Copy
Nieuwsbrief 15 | Vrij Spel - Bouwers - 's-Hertogenbosch
View this email in your browser
Nieuwsbrief 15 Bouwers - Aan de slag!
Bouw gestart!
Donderdag 9 maart was het zover: de oplevering van een bouwrijp Jan Sluyterscomplex. Onze aannemer rondt nog een paar kleine dingen af. Maar jullie aannemers kunnen aan de slag. Zoals de bouwers van kavel 18. Toen de hoekpunten van het kavel door onze landmeter waren ‘aangewezen’, starten zij met de bouw. Ook CPO Samen Bouwen is gestart. Anderen volgen snel. In de loop van dit jaar zien we de eerste resultaten.
Feestelijk moment start bouw op 1 april  (geen grap)
Volgende week zaterdag vieren we met jullie de start bouw. Dit doen we op onze vertrouwde plek in De Biechten, aan de Vincent van Goghlaan 1. Je bent welkom vanaf 13.00 uur. Om 13.30 uur start de bijeenkomst met wethouder Logister. Nieuwsgierig naar de plannen van jullie medebouwers? We hangen de geveltekeningen op van alle bouwplannen op dit bij ons zijn ingediend. We sluiten af rond 15.30 uur.
Slim omgaan met grond?
In juli 2016 en februari 2017 vroegen we beheerders voor een tijdelijk gronddepot. Zonder goed toezicht van jullie allemaal en beheerders die de hekken gesloten houden, vinden we een gronddepot onveilig. Het Jan Sluyterscomplex is openbaar toegankelijk en kinderen kunnen het terrein op. Omdat niemand reageerde, besloten we ons aanbod in te trekken. Deze week kregen we alsnog 1 aanmelding. Tijdens de bijeenkomst van 1 april willen we met jullie in gesprek. Is er wel draagvlak voor een tijdelijk gronddepot? Willen meer mensen beheerder zijn? Hoe willen jullie toezicht houden op het depot? Daarna nemen we als gemeente een definitief besluit.
Copyright © 2016 Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel, All rights reserved. 
Je ontvangt deze mail omdat je je eerder hebt ingeschreven om op de hoogte te blijven via de website www.VrijSpel-sHertogenbosch.nl. 

Ons postadres is: 
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel
Postbus 12345
5200 GZ  's-Hertogenbosch
Netherlands


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Gemeente 's-Hertogenbosch - Vrij Spel · Postbus 12345 · 's-Hertogenbosch, Nb 5200 GZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp