Copy

Kære netværksdeltager

Efter nogle uger hvor det danske erhvervsliv har kørt på lavt blus, er der nu igen fuld fart på Innovationsnetværket. Vi er nu i gang med at koordinere efterårets gå-hjem-møder i Inno-SE-regi, herunder - ikke mindst - den første af sin slags i Aarhus d. 9. september i samarbejde med Aarhus Kommune.

Herudover er der flere spændende aktiviteter lige rundt om hjørnet, hvor netværkets teknologileverandører bl.a. får mulighed for at komme på studietur til det kommercielle og teknologiske hotspot - München - for at skabe relationer til tyske energiaktører, som er involveret i indfasning af vedvarende energi i industrien og fremvise innovative energiteknologier for beslutningstagere ved 100% Climate Neutrality konferencen i Sønderborg. Her kan man også få muligheden for at få organisationens navn på konferencens deklaration til COP 21 i Paris.

Det glæder os også at kunne meddele, at vi nu har åbnet for næste runde af ansøgninger inden for Technology Demands og Bobleprojekter.
Technology Demands har til formål at udvikle nye efterspurgte samarbejdsprojekter i Inno-SE, hvor Bobleprojektpuljen er en pulje i Inno-SE, der gør det muligt for virksomheder - i samarbejde med videnpartnere - at ansøge om penge til forprojekter inden for Smart Energy.

Inno-SE har netop til hensigt at være et naturligt udgangspunkt for nye idéer og projekter. Skulle du derfor have spørgsmål til Technology Demands og Bobleprojekter, sidder Projektudvikler Leon Uhd klar til at sparre omkring muligheder, der kan skabe værdi for netop din organisation.

Venlig hilsen


Netværksleder
Preben Birr-Pedersen

Mangler du støtte til at komme i gang med et innovationsprojekt? 

Så er et bobleprojekt eller Technology Demand måske løsningen for dig. Inno-SE har nemlig åbnet for ansøgning til støtte i form af teknologisk rådgivning og konsulenthjælp fra netværkets videnpartnere, så din virksomhed kan komme rigtigt i gang med energiteknologiske løsninger. 

Læs mere om de to projektformer og ansøgningskriterier her:
 
Bobleprojekter 
Technology Demand

Next Stop Munich 

I samarbejde med det Dansk-Tyske Handelskammer arrangerer Inno-SE denne partnerrejse til den innovative region Bayern og det teknologiske og kommercielle hotspot München. 

Her vil vi bl.a. besøge Siemens (mere info følger) og få indblik i, hvordan der kan skabes forretning i Tyskland og et unikt dansk/tysk netværk.

Læs mere om arrangementet her


100 % Climate Neutrality Conference

FN's klimatopmøde COP21 afholdes som bekendt til december i Paris. Dette møde retter opmærksomheden på det enorme behov for ændringer i vores klimapolitik. COP21 vil få stor gavn af de kommende aktiviteter indenfor energiområdet.

Konferencen sætter fokus på de energimæssige aspekter og kombinerer gode idéer fra kommuner, industri og nyeste forskning for at give eksempler på, hvordan vi sikrer og understøtter overgangen.

Læs mere om konferencen her.

Danmarksturnéen fortsat

Inno-SE er fortsat på tur rundt i Danmark. Formålet med turen er at styrke det samlede netværk med ny viden og nye medlemmer og samtidig afdække de muligheder og udfordringer, man rent praktisk har i det danske smarte energisystem. 

Turnéen går godt og har den seneste tid været rundt i Region Midtjylland. Senest har det resulteret i følgende nye medlemmer:  Er der en virksomhed, som du mener bør være medlem af Inno-SE, men som endnu ikke er det - kontakt da gerne sekretariatet på mtl@cleancluster.dk. 

Heliac solfolie testet på Roskilde Festival

Inno-SE’s medlem, Heliac, med CEO Henrik Pranov i spidsen, har netop afprøvet en ny solfolie-teknik på årets Roskilde Festival. Formålet med folien er at give ulandene et alternativ til kul og brænde.

Magasinet Ingeniøren har interviewet Henrik om solfolie-teknikken. Læs mere om projektet i artiklen fra Ingeniøren her.

Også DR P1 besøgte Roskilde Festival, hvor de satte fokus på det danske solenergiprojekt, da den åbne solovn også er oplagt til frilufts- og festivallivet.

Hør klippet her - cirka 48 min. inde i programmet.

Gå-hjem-møde Aarhus

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 9. september, hvor Aarhus Kommune værter det første gå-hjem-møde under temaet Smart Energi i Smarte Byer. Det afholdes i Inno-SE-regi, i samarbejde med CLEAN. 

Mødet afholdes på det nye DOKK1 i Århus med det formål at vidensdele, netværke og blive klogere på nye måder at samarbejde på. 


Læs mere om arrangementet her


VE i industrien

Deltag i spændende energifaglig dansk-tysk konference i Kolding den 29. september 2015.

Under overskriften “VE i Industrien” sættes der fokus på potentialer og barrierer i indfasningen af mere vedvarende energi i industrien.
  • Hvilke incitamenter er der for at konvertere fra fossile brændsler til andre energiformer?
  • Hvordan effektiviseres energiforbruget bedst?
  • I hvor høj grad kan der elektrificere, så el fra vindkraft kan anvendes?
  • Hvordan kan spildvarme i produktionen udnyttes?
I dagene før og efter konferencen arrangeres besøg for de tyske virksomheder.

Læs mere om konferencen her.
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE og CLEAN har i støbeskeen, kan du besøge hjemmesiden her
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE.