Copy
View this email in your browser
Kære netværksdeltager

 

For at styrke Innovationsnetværket Smart Energy yderligere vil vi i de kommende måneder tage på besøg hos virksomheder, der kan byde ind til de centrale teknologiske vidensområder i netværket. Vi vil i denne forbindelse sørge for at bringe netværkets partnere og deres respektive vidensområder direkte i spil i den danske smart energy og herigennem også inddrage vores mange nuværende medlemmers viden. Vi kan i øvrigt afsløre, at vi allerede har flere netværksmøder i støbeskeen over det næste halvår, hvor vi glæder os til at samle de nuværende aktører i netværket. Alt i alt bliver det et 2015 med masse af aktivitet inden for smart energy. Vi glæder os til at se jer!


Venlig hilsen

Netværksleder
Thomas Drivsholm
­
900 mio. kr. til nye projekter

Styrelsen for Forskning og Innovation (FI) skal investere ca. 900 mio. kr. i udvikling af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser til gavn for dansk erhvervsliv, og FI vil gerne høre jeres mening om, hvordan pengene anvendes bedst.
Alexandra Instituttet og DELTA har stillet henholdsvis tre og otte forslag, som vi tror og håber, at I vil være særligt interesseret i, og vi vil derfor gerne opfordre jer til senest 14. maj 2015 at kommentere på dem og således være med til at kvalificere og støtte vores indsats. Se foreslagene her.
Et vigtigt element til at de enkelte resultatkontrakter bevilges, er at så mange danske virksomheder og organisationer som muligt indikerer deres interesse. Derfor håber vi meget, at I vil gå ind på de relevante forslag og give en kort – eller også gerne længere – kommentar om, hvorfor forslaget er interessant og relevant for jer, og hvorledes det kan kvalificeres yderligere. Det er i øvrigt uforpligtende for dig og din virksomhed/organisation at indikere jeres interesse.

Læs mere her.

 
Nyt executive program rettet mod erfarne energi- og klimaledere
 
Innovationsnetværket Smart Energy, CLEAN og Energy & Climate Academy er gået sammen med MIT Sloan Executive Education og har skabt et nyt lederuddannelsesprogram, der henvender sig til erfarne medarbejdere på executive-niveau i energi- og klimavirksomheder. Det første kursus finder sted i efteråret.
 
Læs mere her.
Videnudveksling og networking til DSGRN-arrangement
 
Onsdag den 25. marts afholdt Danish Smart Grid Research Network arrangement i samarbejde med Inno-SE under overskriften Demand Response and Systematic Integration: Technical Opportunities and Challenges. En bred skare af interessenter på området deltog, og forskelligheden skabte gunstige betingelser for debatter med inputs fra mange sider. Ph.d.-studerende og oplægsholdere netværkede med hinanden og fik indblik i, hvad der foregår på andre områder i deres felt.

Læs mere her.
Succesfuld Larry Edson-workshop på AAU

Den anerkendte reliability and accelerated testing-ekspert gæstede den 9. april CORPE på AAU for at afholde en training workshop om netop dette emne. De 27 deltagere var begejstrede for arrangementet, hvis indhold de bestemt mente at kunne bruge i deres fremtidige arbejde. Den efterfølgende dag holdt Edson desuden individuelle møder med flere af workshoppens deltagere for at diskutere konkrete projekter.

Læs mere her.

KOMMENDE EVENTS


 
Konference:
Energy Dialogue in the Baltic Sea Region & round table-diskussion

Den 6. maj 2015 kan du høre om visioner og potentiale for samarbejde i den baltiske sø-region. Forud for konkurrencen vil en round table-diskussion finde sted under overskriften Financing Energy Efficiency in the Baltic Sea Region, og her sidder Inno-SEs formand, Preben Birr, med ved bordet. På konferencen deltager regeringsrepræsentanter fra de nordiske og baltiske lande.
 
Læs mere her.

Seminar: 
PhD Research Day 2015 - Energy Technology
 
Den 12 maj 2015 vil 72 ph.d.-studerende fra Aalborg Universitet præsentere de nyeste forskningstrends inden for næsten samtlige forskningsprogrammer på Institut for Energiteknik.
Præsentationerne vil fordele sig under Electrical Energy I, Electrical Energy II og Fluid Thermal Energy and Intelligent Energy Systems.
 
Læs mere her.
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Sundsmarkvej 20, 1.
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.