Copy

NYHEDER

Inno-SEs medlemmer får adgang til acceleratormiljø for energieffektive teknologier via projektet Scale-Up

CLEAN, SE Next Step, Insero, Accelerace og Sønderborg Vækstråd har som konsortium vundet udbuddet på at skabe et acceleratormiljø for Energieffektive Teknologier i Syddanmark. Initiativet er taget af Scale Up Denmark, som er et nationalt initiativ, søsat i et samarbejde mellem de fem danske regioner og Erhvervsstyrelsen.

Over de kommende tre år vil konsortiet screene 300 danske og internationale højvækstvirksomheder, og af dem vælges de 10 bedste hvert år ud til at deltage i et intensivt træningsforløb, der skal understøtte virksomhederne i at udløse deres potentiale. Det er målet, at virksomhederne derefter medvirker til at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark.

”Er du iværksættervirksomheder, er det nu muligt at blive en del af programmet. For øvrige Inno-SE-medlemmer får man adgang til innovationskapacitet og positiv afsmitning på eget innovationsarbejde,” siger styregruppeformand for Inno-SE, Henrik Bjerregaard.


Læs resten af nyheden.

Husk deadline d. 23. september for ansøgning til puljerne for Boble- og Technology Demand-projekter 

Gå ikke glip af chancen for at modtage midler fra Inno-SE!
Andre relevante puljer
Innovationsnetværkets Boble- og Technology Demand-puljer er en god trædesten og dokumentation til at ansøge større nationale eller europæiske energipuljer.
Snart er der frist på ForskEl- puljen. 
Læs mere her

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Grøn omstilling med Open Data
Vejle - 13. september 2016
Inno-SE er medarrangør på dette inspirationsarrangement, hvor du kan blive klogere på forretnings- og servicemodeller i krydsfeltet mellem bæredygtighed og open data. Her vil offentlige myndigheder og virksomheder få mulighed for at mødes om fremtidens samarbejdeom innovation og værdiskabelse med open data. 
Læs mere her.

100% Renewable Energy
Flensborg - 4.-5. oktober 2016
Denne konference samler eksperter fra videnskab, erhvervsliv og politik til en snak om fremtidens ambitioner om forsyning af 100% vedvarende energi. Denne tværfaglighed fremmer effektive og bæredygtige løsninger til at imødekomme udfordringerne. Konferencen har fokus på tre spor; teknologi, systemintegration og IGEF.

Læs mere her.

Industrial PhD course: Reliability in Power Electronic Systems
Aalborg - 11.-13. oktober 2016
The course will present the state-of-the-art research results from the Center of Reliable Power Electronics (CORPE) at Aalborg University and the collaborated companies and universities. 
30% of the time of the course will be exercises and hand-on experiments in the field of reliability.
Læs mere her.

Konference om energilagring
Aalborg - 11. oktober 2016
Sammen med House of Energy inviterer vi til konference, for at dykke ned i sammentænkning af bæredygtige energisystemer og lagringsmetoder. Energisystemerne skal nemlig balancere, så energiproduktion og energiforbrug passer sammen. Vi vil beskrive energisystemernes styrker og udfordringer, og forskellige teknologier diskuteres som løsning på udfordringen. 
Læs mere her.

City Data Exchange og datadrevet energioptimering af bygninger
Aarhus - 13. oktober 2016
”Data er det nye olie”, siges det, og sikkert er det også, at data er kernen i Smart Energy. Men hvordan griber man egentlig data an i praksis, hvor får man data fra, og hvad gør man, hvis man ligger inde med data, som kan være relevant for andre? På dette møde går vi tæt på brugen af data som værktøj til energioptimering i bygninger.
Læs mere her.

Tema-dag om non-energy-benefits
Middelfart - 24. oktober 2016
Inno-SE tilrettelægger i samarbejde med Energiforum Danmarks task-force og CLEAN en temadag om alle de forhold, der sælger en energirenovering bedre end energien.
Hør bl.a. om hvordan energirenovering giver bedre værdipleje, indeklima, æstetik og brugsmuligheder. Det endelig program er ikke klar endnu, men sæt allerede nu X i kalenderen.
Læs mere her.


Storage systems based on Li-on batteries for grid systems and automotive applications

Aalborg - 24.-27. oktober 2016
The importance of the li-ion batteries is booming and after dominating portable electronics applications, they are entering into new sectors like grid support applications and propelling of the electric vehicles. The penetration of renewables in the power system is considered to increase in near future; thus, batteries can play a role in the reliable and cost efficient grid-integration of intermittent energy sources. 
Læs mere her.

Barcelona Smart City Expo
Barcelona - 15.-17. november 2016
Inno-SE og CLEAN står igen i år for at afholde den danske pavillon på Smart City Expo'en, hvor formålet er at vise vores danske styrkeområder inden for grøn og teknologisk udvikling samt bæredygtige og energieffektive løsninger. Du er velkommen som SMV'er, offentlig instans eller virksomhed eller videninstitution, og du kan deltage som udstiller eller som netværksdeltager. Formålet er derfor at etableret Danmark som brand på et internationalt niveau for at styrke eksporten af danske energiløsninger.
Læs mere her.
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 

Velkommen til nye medlemmer

Siden sidst har vi sagt varmt velkommen til Design Flux Technologies og Hitachi Consulting, som vi glæder os til at indlede samarbejdet med. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Alsion 2 · Sønderborg 6400 · Denmark