om jullie droomhuis te realiseren. Lees meer
 

 

Presenteer je als samenbouwers
Graag nodigen wij groepen samenbouwers uit zich als groep aan het Vrij Spel-team te presenteren!
Graag maken wij persoonlijk kennis met samenbouwers en horen we graag meer over de wensen, aard en grootte van jullie als groep. De uitkomsten van de presentaties nemen we mee bij de voorbereiding van de volgende workshops.
Lees meer
 
Verbinding maken (Pleio)
Nog steeds bereiken ons diverse verzoeken van geïnteresseerden over het uitwisselen van contactgegevens aan andere geïnteresseerden om zo in contact te kunnen komen met andere geïnteresseerden en informatie uit te wisselen. Wij brengen je uiteraard graag in contact met andere toekomstige bewoners die hebben aangegeven gegevens te willen uitwisselen. Wij nodigen je dan ook van harte uit op het samenwerkingsplatform www.vrijspelshertogenbosch.pleio.nl.
Lees meer
Workshop 2
De datum voor de eerstvolgende workshop staat gepland op zaterdag 28 maart 2015.
Op basis van de input uit de eerste workshop en de gesprekken met de samenbouwers, presenteren we deze dag onder andere enkele stedenbouwkundige modellen. 

 
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Our mailing address is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlandsunsubscribe from this list    update subscription preferences