Copy

NYHEDER

Konference: Sådan lykkes virksomheder med den grønne omstilling

Rønne 6. april 2017
Kom hjem med konkrete ideer til, hvordan du gør din virksomhed grønnere ved at forstå brugernes adfærd, og hvordan du bedst kan lede den grønne omstilling. Konferencen stiller skarpt på, hvordan man leder en virksomhed ind i den grønne omstilling, og hvad virksomheder får ud at arbejde målrettet med bæredygtighed. Det nyligt afsluttede forskningsprojekt Grøn omstilling i hotelbranchen, støttet som et INNO-SE Bobleprojekt, viser konkrete eksempler og cases. Desuden er der rundtur til bl.a. Biokraft, som er Bornholms grønne energiselskab, hvor gylle fra landbruget laves til strøm, fjernvarme og gødning. 
Læs mere

Den grønne omstilling er værdifuld for danske hoteller  

Der ligger et stort potentiale for hotelbranchen i at nytænke forretningsmodeller og ydelser, der nedsætter forbruget og øger bæredygtigheden i hoteloplevelsen. Bobleprojektet Grøn Omstilling i hotelbranchen viser, at bæredygtighed er andet end sparede antal kilowatt-timer: Det handler nemlig om omsorg for både miljøet og gæsten. Hotellerne mangler viden om, hvordan man kan inddrage gæsterne i hotellernes grønne omstilling. Hvordan kan man flytte det grønne fra noget, der alene skal foregå bag scenetæppet (fx i form af energiteknologiske tiltag), til at inddrage og informere gæsterne i og om de konkrete grønne tiltag, således at de grønne tiltag inspirerer og ændrer gæsternes ressourceforbrugende adfærd og understøtter hotellernes mål i endnu højere grad?
Læs mere

Mød Inno-SE på Folkemødet 

I år kan du finde Inno-SE på Folkemødet, da vi er en del af Innovationsnetværk Danmark og GTS Foreningens telt. Du kan derfor møde både Inno-SE, Danmarks øvrige innovationsnetværks og GTS-institutterne d. 15. og 16. juni på Bornholm.
Vi håber at møde en masse af vores medlemmer – så hvis du eller din virksomhed kommer til solskinsøen under Folkemødet og har lyst til en innovativ snak, må du meget gerne kontakte netværksleder Claus Meineche på tlf. 3122 6238 eller clm@cleancluster.dk.
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 

Nye medlemmer

Siden sidst har vi sagt varmt velkommen til Inniluft Tænastan og AALBORG CSP, som vi glæder os til at indlede samarbejdet med. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Hindsgavl Allé 2 · Middelfart 5500 · Denmark