Copy

Kære netværksmedlem

I takt med forårets komme, er den næste tid i vores netværk fyldt med spiren, spændende nye muligheder og aktiviteter.
I dette nyhedsbrev har vi valgt at give lidt plads til netværkets tre virkefelter Projektudvikling, Videnspredning & Internationalisering.

Starter vi med Projektudvikling, så ser vi frem til at modtage mange kvalificerede ansøgninger til Boble- og Technology Demand-projektpuljen. Deadline er d. 8. marts. Læs desuden mere om finansieringsmulighederne gennem EUDP (Deadline 7. april) og en ny runde af Innoboosterordningen nedenfor.

Taler vi Videnspredning, er den kommende tid et sandt eldorado. I marts måned er der nemlig hele fire spændende arrangementer. Læs mere nedenfor.

Endelig har netværket under Internationalisering to aktiviteter i den kommende periode, som vi vil invitere medlemmerne med til. Det drejer sig om African Utility Week, med udgangspunkt i Sydafrikas energiomstilling, hvor ICN-topmødet også vil blive afholdt. Derudover har du stadig mulighed for at komme med til Brasilien på Fact Finding Mission.

Rigtig god fornøjelse.


Og husk – din involvering i netværket er med til at gøre det stærkere.

Venlig hilsen


Netværksleder
Claus Meineche 

NYHEDER

Ansøgningsfristen for Boble- og Technology Demand-projekter er d. 8. marts

I næste uge er det sidste chance for at ansøge om Boble- og Technology Demand-projekter. Så har du en ide til et projekt, som du gerne vil have støtte til, kan du stadig nå at ansøge. Læs mere om ansøgningsmuligheder for Boble- og Technology Demand-projekterne


Leder du efter en investor og sparringspartner til din virksomhed?

DR har henvendt sig for at høre, om vi blandt vores medlemmer har virksomheder, som mangler finansiering og gerne vil på TV?
Programmet Løvens Hule på DR1 søger nemlig etablerede virksomheder fra det danske marked, som har brug for en erfaren sparringspartner til at accelerere indtjeningen og måske blive en verdenssucces. 
Læs mere her.
Foto: Lars E. Andreasen/United Production


Få et ”BOOST” - kom med i den nationale
innovationsordning InnoBooster!

InnoBooster har åbnet op for en ny ansøgninsrunde, som kan løfte den gode ide videre fra tanke til projekt - så har du en god idé med potentiale til at skabe en god forretning? Det kan være en idé til et nyt produkt, en ny service eller optimering af en proces, der forbedrer din konkurrenceevne.
Innovationsfonden investerer gennem InnoBooster i lovende idéer fra små og mellemstore virksomheder, iværksættere og forskere.
Læs mere om ordningen her.

Har du en god idé til en ny energiteknologi? 

Det Energiteknologiske Udviklings- og Demonstrationsprogram (EUDP) støtter nye energiteknologier. I 2016 har EUDP op til 170 mio. kr. til rådighed til innovative og perspektivrige projekter. Så har du en spændende projektidé, er dette en oplagt mulighed. Ansøgningsfristen er d. 7. april 2016 kl. 15.
Læs mere EUDP-midlerne her

Stadig plads på Fact Finding Mission til Brasilien  

Brasilianske brancheforeninger ønsker nu at komme i tættere dialog med danske virksomheder, og det er denne mulighed, du nu – som medlem af Inno-SE – kan udnytte. Turen er arrangeret i samarbejde med Innovation Centre Denmark i São Paulo.
Supermarkeders store elforbrug og stigende energipriser har nemlig skabt en udfordring, som passer godt til de danske videnskompetencer. Derfor får danske virksomheder nu mulighed for at snuse til markedet og byde ind med løsninger på reelle udfordringer.
Læs mere her.

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Temadag - vejen til bæredygtig vækst 

Sønderborg - 8. marts 
Små og mellemstore virksomheder gemmer på et stort vækstpotentiale. Kom til temadag og hør, hvordan bedre udnyttelse af hinandens kompetencer, know-how og tekniske muligheder kan accelerere væksten og minimere investeringer og risiko for alle parter.
Læs mere her

Workshop - Smart Energy
Vejle - 10. marts
CLEAN; SDU og Insero Energy har alle uviklingsprojekter i gang, som alle arbejder for en løsning af de udfordringer, der kommer, når mængden af vedvarende energi øges.
Workshoppen vil perspektivere anvendelsen af projektresultaterne til kommunernes strategiske energiplaner, og vi vil præsentere energiteknologier fra fremtidens fleksible energisystem.

Læs mere her

  
Gratis bus- og netværkstur til New Energy-messen i Husum

Husum - 18. marts
FURGY CLEAN Innovation og Inno-SE arrangerer en netværkstur til New Energy-messen i Husum med opsamling i hele Syddanmark. Turen er for virksomheder og aktører med interesse for vedvarende energi, energi-effektivitet og elektromobilitet. New Energy er en tilbagevendende messe med flere side-arrangementer og konferencer centreret om den grønne omstilling, nye energiteknologier og seneste forskningsresultater. På turen vil du møde andre aktører med samme interesse, og vi vil præsentere de nyeste dansk-tyske tiltag inden for energiområdet.
Læs mere og tilmeld dig turen her.
  
Gå-Smartere-Hjem-Møde
Middelfart - 29. marts
CLEAN afholder denne gang Gå-Smartere-Hjem-Møde i Middelfart om politiske og økonomiske motiver for grøn omstilling. I Danmark er omkring 25.000 boliger, oliekedler og anden utidssvarende teknologi. De kan med fordel konverteres til andre energiformer, eksempelvis fjernvarme eller varmepumper, for at gøre dem attraktive. Dog er traditionelle offentlige virkemidler ikke tidssvarende til en effektiv omstilling.
På mødet taler vi derfor om fjernvarme uden rør, garantifonde, samskabelse, partnerskaber og hvordan vi kan tænke nyt.
Se programmet og tilmeld dig her.


Bliv en del af Inno-SE-delegationen til ICNs årsmøde i Cape Town

16.-19. maj 2016 

International Cleantech Network afholder årsmøde i Cape Town i forbindelse med African Utility Week, som fokuserer på elproduktion, vandteknologi, energilagring, mv. Ud over deltagelse på konferencen, byder turen på et væld af spændende aktiviteter, bl.a. besøg hos lokale cleantech-virksomheder, netværksaktiviteter med andre klyngemedlemmer og B2B-møder med repræsentanter fra et bredt udsnit af cleantech-sektoren. 
Læs mere her.

Nye medlemmer

Siden sidst har vi sagt varmt velkommen til Aarhus Universitet, IngeniørvidenskabLeapcraft, Guldsmeden Hotels, Green Solution House og MAN Diesel & Turbo, filial af MAN Diesel & Turbo SE, Tyskland , som vi glæder os til at indlede samarbejdet med. 
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som Innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE.