Copy
Nieuwsbrief 12 | Vrij Spel - Bouwers - 's-Hertogenbosch
View this email in your browser
Nieuwsbrief 13 Bouwers -  De kabels liggen erin!
De kabels liggen erin!
Tijdens de open dag in november werd nog hard gewerkt om de riolering aan te leggen. Inmiddels zijn we weer een stap verder: ook de hoofdleidingen van de elektra, gas en water liggen nu op zijn plek. We beginnen nu met het aanleggen van de tijdelijke bestrating en verlichting. Als het weer de komende tijd mee valt, dan zijn we waarschijnlijk begin maart klaar. Wij hopen dat een Elfstedentocht nog even uitblijft.
 
Grondwal
Aan de oostkant van het Jan Sluyterscomplex was nog een allerlaatste herinnering aan het voormalige voetbalterrein: de grondwal waar vroeger de zitkuipjes van de tribune op stonden. De grondwal lag dicht tegen een houtwal met bomen die we graag willen behouden. De afgelopen dagen is de wal voorzichtig afgegraven op alle plekken waar dat kon. Volgende week wordt de oostelijke rand ingemeten. Snel daarna wordt een tekening gemaakt met de huidige maaiveldhoogtes.
Veel mooie bouwplannen
Wat zijn er veel mooie bouwplannen ingediend door jullie. Van informatief bouwplan (VPU) tot een volledig uitgewerkte aanvraag omgevingsvergunning. Het wordt steeds duidelijker hoe jullie droomwoning eruit komt te zien. Hiernaast zien jullie de tussenstand van een paar weken geleden. Eind deze maand verloopt voor de meesten van jullie de uiterste datum waarop de (formele) aanvraag omgevingsvergunning moet worden ingediend (3 maanden na de ondertekening van de koopovereenkomst). Heb je meer tijd nodig? Vraag dan verlenging aan via VrijSpel@s-Hertogenbosch.nl
Copyright © 2016 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel · Postbus 12345 · 's-Hertogenbosch, Nb 5200 GZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp