Copy

FOLKEMØDET 2018
Tak for sidst


Batterier i alting – er vi klar til det – Inno-SEs debat på Folkemødet d. 15. juni
Batteriselskabet var inviteret til at agere ekspert i panelet på dette års Folkemødedebat om batterier. Omdrejningspunktet var forskellige batteritype og deres potentialer.

I panelet sad foruden Lars Overgaard, der repræsenterede DBS, også Henrik Thomsen for Energinet, der er ansvarlig for el-transmisionsnettet i Danmark, Jørgen S. Christensen fra Dansk Energi, der er ansvarlige for el-distributionsnettet i Danmark...
Læs mere

Bliv gratis udstiller på TechBBQ


Som start-up og medlem af Inno-SE, kan du komme gratis med CLEAN til TechBBQQ og få egen stand til at præsentere din teknologi/idé for en stor skare af de mest interessante tech-personer og virksomheder netop nu. 

OBS: Først til mølle tilmelding!
Læs mere

Ansøg ved Digital Busines Transformation


Nu har du mulighed for at ansøge om at være med i Digital Business Transformation og få sat skub i din digitale udvikling. Digital Business Transformation er et virksomhedsforløb, hvor du får lov til at arbejde intensivt med din digitale forretningsplan.

Virksomhedsforløbet er for dig, der har svært ved at anvende din virksomheds data og svært ved at afdække det forretningsmæssige potentiale i dine data. Alt dette får du hjælp til af vores eksperter og mentorer, som guider dig gennem forløbets fire faser; Define, Tech Overview, Tech Deep Dive og Integrate.

For at deltage skal du udfylde dette spørgeskema. D. 15. oktober annoncerer vi de 15-20 udvalgte virksomheder, som får mulighed for at være i Digital Business Transformation.
Læs mere

ARRANGEMENTER

Temadag: Intelligente energisystemer i bygninger

27. juni 2018 - Vejle
Deltag ved dette arrangement med fokus på intelligente energisystemer i bygninger, afholdt på Green Tech Center i Vejle.
Kom og hør oplæg fra teknologileverandører, fra forbrugersiden og få en rundvisning i Green Tech Centeret, som er drevet med fokus på netop de intelligente energisystemer i bygninger.

Læs mere her.

Hvordan bliver din logistik smartere og mere (energi)effektiv? 

12. september 2018 - Aarhus
Kom ud til kunderne på en smart måde. Brug innovativ teknologi og giv dine kunder en bedre oplevelse.
Leveringskvalitet er nemlig vigtigt for kundens oplevelse af købet, så kom og hør mere om, hvordan kollegaerne i branchen gør.

Læs mere her.
Kursus: Danmarks integrerede energisystem
1. oktober 2018 - København

Deltag på dette 2-dages intensive kursus. Formålet med kurset er at give deltagerne viden og værktøjer, der sikrer kendskab til det danske energisystems opbygning og funktion samt indblik i den kommende udvikling. På vej mod det fossilt-frie energisystem skal medarbejderne hos virksomheder i energibranchen og hos energimyndighederne i langt højere grad kommunikere på tværs af forsyningsområder og fagområder
Læs mere her. 

Tag med til European Utility Week

6. november 2018 - Østrig
Giv din interesse til kende inden d. 25. juni 2018!
Fordelen ved at tage til European Utility Week er det koncentrerede fokus på forsyningssektoren, som bliver mere og mere vigtig i tidens grønne og digitale byer. Konferencen er en af de største arrangementer indenfor sektoren og byder bl.a. på investeringsmuligheder, partner- og kundesourcing og celegationer med europæiske og internationale forsyninger og virksomheder.

Læs mere her.
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Sundsmarkvej 20, 1.
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Hindsgavl Allé 2 · Middelfart 5500 · Denmark