Copy
Nieuwsbrief 14 | Vrij Spel - Bouwers - 's-Hertogenbosch
View this email in your browser
Nieuwsbrief 14 Bouwers -  Jan Sluyterscomplex (bijna) bouwrijp!
Jan Sluyterscomplex op 9 maart bouwrijp!
Onze aannemer heeft tijdens de winter hard gewerkt aan het bouwrijp maken van het Jan Sluyterscomplex. De laatste werkzaamheden zijn binnenkort afgerond. De officiële oplevering van het terrein is nu ingepland op donderdag 9 maart. Na deze datum wordt nog gewerkt aan een aantal restpunten. Als je kavel is ‘aangewezen’ kun je starten met de bouw van je woning. Hoe is het terrein opgeleverd? Download hier de memo Vervolgstappen na de koopovereenkomst. Ook te vinden op de Vrij Spel website - pagina Bouwen/Informatie.
Feestelijk moment start bouw op 1 april (geen grap)
De bouw van de eerste woningen is reden voor een feestje. Dit vieren we op zaterdagmiddag 1 april in sociaal cultureel centrum De Biechten om 13.30 uur. Je bent welkom vanaf 13.00 uur. Samen met wethouder Eric Logister blikken we samen met jullie terug op het project Vrij Spel, vanaf de Aftrap in oktober 2014 tot nu. Maar we kijken ook vooruit. Hoe komen jullie buurt en woningen eruit te zien? We sluiten af rond 17.30 uur.
Wanneer mag ik starten met de bouw van mijn woning?
Je mag starten met de bouw van jouw woning als er een paar dingen zijn geregeld:
  • Je hebt een onherroepelijke omgevingsvergunning. Op eigen risico mag je bouwen zodra je een omgevingsvergunning hebt (lees meer in de Vrij Spel memo Algemene regels en uitgangspunten).
  • Je notaris heeft de akte van de koopovereenkomst getransporteerd. De grond is geleverd.
  • De ‘aanwijs’ van je kavel op het terrein heeft plaatsgevonden.
‘Aanwijs’ kavels
Waar het kon, zijn er piketpaaltjes geslagen op de hoekpunten van alle kavels. Zodra de grond is geleverd door de notaris, wordt er de ‘aanwijs’ van je kavel ingepland. Dit doen we pluksgewijs: er worden meerdere kavels tegelijk aangewezen. Een landmeter van de afdeling Geinformatie controleert of de piketpaaltjes nog op de juiste plek staan en slaat zo nodig nieuwe paaltjes. Vanaf dat moment kun je aan de slag op jouw kavel. Via Monique van Griensven hoor je de datum van de aanwijs. Wil je bij de aanwijs zijn? Dat mag. 
Beheerders tijdelijk gronddepot gezocht
Als daar behoefte aan is, willen we een tijdelijk gronddepot voor jullie inrichten op het Jan Sluyterscomplex. Dit doen we alleen als er mensen zijn die de toegang tot het gronddepot willen verzorgen. Het depot moet ook worden afgesloten: om te voorkomen dat er illegaal afval wordt gestort en om kinderen geen kans te geven op het depot te gaan spelen. Dat kan ook tijdelijk zijn, bijvoorbeeld voor de periode dat jij jouw woning bouwt. Let erop dat degene met een sleutel niet (als enige) verantwoordelijk is voor het gronddepot. Jullie zijn samen verantwoordelijk. Download hier de memo Slim omgaan met grond. Ook te vinden op de Vrij Spel website - pagina Bouwen/Groen Bouwen
Copyright © 2016 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel · Postbus 12345 · 's-Hertogenbosch, Nb 5200 GZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp