Copy

NYHEDER

Er du Danmarks bedste scale-up'er? 

Vi søger både start-ups, scale-ups eller SME-virksomheder med innovative ideer inden for blandt andet smart cities, bæredygtig produktion, smart living, digitalisering og bæredygtig energi til Scale-Up Denmarks Center for Energieffektive Teknologier. Læs mere om programmet her.
Vi har sidste ansøgningsfrist d. 1. december!

Kunne du godt tænke dig at blive klogere på fundingmuligheder? 

Så kan du lære EUs største støtteprogram for forskning og innovation nærmere at kende – og blive klogere på krav, muligheder og aktuelle calls. Vi har samlet et overblik over diverse muligheder for funding. Læs mere her

Tak for sidst: Barcelona Smart City Expo 2016 

15.-17. november var Inno-SE og CLEAN arrangører for den 60 mand danske delegation på Barcelona Smart City Expo 2016. Delegationen bestod af både virksomheder, kommuner, regioner og universiteter, hvorfor nogle var udstillere på den 120 m2 store danske stand ”Smart Denmark”.
Dagene bestod udover messen af en større konference i syv spor, round table møder med de nordiske ambassadører i Spanien, men også af netværksaktiviteter og B2B-møder.  

”Tilbagemeldingen er, at det har været utroligt givende at deltage. Udbytte af at se både byer, lande og virksomheders bud på løsninger og udfordringer, som vidner om et utroligt aktivt område, ikke mindst i forhold til smart udnyttelse af energien, der er blevet skabt  internt i den danske delegation. Desuden var samarbejdet med den finske og norske delegation en så stor succes, at der arbejdes mod en fælles stand næste år, hvor synergierne kan udnyttes til et stærkere budskab på messen og konferencen,” fortæller netværksleder i Inno-SE, Claus Meineche.
Tak for sidst: CORPE Symposium
D. 9. november havde 118 personer fundet vej til CORPE (Center for Pålidelig Effektelektronik) Symposium i Aalborg. 

"CORPE afholdt sit femte årlige symposium med fokus på at præsentere det sidste nye ind for effektelektronik fra store internationale virksomheder, og i år var der rekord høj deltagelse fra industrisektoren – ikke kun fra Danmark. Så ud over at høre en masse spændende præsentationer, var der også god mulighed for at netværke med kollegaer fra en række spændende virksomheder. Samtidig fremviste vi også de opgraderede laboratorie-facilititer ved Institut for Energiteknik,"  fortæller forskningscentrets leder og professor, Frede Blaabjerg, fra Institut for Energiteknik, som også er partner i Inno-SE. 

Læs artikel fra CORPE om arrangementet. 

KOMMENDE ARRANGEMENTER


Grøn omstilling med open data

Vejle - 31. januar 2017
Tag med os til Green Tech Center i Vejle og bliv inspireret af danske og internationale erfaringer til, hvordan du kan skabe nye forretnings- og servicemodeller i krydsfeltet mellem open data og bæredygtighed. På dagen kan du bl.a. blive inspireret af virksomhedscases fra Mærsk Mc-Kinney Møller Institute m.fl. samt diskutere, hvordan vi kommer videre med open data og skaber nye samarbejdsmuligheder og projekter. Du kan bl.a. møde arrangørerne Vejle Kommune, Odense Kommune, Service Platform og Inno-SE. 
Læs mere her.

B2B-aktiviteter på ICN Summit

Lyon - 7.-10. marts 2017
Inno-SE og CLEAN inviterer hermed dig og din virksomhed til at deltage på en samlet delegation til International Cleantech Networks (ICN) årsmøde, som afholdes i Frankrig og byder på gode netværksmuligheder, B2B-arrangementer og virksomhedsbesøg i området. Derudover vil en særlig B2B-onlineplatform blive åbnet i januar måned, hvor virksomheder kan få mulighed for at arrangere forretningsmøder på selve messen og møde private samt offentlige beslutningstagere på det franske marked. 
Læs mere her.
IEPE (Intelligent Efficient Power Electronics) Symposium 2017 
The symposium is open for stakeholders, companies and other with an interest in the newest solutions and trends of power electronics technologies ranging from LED to Wind turbine applications. It will be a full day including world class presentations, poster session, opening of spectacular new packaging laboratory for SiC devices and exhibition of extreme switching speed power electronic converters, examples of utilization of new wide band gap transistors in drives and converter monitoring technology for wind turbines. 
Læs mere her. 
Er du nysgerrig efter at vide mere om andre arrangementer, som Inno-SE har i støbeskeen, kan du besøge kalenderen her

Vi er som innovationsnetværk altid interesseret i at høre jeres gode ideer til, hvordan vi gør netværket endnu bedre. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med ris/ros. 
Nye medlemmer
Siden sidst har vi sagt varmt velkommen til Gate 21, Global Lightning Protection Services og Luminex LIGHTCARE A/S, som vi glæder os til at indlede samarbejdet med. 
Innovationsnetværket Smart Energy

Vores adresse er:
CLEAN
Alsion 2
Sønderborg 6400
Denmark

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 


Copyright © 2015 CLEAN, All rights reserved.
Du modtager denne e-mail fra Inno-SE. 


This email was sent to <<E-mailadresse>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
CLEAN · Sundsmarkvej 20, 1. · Sønderborg 6400 · Denmark