Copy

Hvad skal du være klogere på i efteråret? 

Vil du vide mere om, hvordan du og din virksomhed bliver bedre til at søge fonde, hvordan transportsektoren bliver fossilfri eller er du mere interesseret i varmepumper, grøn digitalisering og avanceret energilagring?
Så er der rig mulighed for at blive klogere med dette efterårs arrangementer.

Se også de to Living Lab Events, hvor der er bud efter innovative virksomheder til samarbejder. 

Vi ønsker jer et godt og lærerigt efterår! 
 

Morgendagens energiprojekter 
1. November - Middelfart
Ansøgningsmuligheder – Fonde – Technology Readiness Level

Har du idéen, potentialet og/eller løsningen – så deltag i dette arrangement, hvor du vil blive klogere på præcis, hvilke fonde din virksomhed kan søge samt hvor og hvornår i processen der kan søges!

I løbet af dagen vil en bred vifte af oplægsholdere introducere de forskellige fonde, det er muligt at søge. Der vil, til hver introduceret fond også være en virksomhed, der fortæller om deres erfaringer med at udfærdige ansøgningen, hvilke erfaringer de har med deltagelse og/eller drift af et projekt samt hvilke udfordringer de har haft i ansøgningsprocessen.

Læs mere

WEBINAR: Hvordan kan vi gøre transportsektoren fossilfri?
27. November - Online


Klimapolitikken peger i dette efterår mod lovgivning, der sætter nogle begrænsninger for brændsler til fremstilling af energi eller til services

Vær med når energisystemforskere, transporteksperter samt teknologileverandører giver et indblik i muligheder og begrænsninger i omstillingen med særligt fokus på transportsektoren. 

Læs mere

Living Lab Event - Syd Energi
7. November - Esbjerg

Syd Energi (SE) er et af Danmarks største moderne energi- og teleselskaber med sektorspecifikke brands som Stofa, Boxer TV, SE Next Step og Blue Labs. Virksomheden leverer el, energieffektivitet, bredbånd og kabel-tv til omkring 1 million kunder. Derudover arbejder SE også med forretningsudvikling, disruptive business og innovation i samarbejde med skalerbare SMV’er.

Til Living Lab Eventet søger SE innovative virksomheder til at identificere nye partnerskaber, ideer eller teknologier. Vi søger virksomheder, der kan hjælpe SE med at nå deres strategiske mål for at skabe mere bæredygtigt energi og bedre digital kommunikation. Vi søger derfor SMV’er med løsninger og kompetencer inden for følgende områder:

  • Sensor Teknologi
  • More Green Behaviour
  • Smart Home
Læs mere

Endnu flere spændende ARRANGEMENTER

Smart digitalisering er grøn
7. November 2018 - København


IT-Branchen inviterer sammen med Innovationsnetværket Smart Energy v. Alexandra Instituttet og Væksthus hovedstadsregionen til en formiddag med erfaringer fra dem der er lykkes med grøn digitalisering og bæredygtig forretningsudvikling.

Eventet er målrettet IT-virksomheder eller virksomheder og organisationer hvis forretning hovedsageligt er digitale services.

Læs mere her.
Netværksmøde: Kom med til verdens mest moderne testlaboratorium for varmepumper
14. November 2018 - Aarhus

Dansk Energis forsknings- og udviklingsprogram, ELFORSK, inviterer til en gratis og spændende eftermiddag.

Kom og hør om forsknings- og udviklingsresultater inden for varmepumper og se, hvordan Teknologisk Institut afprøver alle typer af varmepumper i verdens mest moderne testlaboratorium – prøvning som gør VP vejen til markedet lettere. Hør om de nyeste resultater inden for varmepumpeområdet, CO2, kølemidler, om hvilke bygningsinstallationer er intelligente og hotte fremover.

Læs mere her.
Konference: Avanceret Energilagring
29. November 2018 - Aarhus

 
Teknologisk Institut holder nu for 6. gang konferencen ”Avanceret Energilagring”.
I år sættes der fokus på en række fremadrettede teknologier under hastig udvikling. Desuden får du indblik i de tiltag, der eksisterer for at opnå et fleksibelt energisystem i Danmark.

 
Læs mere her
Living Lab - Økern Centrum
29. november 2018 - Oslo


Til dette Living Lab Event søger OREEC og Oslo kommune innovative virksomheder, idéer eller teknologier for at kunne identificere og danne nye partnerskaber.

Fra 2020 vil Steen & Strøm og Storebrand oprette et urbant, bæredygtigt og innovativt 163.000 m2 bycenter, herunder en indendørs Aqua park, biograf, boliger, kulturelle faciliteter, kontorer, hoteller og et førende erhvervscenter. Søgningen efter virksomheder og partnere er i gang – for at kunne finde de rette, der skal være med til at udvikle Økern Centrum til at være højteknologisk, bæredygtigt og formet med morgendagens løsninger.

Læs mere her


 
Se flere arrangementer på vores hjemmeside
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Sundsmarkvej 20, 1.
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Hindsgavl Allé 2 · Middelfart 5500 · Denmark