Copy

NYHEDER

Skal din virksomhed være en del af et unikt acceleratorprogram for Energieffektive Teknologier?

Scale-Up Denmarks Center for Energieffektive Teknologier har neotp nu åbnet op for muligheden for at søge om deltagelse i et acceleratorprogram, som er ud over det sædvanlige. Her er der bl.a. fokus på at skabe ekstraordinært vækstpotentiale for din virksomhed de næste tre år.

Konceptet for Scale-Up Denmark har til formål at tiltrække danske såvel som internationale iværksættere og mindre virksomheder, der allerede er på markedet med deres produkter, men som vil være klar på at gå skridtet videre og udnytte det fulde vækstpotentiale via et forløb specielt tilpasset den enkelte virksomhed.

Vi søger både start-ups, scale-ups eller SME-virksomheder med innovative ideer inden for blandt andet smart cities, bæredygtig produktion, smart living, digitalisering, og bæredygtig energi.

Som udvalgt, vil din virksomhed bl.a. blive tilbudt +180 timers personlig konsultation fra eksperter i branchen, hjælp til at søge funding, 5 måneder hos SE Next Step /SE, Greentech Center Vejle & Sønderborg mm. 

Læs mere om programmet HER. Du kan også deltage i et morgen- eller fyraftensmøde d. 17. november i Vejle eller et fyraftensmøde i Aalborg d. 29. november for mere info. 

Tak for sidst: Non-energy-benefits i Middelfart

Den traditionelle retorik om energibesparelser, kilowatttimer og tilbagebetalingstid blev parkeret, da Energiforum Danmark og INNO-SE d. 24. oktober holdt konference om Non-Energy Benefits (NEB). Målgruppen var rådgivere, teknikere og offentlige instanser, der blev udfordret til at ændre fokus og stille helt andre spørgsmål end de sædvanlige.

Konferencens tilgang var langt mere antropologisk end teknisk, og især Trine Plamtech fra Alexandra Instituttet udfordrede deltagerne til ikke at se på boligejere som energiforbrugere, for sådan ser boligejere ikke sig selv. 

“Det glæder mig, at der er opmærksomhed på værdien af at forstå, hvordan brugerne oplever en energirenovering, fordi det rummer nøglen til at udvikle produkter og services, der i højere grad passer til det liv, vi lever og de reelle behov, vi har. Det kan godt være, at energi og energirenovering ikke fylder meget hos forbrugerne, men det er ikke ensbetydende med, at der ikke er et potentiale for branchen – tvært imod, det skal bare gribes rigtigt an.” Trine Plambech, Senior Green Urban Designer og Team Leader hos Alexandra Instituttet.

Læs resten af artiklen HER
Tak for sidst: DELTA trækker fulde huse til Physics of Failure 
70 personer deltog d. 31. oktober ved DELTAs seminar om de nyeste resultater fra resultatkontraktprojektet ‘Pålidelig produktudvikling baseret på Physics of Failure’, hvor hovedtanken er at flytte aktiviteter vedrørende robusthed og pålidelighed i elektronikprodukter ind tidligere i projekter, så der ikke bruges unødvendige timer, penge og ressourcer, hvor eventuelle svagheder i produkter kunne have været påvist tidligere i processen.

"Vi er meget tilfredse med fremmødet og er glade for, at emnet er så interessant for andre. Vi føler, at vi rigtig har fået sat robusthed og pålidelighed på landkortet, " fortæller Susanne Otto fra DELTA om dagen. 

På dagen holdt også Aalborg Universitet, Oticon mfl. oplæg med deres vinkler på emnet. Læs mere om arrangementet her.

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Barcelona Smart City Expo

Barcelona - 15.-17. november 2016
Inno-SE og CLEAN står igen i år for at afholde den danske pavillon på Smart City Expo'en, hvor formålet er at vise vores danske styrkeområder inden for grøn og teknologisk udvikling samt bæredygtige og energieffektive løsninger. Du er velkommen som SMV'er, offentlig instans eller virksomhed eller videninstitution, og du kan deltage som udstiller eller som netværksdeltager. Formålet er derfor at etableret Danmark som brand på et internationalt niveau for at styrke eksporten af danske energiløsninger.
Læs mere her.

Fleksibelt elforbrug i virksomheden

Middelfart - 30. november 2016
Kan fleksibelt elforbrug i virksomheder gøre din virksomhed mere konkurrencedygtig? Projektet Industrial Energy-Partnerskab vedrørende fleksibelt elforbrug i virksomheder er et projekt, som har til formål at blive klogere på fremtidens elmarked, da vedvarende energi får en større og større plads i elforsyningen.Kom bl.a. og mød Danfoss, Kølehuset Claus Sørensen A/S, Vald. Birn A/S, Kalundborg Forsyning og Gartneriet Knud Jepsen A/S og hør om erfaringer som case-virksomheder i projektet.
Læs mere her. 

Styrk dit kendskab til dine muligheder i Sydtyskland

 D. 22. november afholder Region Syddanmark, Innovation Centre Denmark Münich og SDU en workshop om de stærke innovationssystemer i Sydtyskland med fokus på de danske muligheder i regionen, bl.a. inden for cleantech og energi. Læs mere om arrangementet HER
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 
Nye medlemmer
Siden sidst har vi sagt varmt velkommen til NPC Tech, Focus Lightning A/S, DESITEK A/S, LED Partner ApS og Greatop Science & Technology Development ApS, som vi glæder os til at indlede samarbejdet med. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Sundsmarkvej 20, 1. · Sønderborg 6400 · Denmark