Copy
Nieuwsbrief 4 | Vrij Spel - 's-Hertogenbosch
View this email in your browser

Stemming, stemmen, gestemd! 

Afgelopen zaterdag vond de tweede workshop Vrij Spel plaats. Wederom een drukbezochte bijeenkomst met ruim 140 enthousiaste mensen die graag hun droomhuis willen bouwen. De stemming zat er vanaf het begin goed in. Of dit nu kwam door de stemkastjes die je bij de deur kreeg of door jullie enthousiasme, maakte niet uit. Lees meer
 

Model Lus
Jullie hebben je keuze gemaakt! Het model lus heeft tijdens de stemming op workshop 2 de voorkeur gekregen. We hoorden toen al vele reacties, zowel in de zaal als aan de thematafel.
Lees meer
Belangrijke informatie
Op de pagina Speelwijze van website Vrij Spel zijn belangrijke documenten toegevoegd. Actie gevraagd, Kavel voor Zelfbouw, -BAT en -Samenbouw.  Zie onderaan de pagina
bij: Interessante links en documenten. 
Volgende week gaan wij extra informatie over BAT op onze website onder Actueel plaatsen. Houd de website in de gaten!
De voorinschrijving voor zelfbouw is gesloten
Op 1 april jl. is de voorinschrijving definitief gesloten. Er zijn 72 voorinschrijvingen bij ons binnengekomen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. 
Lees meer

Samenbouwers (CPO-groepen)

De groepen voor het bouwen op het Jan Sluyterscomplex zijn bekend. Wij spraken uiteindelijk 4 groepen die wij kunnen aanmerken als CPO-groep.
Gelet op het gevraagde ruimtebeslag van de groepen en de beoogde verdeling tussen CPO, PO en BAT kunnen wij waarschijnlijk niet alle vier de groepen huisvesten. 
Lees meer
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Email
Email
Pinterest
Pinterest
Copyright © 2015 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands