Copy
Nieuwsbrief 14 | Vrij Spel - 's-Hertogenbosch
View this email in your browser
Nieuwsbrieven
Heb jij dat ook weleens dat je denkt, hoe zat dat toen ook alweer? Daarom hebben we alle nieuwsbrieven op onze website gezet. Dan kan iedereen nog eens teruglezen hoe het project Vrij Spel tot nu toe is verlopen. Lees HIER onze algemene nieuwsbrieven en de nieuwsbrieven voor de zelfbouwers en samenbouwers van Vrij Spel.
 
Een blik vooruit:
Begin 2017 wordt er nog volop gewerkt om het Jan Sluyterscomplex bouwrijp te maken. De hoofdleidingen voor water, gas en elektra liggen dan op zijn plek. De wegen hebben een tijdelijke bestrating en verlichting. Werkt het weer mee en komen we geen verrassingen meer tegen, dan kan er in de loop van maart 2017 worden gestart met de bouw van de eerste woningen. De aanleg van telecomkabels volgt later.
December 2016
Sinds een paar weken ligt de riolering erin. Regenwater en vuilwater worden straks gescheiden afgevoerd. Ook de NUTS-partijen zijn nu gestart met de aanleg van de kabels en leidingen voor water, gas en elektra.
November 2016
Op zaterdag 12 november jl. was de Open Dag op het Jan Sluyterscomplex. Het was erg koud maar koffie en poffertjes maakten veel goed. Er waren veel toekomstige bewoners die kwamen kijken naar de plek waar zij uiteindelijk gaan wonen. Zo’n grote zandbak hebben weinig kinderen ooit gezien.
Ondertussen zijn op het stadskantoor de eerste omgevingsvergunningen afgegeven!
 
Oktober 2016
Na de laatste voorbereidingen achter de schermen is de aannemer volop gestart met het bouwrijp maken. Alle materialen worden aangevoerd.        Ook de zelfbouwers en samenbouwers zetten belangrijke stappen: ze tekenen hun koopovereenkomst en werken volop aan hun bouwplan. Advies nodig van team Vrij Spel? In de bouwplan-checks denken we met je mee.
 
September 2016
Het bestemmingsplan is nu helemaal rond. We geven de aannemer meteen opdracht om de rioleringspijpen te bestellen en aan de slag te gaan.
Zelfbouwers Bart en Twan organiseren een gezamenlijk onderzoek naar de draagkracht van de grond.
 
Juni 2016
De gemeenteraad heeft de 1e herziening van het bestemmingsplan goedgekeurd. Hierin wordt de parkeerregel gerepareerd. Daarna moeten we 6 weken afwachten of er nog bezwaren zijn vanuit de omwonenden.
 
April 2016
De bomen die te dicht op de nieuwe toegangsweg staan, worden verplaatst. Op het terrein wordt het clubgebouw gesloopt. Helaas gooit de uitspraak van de Raad van State roet in het eten. We moeten aan de slag met de parkeerregel in het bestemmingsplan. De rest van het terrein kan nog niet bouwrijp worden gemaakt. In de 5e workshop wordt uitleg gegeven.
 
Januari 2016
We zijn weer te gast in de Biechten. Tijdens de 4e Vrij Spel workshop kiezen de toekomstige bewoners straatnamen en een thema voor de openbare ruimte. Maar ze zijn vooral benieuwd wanneer ze kunnen starten met de bouw van hun woning.
 
Copyright © 2016 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel · Postbus 12345 · 's-Hertogenbosch, Nb 5200 GZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp